reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

I się śmieje że pierwszym lokatorem będzie kotka. Ma już 11 lat i temu starszemu marnuje od urodzenia. Teraz np wybija 21 ona rybka drze żeby łóżko scielic i nawołuje syna do spania, a on grzecznie idzie bo nikt nie chce słuchać tego jej darcia. I czuje że tam w brzuchu jest 2 bo ciągle jak ma okazje to leży mi na brzuchu i mruczy
Ojej tak koty wyczuwaja :)super ze tez kochasz zwierzeta :)

reklama
Hej ☺️ Słyszałam, że w UK są zupełnie inne normy PAPPA, od których uznaje się 'ryzyko wysokie'. U nas, jak wszystkie wiemy, wysokie ryzyko jest od 300. Same stresy i dramaty z tym pappa. A w Anglii ta granica 'masakry' jest przesunięta na 150. Czy nie zdrowiej dla nas wszystkich? :)
Niby tak, ale czujac, ze jestem na granicy tej normy nie czuje sie o wiele lepiej 😓 Nadal to spore ryzyko, ciaza nieplanowana, na poczatku bylam zalamana, nadal daleko mi do szczescia, a tu takie cos. Przez to tylko czuje sie winna, ze to przez to, ze nie chcialam i sie nie cieszylam. Ehh hormony nie pomagaja 😭

Niby tak, ale czujac, ze jestem na granicy tej normy nie czuje sie o wiele lepiej 😓 Nadal to spore ryzyko, ciaza nieplanowana, na poczatku bylam zalamana, nadal daleko mi do szczescia, a tu takie cos. Przez to tylko czuje sie winna, ze to przez to, ze nie chcialam i sie nie cieszylam. Ehh hormony nie pomagaja 😭
Kochana najgorsze to sie poddać emocja..spokojnie nic nie jest na 100%jeszcze sie z tego będziesz smiala a dzidzia bedzie zdrowa jak ryba zobaczysz :)

reklama
Do góry