Dziewczyny podlamalam sie bardzo ...nie wytrzymalam i dzis po tygodniu zrobilam bete hc tydz temu w piatek byla 230,20 dzis urosla do 2322,00 niby w normie ale rtak sie boje ze jest bardzo niska jestem w dzis zaczelam 6 tc, ostatni okres 9 sierpien, w tamtych poeroniionych ciazach tez mialam niska bete
reklama
Jeśli jest w normie to nie powinnaś się denerwować. Poniżej normy to ja rozumie. I może ciaza jest młodsza niż ta liczona od omDziewczyny podlamalam sie bardzo ...nie wytrzymalam i dzis po tygodniu zrobilam bete hc tydz temu w piatek byla 230,20 dzis urosla do 2322,00 niby w normie ale rtak sie boje ze jest bardzo niska jestem w dzis zaczelam 6 tc, ostatni okres 9 sierpien, w tamtych poeroniionych ciazach tez mialam niska bete
Naprawdę nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze. Postaraj się nie myśleć o tym. Będziesz miała usg pewnie. Lekarz powie co u jak. Często na forum dziewczyny pisały ze beta na granicy i na dniach zostaną matkami. Chyba liczy się najbardziej przyrost.Siedze teraz i placze, ja juz trace nadzieje...jest w normie ale taka mala boje sie, ze to zle wrozy...i znowu sie wszystko powtorzy...nie umiemk sie uspokoic, trzymajcie kciuki dziewczyny
dzieki :* bedzie co ma byc juz nic nie zmienie trzymajcie kciukiNaprawdę nie denerwuj się. Wszystko będzie dobrze. Postaraj się nie myśleć o tym. Będziesz miała usg pewnie. Lekarz powie co u jak. Często na forum dziewczyny pisały ze beta na granicy i na dniach zostaną matkami. Chyba liczy się najbardziej przyrost.
Będzie dobrze. Uwierz w to. A kciuki zaciskam bardzo mocno.dzieki :* bedzie co ma byc juz nic nie zmienie trzymajcie kciuki
Dlatego na nie robiłam bety. Żeby uniknąć takich sytuacji. Ja kilka ciąż straciłam i mam jednego synka i w tej ciąży stracha ogromnego i Beta by mnie dobijala do reszty. Trzymam kciuki i nie denerwuj się, bo nerwami sama dobie szkodziszDziewczyny podlamalam sie bardzo ...nie wytrzymalam i dzis po tygodniu zrobilam bete hc tydz temu w piatek byla 230,20 dzis urosla do 2322,00 niby w normie ale rtak sie boje ze jest bardzo niska jestem w dzis zaczelam 6 tc, ostatni okres 9 sierpien, w tamtych poeroniionych ciazach tez mialam niska bete
Ja też. Taka wódkę owoca bym se golnela. Mimo, że przed ciąża tego nie piłam.I jak nigdy nie piłam alkoholu, jedynie na jakiś weselach urodzinach i to jeden drink max tak teraz z chęcią bym otworzyla butle wina. To chyba hormony...bo zapewne gdybym w ciąży nie była to bym nawet o tym nie myślała...
carlas
Fanka BB :)
Hahaha, łącze się [emoji23]Ja też. Taka wódkę owoca bym se golnela. Mimo, że przed ciąża tego nie piłam.
reklama
Podziel się: