reklama
blondynka28
Fanka BB :)
Ostatecznie dziś czekałam ponad godzinę na wizytę. Posiew wykazał u mnie w moczu jakieś bakterie jednak i dostałam lek do brania co dwa dni. Nie jest to jakaś straszna infekcja ale jednak jest. Kolejna wizyta dopiero 4.12 i USG po 20 tyg ciąży ehh. I to rozwiewa moja nadzieję na USG przed świętami Bożego Narodzenia. Nie wiem czy nie pójdę jakos w grudniu prywatnie do innego lekarza na USG podejrzeć maluszka czy wszystko ok, płeć bo nie wytrzymam 2 miesięcy. Na święta chcemy już wiedzieć kto mieszka w brzuszku.
blondynka28
I ostatnio nie napisałam po USG z tego szczęścia że wszystko ok, że lekarz nie był bardzo zadowolony jak chciałam aby mąż na chwilę zobaczył dziecko na USG. I ostatecznie czekał na mnie na korytarzu a był za ścianą.
Yonce
Niecale 6 cm szczęścia!!!Zobacz załącznik 1042091
Gratulacje [emoji1320][emoji173]️
Yonce
Ostatecznie dziś czekałam ponad godzinę na wizytę. Posiew wykazał u mnie w moczu jakieś bakterie jednak i dostałam lek do brania co dwa dni. Nie jest to jakaś straszna infekcja ale jednak jest. Kolejna wizyta dopiero 4.12 i USG po 20 tyg ciąży ehh. I to rozwiewa moja nadzieję na USG przed świętami Bożego Narodzenia. Nie wiem czy nie pójdę jakos w grudniu prywatnie do innego lekarza na USG podejrzeć maluszka czy wszystko ok, płeć bo nie wytrzymam 2 miesięcy. Na święta chcemy już wiedzieć kto mieszka w brzuszku.
Ja prowadzę ciąże na NFZ i tez mam późno termin usg, dlatego dla własnego zdrowia psychicznego idę jutro prywatnie do innego lekarza.
Lilka455
Chyba za dużo się naczytalam i nakrecilam, ale do poniedziałku i tak będę się jeszcze martwić bo prenatalne. Ale byla chwila grozy bo przylozyla glowice usg do brzucha pierwszy raz i nie mogla znalezc dziecka, dopiero od srodka bo malenstwo sie schowalo dokladnie pod koscia lonowa ...No widzisza tak sie martwilas
Gratki
blondynka28
Moje czekanie na wizytę się przeciągnęło, bo przedemna weszła kobietka ze 40 lat. Jej dziecko ma urodzić się chore, z jakąś wadą. Ona chce je urodzić. Lekarz nie podejmuje się porodu i z tego co usłyszałam szukał już szpitala z oddziałem neatonoliogii na miejscu. I że już przed porodem dziecko ma być jakoś leczone. Dzwonił kilka razy, rozmawiał z jakimś profesorem i widać że był wkurzony cała sytuacją, bo nie mógł się dogadać z kims. Ogólnie przez to się przeciągnęło. Oprócz mnie była na korytarzu jeszcze jedna kobieta na wizytę i nikogo więcej. Cisza była na korytarzu i nawet przez zamknięte drzwi będąc na korytarzu co nieco słyszałam.
Lilka455
Dziękuję!Gratulacje [emoji1320][emoji173]️
reklama
Ja właśnie mam prenatalne za tydzień w czwartek i chociaż po wczorajszej wizycie się uspokoiłam to jednak już myśle o prenatalnych. Chciałabym mieć je już za sobą.Dziękuję, w poniedziałek prenstalne to dopiero będzie stress
Podziel się: