reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Ja tak mam, szczególnie dzisiaj. Nie śpię od godziny 1 w nocy, tak naprawdę Bóg wie czemu, o 4 nad ranem złapał mnie taki głód, że myślałam, że zwariuje, później to samo o 7, później o 12...az w końcu zrobiłam obiad i o mało co go nie zwróciłam. Teraz leżę z herbatą i ledwo co żyje i jeszcze pokłóciłam sie z partnerem. Straszny mam dzisiaj dzień, a tutaj już prawie drugi trymestr :( mega mam przez to doła, wczoraj czułam się nieźle i myślałam, że może w końcu coś się zmieni, ale niestety walczę dalej
Dobrze, że tutaj jesteście i widzę, że nie tylko ja czasami miewam takie głupie myślenie. To od razu podnosi na duchu. Hormony szaleją!
Mhm... a to dopiero 12 tydzien. :( Nie moge się doczekać maja.
Ale tak jak piszesz, dobrze wiedzieć, że ktoś ma podobne objawy... bo sama już myślałam, że jakaś deprecha mnie łapie :(

reklama
Ja się chętnie zamienię;D a nas pobudka o 5 standard a noc przespana to ja już nie pamietam co to :D
O kurczę, nie ma co, musisz notorycznie chodzić niewyspana. Współczuje. [emoji42]
Ja to nie mam na co narzekać. Od 3 miesiąca moja zaczęła przesypiać całe noce. Teraz kładę ją 19 i normalnie spałaby do 6.30-7.00. Ale chyba jej te zęby tak dokuczają, że spać nie może.
Ale co lepsze, to ja nie musze w ogóle usypiać mojego dzieciaka. Całuję, kładę ją w pokoju, daje mońka, pieluszke do przytulenia, przykrywam i wchodzę, a dziecior sam mi zasypia bez żadnych protestów. [emoji1][emoji1][emoji1]

GYNCENTRUM - Klinika Leczenia Niepłodności i In Vitro. Diagnostyka Prenatalna to ta klinika. Ale siedzibę maja tez w galerii handlowej.

Jeśli chodzi o pobudki to moja ma jakiś kryzys ostatnio az mnie to martwi od 1 w nocy budzi się do 3 co 15-20 minut ... napoje sie I do dalej

Dziś mialam zalatwic badania A skończyło się ze zrobilam kawe bo tak mnie bolała glowa ze stwierdziłam że nie dam rady pozniej w pracy... Badania zrobie jutro

reklama
O kurczę, nie ma co, musisz notorycznie chodzić niewyspana. Współczuje. [emoji42]
Ja to nie mam na co narzekać. Od 3 miesiąca moja zaczęła przesypiać całe noce. Teraz kładę ją 19 i normalnie spałaby do 6.30-7.00. Ale chyba jej te zęby tak dokuczają, że spać nie może.
Ale co lepsze, to ja nie musze w ogóle usypiać mojego dzieciaka. Całuję, kładę ją w pokoju, daje mońka, pieluszke do przytulenia, przykrywam i wchodzę, a dziecior sam mi zasypia bez żadnych protestów. [emoji1][emoji1][emoji1]
Ale super! Zazdro. Ja moje dzieciaki do tej pory "usypiam" a maja 9 i 6 lat !!! Musze czytać albo chociaż siedzieć w pokoju, cóż tak nauczyłam. Muszę oduczać zacząc bo co bedzie jak sie maluch urodzi. ??.

Do góry