Mam listę wyprawkową na bazie tego co czytam w książce mamy dla mamy.. Mówię, tam jest wszystko hehWitajcie w nowym tygodniu
Tak jak przypuszczałam było cięzko - ale dałam radę i przeczytałam wszystko
Jestem po imprezowym weekendzie i powiem wam że czuje się jakbym imprezowała miesiąc bez przerwy
Mimo że zabawa przednia - to nogi do dziś bolą i całe ciało takie "ciężkie"
Więc dzisiaj dzień luzu...
Najpierw chciałabym nawiązać do wątku zamkniętego.
Właściwie zgadzam się z Tobą. Wydaje mi się że lepiej zacząć z listą którą mamy - niż robić selekcję. Kto by się jej podjął? Ja czułabym się nie komfortowo zamykając komuś drzwi przed nosem
Może lepiej zrobić tak jak wspominałyście - później usuwać osoby które nie będą zaangażowane. Np nie wiem miesiąc się nie odzywają WCALE. Wtedy mamy jakieś podstawy co sądzicie??
@Kiniawk ,@Moni_89 macie racje - forum jest dodatkiem do naszego życia. Odskocznią Ja mam już tylko jedną pracę / wcześniej dwie. niby jestem w domu, niby jest czas ale nie jestem wstanie czasem nadrobić. Byłam w sobotę - jak weszłam dzisiaj rano i zobaczyłam ilość stron... Ale nadrabiam problem jest taki że zazwyczaj jak przeczytam to 30str to wątki są wyczerpane więc nic nie dodaje.
Stąd są osoby które udzielają się mniej niż inni i nie uważam żeby trzeba było je skreślać z wątku zamkniętego na starcie.
Wiadomo że jeśli ktoś poprosił o dodanie do wątku a nie pisał WCALE to na jakiej podstawie mamy taką osobę wpisać na listę? - ale takich przypadków chyba nie jest aż tak dużo.
Oczywiście dostosuję się do Waszej decyzji, znaczy do większości
Za wizytujące trzymam kciuki !!!
Czekamy na same dobre wieści. ja sama mam wizytę równo 14+0 w czwartek
Wyprawka... hmmm mnie też to wszystko korci... czekam na potwierdzenie kim jest mój bąbelek.. czy faktycznie ma siusiaka
Czy któraś z Was robiła już taką listę wyprawową??
Chętnie bym zerknęła jeśli mogę - mam wrażenie że ja nie ogarniam tego tematu
wg @Kffiatek co to za wózek za 7,5 tyś..??
reklama
SweetHope
Fanka BB :)
Mam listę wyprawkową na bazie tego co czytam w książce mamy dla mamy.. Mówię, tam jest wszystko heh
Widzisz - muszę się w końcu za tą książkę wziąć !!
Weź weź.... fajne są te książki. przeczytałam na razie pierwszą, ale druga pewnie też fajna (pierwsza jest bardziej o ciąży i wyprawce no i pierwszych dniach z dzidzią , druga o samym dziecku)Widzisz - muszę się w końcu za tą książkę wziąć !!
AtomicTOY
Ja tak samo, dużo dobrych opinii czytałam o tej książce.Widzisz - muszę się w końcu za tą książkę wziąć !!
A z listą wyprawkową może któraś mama miałaby ochotę się podzielić, nawet fotę zrobić jak macie zrobioną, gdzieś w jakimś notesie. [emoji4]
U mnie druga ciąża, ale jakoś nie mam weny. I nie wiem od czego zacząć.
Ja to się wstydzę hahah ale zaraz usiądę do kompa to podeślę moją w pliku. tylko się nie śmiejcie bo to z ilością i cenami.. A ja świeżak jestem hahahJa tak samo, dużo dobrych opinii czytałam o tej książce.
A z listą wyprawkową może któraś mama miałaby ochotę się podzielić, nawet fotę zrobić jak macie zrobioną, gdzieś w jakimś notesie. [emoji4]
U mnie druga ciąża, ale jakoś nie mam weny. I nie wiem od czego zacząć.
AtomicTOY
Oo kurczę z ilością i cenami to pełna profeska [emoji1]Ja to się wstydzę hahah ale zaraz usiądę do kompa to podeślę moją w pliku. [emoji14] tylko się nie śmiejcie bo to z ilością i cenami.. A ja świeżak jestem hahah
Ja jak coś wymodzę z listą to też się podzielę, może komuś to pomoże.
reklama
SweetHope
@AtomicTOY pomyśl że to Twoja druga ciąża, co dopiero takie świeżynki jak ja
Jak ktoś ma listę , chętnie bym zerknęła
Pajacyki, kaftaniki , śpioszki - czarna magia
I może w końcu kupiła jakąś drobnostkę
Jak ktoś ma listę , chętnie bym zerknęła
Pajacyki, kaftaniki , śpioszki - czarna magia
I może w końcu kupiła jakąś drobnostkę
Podziel się: