reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ooo! Właśnie mam dokładnie tak samo jak Ty. Tydzień temu wyprawialismy synowi urodziny i była teściowa i moi rodzice. I po cichu planowałam wyskoczyć z pozytywnym testem. Ale jak usłyszałam jak moja mama z treściówką, zaczęły jechać na teraźniejsze matki z trójka dzieci..ze teraz po 3,trzeba szybko czwarte zrobić..itp dosłownie wrylo mnie w ziemię, po teściowej bym się spodziewala, ale po mojej mamie..takie coś..
Od razu mąż dostał zakaz odzywania się i w ogóle.
I szczerze mimo 34 l na karku, czuję się jak gówniara w panice jak przekazać im, że będę matką trójki.
Mąż się śmieje, bo my ciągle przed wizytą, więc jest szansa że może być więcej niż jedno.. I co wtedy? Dla swoich rodzicieli będę patolą hahahha..
ja tez nie powiedzialam mamie ani tesciowej. Ale ja czekam do prenatalnych, ale tez 3 i czuje sie jak gownoara hehe

Dzieci to jest WSZYSTKO co możemy mieć na tym świecie.
Zdrowie i Dzieci.
Robienie przytyków komuś z tego tytułu jest totalnie nie na miejscu i świadczy o ograniczeniu danej osoby albo zwyczajnie zazdrości.
Ja mam taki brzuszek że i bez ciąży jak założę obcisła kiecke to można pomyśleć że jestem [emoji14]
Ostatnio w wakacje jak jeszcze w tej ciąży nie byłam stałam w kolejce z Franiem i starsza "mila" Pani pod nosem burczała.
500 plus. Na mnie spojrzała z pogarda na wózek i na mój brzuch .
Uśmiechnęłam się do niej i życzyłam miłego dnia.
Na twarzy miała wypisane jakim jest człowiekiem .
Zgorzknialym
Smutnym
Nieszczesliwym.
Cóż .
no tacy kudzie to zenada. Ja tez mam brzuszek ze jak bym zalozyla obcisla bluzke to sie odznacza hehe

Dziewczyny Kochane!
Wlasnie nadrobilam 60str!!

Wszystkim nowym mamom gratuluję:-)

Wczoraj bylam na pierwszej wizycie 7+0 serduszko widac i słychac.

Dziękuję za odpowiedź w sprawie witamin - Pan Tabletka rewelka.

Mam 28 lat,
Bedzie to moje pierwsze dziecko.
Co do chwalenia sie.. z racji ze jestem gadula... ciezko sie nie chwalic. Jednak powiedziałam tylko najblizszym. Na razie

Podziwiam ze juz planujecie wyprawki. Moze to przykre doświadczenie... ale w pierwszej ciazy kupilam tylko ciazawa pizamke, po stracie w 3 mies... nie zalozylam jej juz nigdy więcej

Ale jak to mówi mąż TRZEBA MYŚLEĆ POZYTYWNIE. Wiec tez moze zaczne przegladac wozki...

Kolejna wizyta w 10tyg. Czyli 10.10
Termin mam na 7.05 czy ktos też tak ma?

Ściskam Was mocno i życzę dni bez mdłości

A jak wasza waga?? Rosnie? Czy tylko mi sie wydaje ze "puchne" w oczach?
Witaj i gratulacje!
Ja podobno wg aplikacji, czyli OM też mam termin na 7 maja.

reklama
Do góry