reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Dostałaś jakieś leki na zaparcia u dziecka ? Bo z tego co pamiętam to u Ciebie dziecko ma problemy, dobrze kojarzę?
Też jestem za zamkniętymi bo to już taki etap że robi się bardzo intymnie-wrażliwe informacje, zdjęcia czy historie. Może ktoś zrobi listę i robimy zamknięty?

Myśmy wrócili we wt ze szpitala. Walczymy z zaparciami i zumem. Wczoraj i dzisiaj była normalna kupa także sukces na maxa. Po tyg w szpitalu czuje się jakiś inaczej-Boże 1kg do góry w tydz po tym pobycie!
Za tydzień prenatalne i też jest strach. Bierzecie dzieci na to pierwsze ważne usg? Moja ma 3 lata w grudniu i z chęcią bym ją wzięła żeby troszkę zrozumiała?

reklama
U mnie też szybka akcja serduszka. Na wizycie muszę poprosić o skierowanie
Ja muszę mieć dodatkowe iść w 15-16 tyg ze względu na szybką akcję serduszka. Zamierzam zabrać 6 latka ze sobą bo ostatnio nie był i było mu przykro.

Dzięki za odp w sprawie sali. Ja chciałabym, żeby ze mną został. Starszaki zostaną wtedy u dziadków.

Hej dziewczyny, termin mam na 23.05. 16.11 ide na prenatalne, zwariuje do tego czasu:-( usg bylo 7.10 i od tego czasu nie wiem czy wszystko dobrze. Boje sie rozczarowania:( ale tlumacze sobie ze skoro jestem senna,zasypiam na siedzaco, mdli mnie,wtedy musze szybko cos zjesc i mam duzy bebzol to mam mala nadzieje ze ❤bije!.
Na koniec grudnia tamtwgo roku mialam usuwana ciaze pozamaciczna i jajowod:-( cieszylismy sie wiadomoscia 5 dni i zle sie to skonczylo, eh jakis dół się wkręca.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny dziś wizytujące i czekam na dobre wieści!!

Kiniakw
Bardzo dobre wyniki, przynajmniej możesz spać spokojnie.
Ja na prenatalne z logistycznego powodu jadę z mężem i córka ale oni na korytarzu będą czekać. Na bank będę mieć dopochwowe bo dużo tkanki tłuszczowej na brzuchu i wielki miesniak który rzuca cień na dziecko i bardzo słaba widoczność. Ale na polowkowe planuję że wejdą już oboje ze mną.

reklama
Do góry