reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Maju, crl 6.38, a nt 2.7 [emoji53] Boję się że krew tylko pogorszy sytuację [emoji22]
I jeszcze jedno pytanie - zapomniałam powiedzieć lekarce, że przyjmuję luteinę. Czy to może mieć znaczenie?

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące [emoji8]
Samo nt nic nie znaczy. Czy byly jeszcze jakies inne zle parametry? Co z koscia nosowa? Jakie bylo tetno?
U mnie w tej pierwszej ciazy z wada genetyczna oprocz nt byly jeszcze inne nieprawidlowosci. No i do tego beznadziejna biochemia.
A jakie u was bylo nt? Mialysmy w ten sam dzien prenatalne tylko ja na pelne wyniki musze czekac az do 21.11. Masakra tyle jeszcze czekania.

Ja z braku czasu mało się odzywam , dziś prenatalne na 15.15 i taki mnie stres dopadł że miejsca nie mogę sobie znaleźć ... Jeszcze dwie godziny czekania . Mam nadzieję że wrócę z dobrymi wieściami bo ciągle zamartwiam się że na początku ciąży przechodziłam bostonke i coś mogło się stać maleństwu.

Trzymajcie za nas kciuki :)

Jesteśmy na tym samym etapie
Screenshot_20191031-130802_HiMommy.jpg

Ja mam pytanie do tych , które już rodziły. Korzystałyście z takiej opcji po porodzie, że tatuś może zostać z Wami na dobę?

Nie słyszałam o tej opcji. Jednak raczej w nocy bedzie ciężko gdyż ktoś synem musi się zająć.

Ale my nie chcemy zakładać grupy na fb! Tylko na forum -tyle, że zamkniętą. Nadal będziesz się wyświetlała jako "nicelady" i dopóki nie wrzucisz zdjęć to będziesz anonimowa. :)

Ja myślałam że chcecie na fb grupę zrobić.

Podziwiam że dajesz radę, mnie każdy dotyk piersi boli dlatego odstawiłam syna przed zajściem w ciąży. No ale karmilam ponad 2 lata więc i tak dużo;)

U nas podziałalo dopiero jak spałam w drugim pokoju. Jak syn mnie widzial to sie darl w nieboglosy. Tydzień spał z tatą i zapomnial o kp ;)
U nas identyczna metoda zadziałała i bardzo dużo tłumaczenia. Dzieci są na prawdę bardzo mądre. Odstawiłam jak córka miała 18 miesięcy.

reklama
Do góry