Ja nie wyobrażam sobie wizyty o tej porze o 19.30 to ja szykuje syna do spania [emoji14] niewiele później sama idę spać [emoji23]Ale macie późno wizyty. Ja mam dzisiaj na 19:30 i myślałam, że to już jest późno. [emoji23]
reklama
AtomicTOY
Fanka BB :)
Ja właśnie też nie wyobrażam. O 19 mniej wiecej córkę kładę spać, a ja godzine później walcze ze snem na kanapie, bo wydaje mi się dziwne chodzenie spać o 20. [emoji6]Ja nie wyobrażam sobie wizyty o tej porze o 19.30 to ja szykuje syna do spania [emoji14] niewiele później sama idę spać [emoji23]
Ale niestety nie było innej godziny, wcześniej mąż pracuję i nie miałabym z kim dziecka zostawić.
MB91
Dziewczyny !! ale czad, bo ogólnie jutro wypadł mi i mężowi wyjazd do Trojmiasta. Coś mnie tknęło i napisałam SMS do mojego gina co prowadził ciąże córki i.... jutro jak się da - mam prenatalne !!! Cieszę się na maxa - jeśli tylko potwierdzi mi wizytę - bo ufam doktorkowi jak mało komu. A i sprzęt ma mega, i nagra na płycie wszystko dzisiaj mam 12 tydzień zaczęty wiec mam nadzieje że się załapie?
Anulka.
O nie, Kochana, tutaj okres reklamacji już dawno minął [emoji23] Rodzisz i jak jesteś w tym amoku, to Ci się podoba, potem zabierasz do domu i okazuje się co to za egzemplarz. Potem na reklamację już za późno. Moja ma 2,5 więc ani rejkojmia ani niezgodność towaru z umową już nie wchodzi w grę. Zostaje tylko serwis pogwarancyjny. Firma Babcia i Dziadek czasem dają radę ją trochę podreperować [emoji85] Spróbuj [emoji106]Rety jakie chudzinki. Też chciałabym po ciąży ważyć 52 kg [emoji6]
No niestety na nudę nie mogę narzekać. [emoji23]
Może wiesz gdzie takie egzemplarze się zgłasza do reklamacji? Bo od 2 tygodni coraz częściej zdażają się pobudki o 4-5. A wcześniej przesypiała mi ładnie całe noce. [emoji28]
Anipul
Ufff... Właśnie ja tez mam czasami takie beznadziejne myślenie. Ostatnio wpadła mi do głowy taka mysl, że po co nam to było, mamy jedno dziecko to by wystarczyło a tu znowu taka męczarnia... A później przechodzi i sama na siebie jestem zła, że mogłam tak w ogóle myśleć... Tragedia..To normalne ja ostatnio jechałam autem i zlapalam dola ze tak jade i mysle po co mi to wszystko..a zaraz jest juz ok takze spokojnie to hormony
Kala07
Miałam mieć W centrum medycznym leczenia niepłodności itp. w galerii handlowej..tylko tam znalazlam na szybko termin.. ale zwolnil sie termin u mnie i zrezygnowałam... duzo negatywnych opinii.Dziewczyny któraś ma lub miala prenatalne w Katowicach?
carlas
Miałam tak na początku. Jak się tylko dowiedziałam było szczęście, później jak już opadlo zaczęłam się zastanawiać czy damy radę, starszak już 5 lat to sam sobą jak trzeba się zajmie, mieliśmy czas dla siebie i czasem wychodne. Raz w miesiącu i winko, kolacja i film.. Przeszło. Teraz już nie miewam tych myśli. Choć ostatnio mnie naszło jak zobaczyłam, że każdy ogłasza zabawę na Andrzejki a ja... dupa [emoji23]Ufff... Właśnie ja tez mam czasami takie beznadziejne myślenie. Ostatnio wpadła mi do głowy taka mysl, że po co nam to było, mamy jedno dziecko to by wystarczyło a tu znowu taka męczarnia... A później przechodzi i sama na siebie jestem zła, że mogłam tak w ogóle myśleć... Tragedia..
Kala07
Lubię bardzo wstawaj wcześnie wlasnie dla tych chwil spokoju ..tylko dla siebieWszyscy śpią, a mama wykapana pije kawę , uwielbiam jak uda mi się wstać przed wszystkimi i miec chwilę dla siebie .( Nie mogę dodawać emotikonek, nie wiem czemu, wczoraj było ok.)Zobacz załącznik 1041957
eM-eS-Zet
Ja tez startuje z wagą 52kg.
W pierwszej z 54 w dniu porodu 66kg.
Zobaczymy jak teraz będzie...
W pierwszej z 54 w dniu porodu 66kg.
Zobaczymy jak teraz będzie...
Startujemy z tą samą wagą w 1 ciąży startowałam z 52kg, skończyłam na 69
Szybko wrocilam do tej wagi. 52-54 to "moja waga" najlepiej się z nią czuję
reklama
natalia0
Ufff... Właśnie ja tez mam czasami takie beznadziejne myślenie. Ostatnio wpadła mi do głowy taka mysl, że po co nam to było, mamy jedno dziecko to by wystarczyło a tu znowu taka męczarnia... A później przechodzi i sama na siebie jestem zła, że mogłam tak w ogóle myśleć... Tragedia..
Dobrze, że tutaj jesteście i widzę, że nie tylko ja czasami miewam takie głupie myślenie. To od razu podnosi na duchu. Hormony szaleją!
Podziel się: