Crazy Girl
Fanka BB :)
Jestem za zamkniętym wątkiem to na baby boom.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale my nie chcemy zakładać grupy na fb! Tylko na forum -tyle, że zamkniętą. Nadal będziesz się wyświetlała jako "nicelady" i dopóki nie wrzucisz zdjęć to będziesz anonimowa.
Miałaś rano genetyczne? Wszystko w porzadku?No to mnie pocieszyłaś, bo z tamtego nie dało się słowa wycisnąć, a wizytę u mojego lekarza prowadzącego mam dopiero na koniec listopada, więc bym się zamartwiała
Miałaś rano genetyczne? Wszystko w porzadku?No to mnie pocieszyłaś, bo z tamtego nie dało się słowa wycisnąć, a wizytę u mojego lekarza prowadzącego mam dopiero na koniec listopada, więc bym się zamartwiała
Kochana ja mam dzis wieczoren dam znsc co i jak mnie bolaly piersi teraz nic i juz panika 4 dni..Ja też nie mam objawów. Cierpliwie czekam na wizyte[emoji4] myślę, że póki nic nie boli i nie ma plamien to jest okey [emoji4]
Kinia przypomnij jaki u Ciebie wiek?Miałaś rano genetyczne? Wszystko w porzadku?
Ja ten swój wynik 1:2586, rozkminiam tak, że ustawiam obok siebie 2586 ciezarnych i co tyle kobietek jedno dzieciątko ma wadę genetyczną.. Więc nie ma co się zamartwiac
Tak samo teraz mamy watek dla dziewczyn które sie znaja ale nowe są rowniez mile widziane. Możemy zrobic zamkniety i później jak będą nowe dziewczyny to rowniez przyjac...Nie. Czwarte[emoji12]Dlatego chyba jednak warto poczekać i mieć wątek dla dziewczyn, które trochę się już znają, a nie potem dodawać wszystkich jak leci, bo się spóźnili i teraz chcą być na zamkniętym[emoji13]
U nas jak pojawił sie temat wątku zamkniętego to nagle pojawilo sie kilkanaście nowych dziewczyn w jednym dniu...
3tyg temu skończyłam 34lKinia przypomnij jaki u Ciebie wiek?