Mi się nie sprawdził z córka;pA tak przy okazji płci, porownywalyscie sobie kalendarz chinski? Mi się w obu przypadkach sprawdzila płec dziecka jak narazie , także cos w tym jest . Wiadomo te kobietki które zaszly w ciaze na granicy i wieku i miesiąca wyznaczonego na tym kalendarzu mogą mieć niezgodne z nim wyniki, ale patrząc ogóle mi i moim koleżanka duzo razy się sprawdzil ten kalendarz hihi
reklama
OdNowa
Fanka BB :)
9,14 zł 33% zniżki | Cute Baby Crib wózek zabawka królik Bunny Bear miękki pluszowy niemowlę lalka mobilne łóżko wózek kid z motywem zwierząt wiszący pierścień pierścień kolor losowo
Åliczny wózek dzieciÄcy zabawka króliczek niedźwiedź króliczek miÄkki pluszowy lalka przenoÅna wózek dzieciÄcy z motywem zwierzÄt wiszÄcy pierÅcionek w kolorze losowym - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
s.click.aliexpress.com
Lep mi pęka ;/ położyłam się, przespałam godzinę i obudziłam się z bólem głowy
Wzielam paracetamol, w razie czego mogę jeszcze jeden? Zaraz eksploduje
Współczuję.
Też mi głowa Pękala kilka dni temu.
Niby nawet 2 tabletki można na brać.
Ogólnie nie więcej niż 8na dobę.
Zwykły paracetamol nie żaden ekstra czy z innymi dodatkami
Ostatnia edycja:
No mi lekarka na prenatalnych powiedziała, że tak ja 80% dziewczynka, ale że to jeszcze nie jest pewne. Z chińskiego teraz wyliczyło też, że niby dziewczynka ;p ciekawe hahahMi się nie sprawdził z córka;p
Moni_89
U mnie wyszła dziewczynka, ale każdy typuje chłopca bo ponoć ślicznie wyglądam [emoji4]
A tak przy okazji płci, porownywalyscie sobie kalendarz chinski? Mi się w obu przypadkach sprawdzila płec dziecka jak narazie , także cos w tym jest . Wiadomo te kobietki które zaszly w ciaze na granicy i wieku i miesiąca wyznaczonego na tym kalendarzu mogą mieć niezgodne z nim wyniki, ale patrząc ogóle mi i moim koleżanka duzo razy się sprawdzil ten kalendarz hihi
@KINDERBUENOO88 Ja miałam być Justynką A zostałam Anią ale Justynke dostałam na deserek na 2gie imię
julia2s
Mi sie dwa razy nie sprawdzil, raz tak wedlug niego teraz powinna byc dziewczynkaA tak przy okazji płci, porownywalyscie sobie kalendarz chinski? Mi się w obu przypadkach sprawdzila płec dziecka jak narazie , także cos w tym jest . Wiadomo te kobietki które zaszly w ciaze na granicy i wieku i miesiąca wyznaczonego na tym kalendarzu mogą mieć niezgodne z nim wyniki, ale patrząc ogóle mi i moim koleżanka duzo razy się sprawdzil ten kalendarz hihi
A sprawdziłam jeszcze do tyłu czyli mnie, mojego brata, mojego faceta i wszędzie się płeć sprawdziła haha niesamowiteA tak przy okazji płci, porownywalyscie sobie kalendarz chinski? Mi się w obu przypadkach sprawdzila płec dziecka jak narazie , także cos w tym jest . Wiadomo te kobietki które zaszly w ciaze na granicy i wieku i miesiąca wyznaczonego na tym kalendarzu mogą mieć niezgodne z nim wyniki, ale patrząc ogóle mi i moim koleżanka duzo razy się sprawdzil ten kalendarz hihi
A ja wam powiem ze może jestem dziwna ale nie za bardzo uwierzę jeżeli lekarz na prenatalnych powie mi jaka płeć nawet nie będę pytać bo to się uważam ze na tym etapie może zmienić jeszcze ;p uwierzę dopiero gdzieś w 16 tyg haha bo wtedy tez w 16 lekarz powiedział ze na 100% dziewczynka ;pNo mi lekarka na prenatalnych powiedziała, że tak ja 80% dziewczynka, ale że to jeszcze nie jest pewne. Z chińskiego teraz wyliczyło też, że niby dziewczynka ;p ciekawe hahah
reklama
Z
zmianak
Gość
Lekarka mi mówiła żeby od razu brać 2 apapy i tak robię jak coś mnie boliLep mi pęka ;/ położyłam się, przespałam godzinę i obudziłam się z bólem głowy
Wzielam paracetamol, w razie czego mogę jeszcze jeden? Zaraz eksploduje
Podziel się: