reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Przede wszystkim duzp pić i jesc i pic żurawine. ;) ja mam juz drugi raz w ciąży. Jeden ze skutkiem na nerke. Wiec nie ma co lekceważyć ale nie ma co panikowac . Nie brać kapieli. Ograniczyc zele do higieny intymnej. Używać swoch recznikow. ;) ale jak.masz to.kedz zurawine. Mozna brac urosept ale to ziołowa kuravja i ttezba dłużej brac aby zadziałało. Najleoiej jutro zrobić mocz i posiew ;)
Duzo pić ciepłego i wody aby przeczyscic pecherz. Kobiety w ciąży, szczegolnie w 3 trukymetsrze mają problem z ikladem moczowym, bo dziecko naciska na pęcherz i nie ma takiej wymiany. Sa zastoje moczu. Dlatheo trzeba pic minimum 2 litry wody (nie liczac innych napoi) ;)
Dzięki za odp. Właśnie wczoraj wlałam w siebie ile się dało i żurawinę jadłam niestety soku nie mam. Do południa było spoko. A po 12 znow i to bardziej.

reklama
Dzięki za odp. Właśnie wczoraj wlałam w siebie ile się dało i żurawinę jadłam niestety soku nie mam. Do południa było spoko. A po 12 znow i to bardziej.
Szczypie czy oddawaniu moczu ? Czy ciagle ? Czy jest zaczerwienienie? Czy może boli caky brzuch od tego ? Czujesz pęcherz ? Czy stawia ci sie przez to brzuch ? 🙂 to dosyc wazne. Ale jezeli masz dolegliwości to koniecznie zeob jutro mocz. Nie ma co zwlekać. Nawet jak mialas robiony niedawno. Ja po wizycie od lekarza wyszłam i mialam mieć mocz za 2 tygodnir i juz po tygodniu mnie infekcja złapała. Dzisiaj juz nic nie zrobic. Trezba wytrzymac. Chyba ze cie przez to lapia skurcze, kluje w brzuchu i promieniuje ból to zapraszam na IP. Ja tak miałam i dobrze ze poszlam wtedy.

reklama
Do góry