reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

A tak przy okazji płci, porownywalyscie sobie kalendarz chinski? Mi się w obu przypadkach sprawdzila płec dziecka jak narazie , także cos w tym jest . Wiadomo te kobietki które zaszly w ciaze na granicy i wieku i miesiąca wyznaczonego na tym kalendarzu mogą mieć niezgodne z nim wyniki, ale patrząc ogóle mi i moim koleżanka duzo razy się sprawdzil ten kalendarz hihi :D
Mi się nie sprawdził z córka;p

reklama
Lep mi pęka ;/ położyłam się, przespałam godzinę i obudziłam się z bólem głowy :angry:
Wzielam paracetamol, w razie czego mogę jeszcze jeden? Zaraz eksploduje :hmm:

Współczuję.
Też mi głowa Pękala kilka dni temu.
Niby nawet 2 tabletki można na brać.
Ogólnie nie więcej niż 8na dobę.
Zwykły paracetamol nie żaden ekstra czy z innymi dodatkami

Ostatnia edycja:
U mnie wyszła dziewczynka, ale każdy typuje chłopca bo ponoć ślicznie wyglądam [emoji4]
A tak przy okazji płci, porownywalyscie sobie kalendarz chinski? Mi się w obu przypadkach sprawdzila płec dziecka jak narazie , także cos w tym jest . Wiadomo te kobietki które zaszly w ciaze na granicy i wieku i miesiąca wyznaczonego na tym kalendarzu mogą mieć niezgodne z nim wyniki, ale patrząc ogóle mi i moim koleżanka duzo razy się sprawdzil ten kalendarz hihi :D

Mi sie dwa razy nie sprawdzil, raz tak 🙈 wedlug niego teraz powinna byc dziewczynka 😜

A sprawdziłam jeszcze do tyłu czyli mnie, mojego brata, mojego faceta i wszędzie się płeć sprawdziła haha niesamowite :p

No mi lekarka na prenatalnych powiedziała, że tak ja 80% dziewczynka, ale że to jeszcze nie jest pewne. Z chińskiego teraz wyliczyło też, że niby dziewczynka ;p ciekawe hahah
A ja wam powiem ze może jestem dziwna ale nie za bardzo uwierzę jeżeli lekarz na prenatalnych powie mi jaka płeć :p nawet nie będę pytać bo to się uważam ze na tym etapie może zmienić jeszcze ;p uwierzę dopiero gdzieś w 16 tyg haha bo wtedy tez w 16 lekarz powiedział ze na 100% dziewczynka ;p

reklama
Do góry