U nas paradoksalnie w żłobku (prywatnym) na niecałe 30dzieci rano przed 8 i o 15 było jeszcze więcej dzieci niż teraz w publicznym przedszkolu (w którym jest ich ponad 100)Dobre pytanie.
U nas podobnie
reklama
Aurelka1994
Fanka BB :)
Moje są zapisane w przedszkolu od 7 do 15. Teraz jak jestem na zwolnieniu to prowadzę je na 8 odbieram o 15. Jak pracowałam to chciałam je przepisać od 6, bo tak mężowi byłoby lepiej je prowadzić po nocce ale skoro siedzę teraz w domu to nie ma takiej potrzeby mam w planach szukać pracy po macierzyńskim od 8
Jaska.JDM
Hallo jest tu ktos??jutro mam badania prenatalne trzymajcie kciuki mocno sie boje przy tej mojej cukrzycy
Kciuki.
Ja jutro wyniki odbieram Pappa
Moje są zapisane w przedszkolu od 7 do 15. Teraz jak jestem na zwolnieniu to prowadzę je na 8 odbieram o 15. Jak pracowałam to chciałam je przepisać od 6, bo tak mężowi byłoby lepiej je prowadzić po nocce ale skoro siedzę teraz w domu to nie ma takiej potrzeby mam w planach szukać pracy po macierzyńskim od 8
Ciężko znaleźć w PL pracę mając małe dziecko i to od godz 8
Mój jest zapisany do 16. Do 13 przedszkole jest za darmo. Powyżej muszę płacić. Chyba go przepisze do 15 bo place za te godziny a i tak go odbieram przed 15...Moje są zapisane w przedszkolu od 7 do 15. Teraz jak jestem na zwolnieniu to prowadzę je na 8 odbieram o 15. Jak pracowałam to chciałam je przepisać od 6, bo tak mężowi byłoby lepiej je prowadzić po nocce ale skoro siedzę teraz w domu to nie ma takiej potrzeby mam w planach szukać pracy po macierzyńskim od 8
Jak pójdę w marcu na zwolnienie to chyba go przepisze do 13... skoro będę w domu to czemu miał by tam tak długo być...
Anitta013
Za wyniki tez trzymam kciuki wszystko będzie ok a czy wszyscy na prenatalnych robia peppa?Kciuki.
Ja jutro wyniki odbieram Pappa
Ciężko znaleźć w PL pracę mając małe dziecko i to od godz 8
Aurelka1994
Mi znowu zależy żeby zjadly obiad w przedszkolu z dziećmi. Mimo, że codziennie jednak jest jakiś obiad w domu. A w przedszkolu u nas obiad o 14.
Mój jest zapisany do 16. Do 13 przedszkole jest za darmo. Powyżej muszę płacić. Chyba go przepisze do 15 bo place za te godziny a i tak go odbieram przed 15...
Jak pójdę w marcu na zwolnienie to chyba go przepisze do 13... skoro będę w domu to czemu miał by tam tak długo być...
U nas po 12 więc akuratMi znowu zależy żeby zjadly obiad w przedszkolu z dziećmi. Mimo, że codziennie jednak jest jakiś obiad w domu. A w przedszkolu u nas obiad o 14.
reklama
Anitta013
To termin jak ja czyli 12 tydz przeszedłja mam.jutro prenatalne a Ty juz po?Jestem i ja. Termin mam na 30 maja. W domu mam 9 letniego syna. Pozdrawiam Was.
Podziel się: