reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Witam się i ja ... Mam nadzieję że zostanę z Wami do końca, choć chyba nie zaczynamy ciekawie ... ost om 23 sierpnia. Starania od 31 do 5 września. Cykle miałam zawsze krótkie, choć dwa ostanie 26 i 27 dni. Z racji że dziś 29 dzień od kilku dni testuje niestety nic ... dziś beta pokazała 4.9 jak na złość norma od 5 ... Tylko czy to nie za mało, [emoji20] lekarz kazał powtórzyć za tydzień, brać duphaston i zastrzyki. W marcu Poroninie 6tydz. 3 lata temu ciąża pozamaciczna . Wcześniej jeszcze dwa poronienia i ciąża obumarla w 16tyg. Mam córkę 10 lat . Czy Waszym zdaniem jest jakakolwiek szansa?

Miałaś przeprowadzane jakieś badania w związku z tymi poronieniami? Bierzesz teraz jakieś leki?napisałeś że bierzesz zastrzyki- jakie?

reklama
I jaka reakcja?
Euforii nie stwierdzono. Ale ona, na każdą moja ciąże tak reaguje a potem przyjeżdża do szpitala gdy urodze i ryczy ze szczęścia i nie pozwala żadnej z ciotek na spacerze wozka dotknąć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356][emoji2356][emoji2356]

Dziewczyny Kochane!
Wlasnie nadrobilam 60str!!

Wszystkim nowym mamom gratuluję:-)

Wczoraj bylam na pierwszej wizycie 7+0 serduszko widac i słychac.

Dziękuję za odpowiedź w sprawie witamin - Pan Tabletka rewelka.

Mam 28 lat,
Bedzie to moje pierwsze dziecko.
Co do chwalenia sie.. z racji ze jestem gadula... ciezko sie nie chwalic. Jednak powiedziałam tylko najblizszym. Na razie

Podziwiam ze juz planujecie wyprawki. Moze to przykre doświadczenie... ale w pierwszej ciazy kupilam tylko ciazawa pizamke, po stracie w 3 mies... nie zalozylam jej juz nigdy więcej

Ale jak to mówi mąż TRZEBA MYŚLEĆ POZYTYWNIE. Wiec tez moze zaczne przegladac wozki...

Kolejna wizyta w 10tyg. Czyli 10.10
Termin mam na 7.05 czy ktos też tak ma?

Ściskam Was mocno i życzę dni bez mdłości

A jak wasza waga?? Rosnie? Czy tylko mi sie wydaje ze "puchne" w oczach?

Miałaś przeprowadzane jakieś badania w związku z tymi poronieniami? Bierzesz teraz jakieś leki?napisałeś że bierzesz zastrzyki- jakie?
Tylko badania genetyczne które wyszły ok. Z leków nic ,teraz lekarz zalecił duphaston i fraxiparine. Martwi mnie ta beta :( powtórzę w poniedziałek. Ale bije się znowu że się nie uda i kolejnego zabieguz racji na nasz konflikt krwi .

Witam się i ja ... Mam nadzieję że zostanę z Wami do końca, choć chyba nie zaczynamy ciekawie ... ost om 23 sierpnia. Starania od 31 do 5 września. Cykle miałam zawsze krótkie, choć dwa ostanie 26 i 27 dni. Z racji że dziś 29 dzień od kilku dni testuje niestety nic ... dziś beta pokazała 4.9 jak na złość norma od 5 ... Tylko czy to nie za mało, :( lekarz kazał powtórzyć za tydzień, brać duphaston i zastrzyki. W marcu Poroninie 6tydz. 3 lata temu ciąża pozamaciczna . Wcześniej jeszcze dwa poronienia i ciąża obumarla w 16tyg. Mam córkę 10 lat . Czy Waszym zdaniem jest jakakolwiek szansa?
Ja tez ostatnia miesiączkę miałam 23 sierpnia i mam krótkie cykle. W środę beta 157,7. Może jednak owulacje tym razem miałaś później? Bo skoro coś wychodzi ro może faktycznie powtórz w poniedziałek.

Ja tez ostatnia miesiączkę miałam 23 sierpnia i mam krótkie cykle. W środę beta 157,7. Może jednak owulacje tym razem miałaś później? Bo skoro coś wychodzi ro może faktycznie powtórz w poniedziałek.
Nawet jeśli była by później owulacja to ostatni raz staralismy się 5 września, później przez 2 tyg jakoś nie było okazji :( chyba raczej nie ma się co nastawić :(

Dziewczyny Kochane!
Wlasnie nadrobilam 60str!!

Wszystkim nowym mamom gratuluję:-)

Wczoraj bylam na pierwszej wizycie 7+0 serduszko widac i słychac.

Dziękuję za odpowiedź w sprawie witamin - Pan Tabletka rewelka.

Mam 28 lat,
Bedzie to moje pierwsze dziecko.
Co do chwalenia sie.. z racji ze jestem gadula... ciezko sie nie chwalic. Jednak powiedziałam tylko najblizszym. Na razie

Podziwiam ze juz planujecie wyprawki. Moze to przykre doświadczenie... ale w pierwszej ciazy kupilam tylko ciazawa pizamke, po stracie w 3 mies... nie zalozylam jej juz nigdy więcej

Ale jak to mówi mąż TRZEBA MYŚLEĆ POZYTYWNIE. Wiec tez moze zaczne przegladac wozki...

Kolejna wizyta w 10tyg. Czyli 10.10
Termin mam na 7.05 czy ktos też tak ma?

Ściskam Was mocno i życzę dni bez mdłości

A jak wasza waga?? Rosnie? Czy tylko mi sie wydaje ze "puchne" w oczach?
Ja wg OM mam termin na 08.05. :) na USG jeszcze nie byłam. Waga stoi w miejscu, nie zauważyłam opuchlizny, oprócz piersi, które urosły mi dwa rozmiary :(

Ja tez puchne w oczach. Brzuch mam jakbym była nie wiem w którym miesiącu. Bez ciąży nie byłam jakąś szczupła i miałam brzuch a teraz nie o juz wogole odstający. Jeszcze zanim zrobiłam test czułam jak kiedyś luźne spodnie były na mnie opięte. I urosłam w biuście, trzeba się rozglądać za większym rozmiarem. Jeszcze zanim sama się dowiedziałam o ciąży koleżanka z pracy mi pow ze zrobiłam się jakaś okraglejsza.

reklama
Nawet jeśli była by później owulacja to ostatni raz staralismy się 5 września, później przez 2 tyg jakoś nie było okazji :( chyba raczej nie ma się co nastawić :(
No ale plemniki trochę żyją ponoć nawet do 5 dni a i implantacja może nawet do 12 dpo. Także powtórz w poniedziałek. Chyba ze okres przyjdzie

Do góry