reklama
Cieszę się, że komuś się przyda a macie pomysł na apteczke? nie mogłam się skupić na tym w książce. Kiedyś muszę do tego usiąść hah tyle jest tych specyfików.Super lista, napewno skorzystam [emoji8]
milenka30
Fanka BB :)
Ale robisz cuda, co jeden to piękniejszyOjeeeej, nie lubię się „chwalić”, raczej zazwyczaj się wstydzę jak ktoś mnie wypytuje
Ale jeśli chcecie obejrzeć to zapraszam na fanpage na Facebooku
Torty na Wypasie (Konin)
paulix82
Ja tez mam brzuch jak na 6 miesiąc. Ludzie mi kładą rękę na brzuchu żeby mi gratulować a nie wiedza ze to tłuszczyk którego jakoś się teraz nie da wciągnąć a maluszek ledwo co wystaje nad linia majtekWitam z rana przy herbatce w pracy. Zemdkilo mnie dzisiaj przy myciu zębów. Zmieniłam pastę i chyba to ma znaczenie .. jutro mam wizytę i już się denerwuje. W ciągu miesiąca po przytyłam z kilogram, muszę opanować się z jedEbiem. Brzuch mam już jak w 20 tygodniu.Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace w dniu dzisiejszym.
Zasiłek macierzyński to bodajże 1000 zł, o ile dobrze się orientuję. Ale to coś innego niż wypłata w przypadku urlopu macierzyńskiego.
Wiesz co ja mieszkam w mniejszej miejscowości i nie mam takich fajnych lumpów. U mnie co lepszego znajduje w sh to zara, next lub nutmeg (też super jakość). Newbie jak żyje nie trafiłam nigdzie.
A często chodzisz po lumpeksach? Bo jakby Ci się coś fajnego dla dziewczynki trafiło na 80-86, to mogłabyś wziąć w ciemno dla mnie, ja bym przelewem zapłaciła za rzeczy i wysyłkę. [emoji1]
Ja raczej rzadko, może teraz jak się lepiej czuje to będę mogła podróżować. Bo takie w których bywa newbie są 40 min drogi komunikacja no i trzeba dotrzeć na samo otwarcie w dniu nowej dostawy. Ale czasami w innych też bywa newbie- moja bratowa jest mistrzem wyszukiwania ich rzeczy.
Jak coś znajdę to będę się odzywać
Mojej bratanica nosi teraz 86 i mają dużo newbie-mogę zapytać czy będzie sprzedawać
wielkopolanka
Jakie cuda! Jesteś niesamowitaOjeeeej, nie lubię się „chwalić”, raczej zazwyczaj się wstydzę jak ktoś mnie wypytuje
Ale jeśli chcecie obejrzeć to zapraszam na fanpage na Facebooku
Torty na Wypasie (Konin)
SweetHope
Ja tez mam brzuch jak na 6 miesiąc. Ludzie mi kładą rękę na brzuchu żeby mi gratulować a nie wiedza ze to tłuszczyk którego jakoś się teraz nie da wciągnąć a maluszek ledwo co wystaje nad linia majtek
U mnie też bąbelek wypchał tłuszczyk - i już go nie wciągniesz
Ale powiem Wam, że kobieta w ciąży jest piękna więc nie ma się co tych brzuszków krępować tylko prezentować !!
reklama
Wrzucone@CatsMum wyrzuć może te screeny na wątek wyprawkowy - dziewczyny mają rację , nie zginie nam
Podziel się: