Ja bym dała jeszcze sobie szansę. Wiadomo, mało, ale najważniejszy jest przyrost. Nie wiem czy czytałaś wszystkie posty, ale niech mój przypadek będzie dla Ciebie wsparciem. Sama nie wiem jak sytuacja się potoczy, ale zrobiłam pierw betę. Wyszła 2,35 no więc bardzo mało ale zrobiłam test dwa dni później i wyszły dwie kreski. Nie mam możliwości zbadania się teraz ani stesowania więc nie jest to wszystko potwierdzone ale myślę że ruszyła beta więc może u Ciebie również ruszy trzymam kciuki :*Witam się i ja ... Mam nadzieję że zostanę z Wami do końca, choć chyba nie zaczynamy ciekawie ... ost om 23 sierpnia. Starania od 31 do 5 września. Cykle miałam zawsze krótkie, choć dwa ostanie 26 i 27 dni. Z racji że dziś 29 dzień od kilku dni testuje niestety nic ... dziś beta pokazała 4.9 jak na złość norma od 5 ... Tylko czy to nie za mało, lekarz kazał powtórzyć za tydzień, brać duphaston i zastrzyki. W marcu Poroninie 6tydz. 3 lata temu ciąża pozamaciczna . Wcześniej jeszcze dwa poronienia i ciąża obumarla w 16tyg. Mam córkę 10 lat . Czy Waszym zdaniem jest jakakolwiek szansa?
reklama
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
️
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Może nie wiedzala, co mądrego powiedzieć i walnela co jej przyszlo do głowyMoja teściowa skwitowała : "ale się załatwiłaś"
Nie wiem co miała na myśli... Ja się cieszę. Chcieliśmy.
U
użytkownik 193
Gość
Dziś mam 29 dzieńNo nie wątpię ale może akurat coś z tego będzie skoro lekarz kazał powtórzyć. Wiem ze to straszne czekać w takiej sytuacji. Bądź dobrej myśli. A jesteś już po terminie @? Czyli coś jest na rzeczy.
U
użytkownik 193
Gość
Dziękuję, a w którym dniu cyklu wyszła Ci 2.35 ?Ja bym dała jeszcze sobie szansę. Wiadomo, mało, ale najważniejszy jest przyrost. Nie wiem czy czytałaś wszystkie posty, ale niech mój przypadek będzie dla Ciebie wsparciem. Sama nie wiem jak sytuacja się potoczy, ale zrobiłam pierw betę. Wyszła 2,35 no więc bardzo mało ale zrobiłam test dwa dni później i wyszły dwie kreski. Nie mam możliwości zbadania się teraz ani stesowania więc nie jest to wszystko potwierdzone ale myślę że ruszyła beta więc może u Ciebie również ruszy trzymam kciuki :*
No wiec właśnie może za wcześnie ta beta. Jest moim zdaniem nadziejaDziś mam 29 dzień
U
użytkownik 193
Gość
Dzięki dziewczyny :* trochę mi lepiej. Dobrze Jak ktoś podniesie na duchu . Niby nasz pierwszy cykl starań od marca ( w tedy też udało się za pierwszym razem niestety do 6tc) ale przy moich poprzednich poronieniach strach Co raz większyNo wiec właśnie może za wcześnie ta beta. Jest moim zdaniem nadzieja
reklama
Podziel się: