Tam jest przybliżona nie dokładna bardziej chodzi o miesiąc. Ja wiem, że na 100% było to na początku sierpnia więc zobaczymy czy Chińczycy dobrze wróżą hahaCiężko dokładną datę zapłodnienia znać, dlatego nie wierzę w ten kalendarzyk.
reklama
Zaga32
Fanka BB :)
Kochana ja dziś to samo... 2 apapy wzięłam .. ale potem spacer pomógłLep mi pęka ;/ położyłam się, przespałam godzinę i obudziłam się z bólem głowy
Wzielam paracetamol, w razie czego mogę jeszcze jeden? Zaraz eksploduje
A ja mam powracające bóle głowy.. Jeden dzień ok, drugi taki, że bez paracetamolu ani rusz... Dziś też mam ból głowy i ogólnie słaby dzień. Ale miałam intensywny weekend więc to pewnie dlatego..Kochana ja dziś to samo... 2 apapy wzięłam .. ale potem spacer pomógł
Zaga32
Ja odstawiłam jawe1,5 tygodnia temu i pewnie organizm domaga się kofeinyA ja mam powracające bóle głowy.. Jeden dzień ok, drugi taki, że bez paracetamolu ani rusz... Dziś też mam ból głowy i ogólnie słaby dzień. Ale miałam intensywny weekend więc to pewnie dlatego..
Kffiatek
Nieee syn był ze środka a miał być córeczką nie wierzę w to totalnieMoże tak jak dziewczyny wyżej pisały, że data zapłodnienia była na pograniczu miesięcy? Z tego co czytałam teraz na szybko w necie to skuteczności jest 80-90% Nigdy nie wierzyłam a takie rzeczy ale może coś w tym jest? Haha się okaże w maju przy porodzie
Ja nigdy kawy nie piłam, ale fajki pdstawiłam.. Z tym, że to było na początku września jak zrobiłam test więc stawiam, że raczej od hormonów ta głowa tak boli.Ja odstawiłam jawe1,5 tygodnia temu i pewnie organizm domaga się kofeiny
Ja też jej używam. Według niej mam dziś 14+5, a według lekarza 14+0 ale to i tak podobny wiek dzidźDzisiaj od rana już nie mam plamienia, wiec postanowiłam świętować „Studniówkę”, które dzidzie są w podobnym wieku?
Zdjecie z mojej ulubionej Apki - Ciąża + (oczywiście wersja włoska).
Zobacz załącznik 1044115
Hej u mnie według chińskiego kalendarza będzie chłopak i lekarz też tak mówił na prenatalnych. Sprawdzałam koleżankom i się nie sprawdziło.
Na wizycie u mojego gina spytam się czy widzi jaka płeć. Nic nie będę mówic, że już wiem.
Mi każdy mówi, że pięknieje w tej ciąży. Teraz widzę już sama ze skórą się poprawiła. Pierwsze tygodnie to mnie bardzo wysypywalo.
Na wizycie u mojego gina spytam się czy widzi jaka płeć. Nic nie będę mówic, że już wiem.
Mi każdy mówi, że pięknieje w tej ciąży. Teraz widzę już sama ze skórą się poprawiła. Pierwsze tygodnie to mnie bardzo wysypywalo.
Ja mam preglife apke.Dziewczyny z jakich apek ciążowych korzystacie?
reklama
Ja raz nie wypiłam kawy i cały dzień pękala mi glowa. Ledwo syna ze żłobka odebralam. W domu poprosilam męża o zrobienie kawy bo nie byłam w stanie wstać z kanapy...Ja odstawiłam jawe1,5 tygodnia temu i pewnie organizm domaga się kofeiny
Teraz mimo że mnie nie ciągnie do kawy codziennie piję rano profilaktycznie
Podziel się: