No widzisz a tak sie martwilasNiecale 6 cm szczęścia!!!Zobacz załącznik 1042091
Gratki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz a tak sie martwilasNiecale 6 cm szczęścia!!!Zobacz załącznik 1042091
Niecale 6 cm szczęścia!!!Zobacz załącznik 1042091
Ostatecznie dziś czekałam ponad godzinę na wizytę. Posiew wykazał u mnie w moczu jakieś bakterie jednak i dostałam lek do brania co dwa dni. Nie jest to jakaś straszna infekcja ale jednak jest. Kolejna wizyta dopiero 4.12 i USG po 20 tyg ciąży ehh. I to rozwiewa moja nadzieję na USG przed świętami Bożego Narodzenia. Nie wiem czy nie pójdę jakos w grudniu prywatnie do innego lekarza na USG podejrzeć maluszka czy wszystko ok, płeć bo nie wytrzymam 2 miesięcy. Na święta chcemy już wiedzieć kto mieszka w brzuszku.
Chyba za dużo się naczytalam i nakrecilam, ale do poniedziałku i tak będę się jeszcze martwić bo prenatalne. Ale byla chwila grozy bo przylozyla glowice usg do brzucha pierwszy raz i nie mogla znalezc dziecka, dopiero od srodka bo malenstwo sie schowalo dokladnie pod koscia lonowa ...No widzisz a tak sie martwilas
Gratki
Dziękuję!Gratulacje [emoji1320][emoji173]️
Ja właśnie mam prenatalne za tydzień w czwartek i chociaż po wczorajszej wizycie się uspokoiłam to jednak już myśle o prenatalnych. Chciałabym mieć je już za sobą.Dziękuję, w poniedziałek prenstalne to dopiero będzie stress