Majaga
Fanka BB :)
Mnie też co jakiś czas kuje podbrzusze i pachwiny. Pytałam nawet ostatnio lekarza i jest to normalne [emoji3526]Laseczki mam pytanie, czy któraś czuje kłucie w dole brzucha? Co jakis czas czuje lekkie uklucie... Czy to moze być powiększająca sie macica? Dzisiaj mam 13t3d..
A ja się właśnie wczulam w dyskusje na ,,zadaj pytanie,, ciąża ,a zwolnienie.
Dyskusja pracodawca & pracownik ,który idzie wcześnie na zwolnienie [emoji20]Nawet zaczęłam już pisać swoje zdanie ale skasowałam uznając , ze wciągnę się w dyskusje, która pewnie skończy się nerwami.
PS. Dziewczyny, martwię się że jest ze mną coś nie tak.Dzisiaj 12+1 A ja nadal nie mogę uwierzyć w to że jestem w ciąży. Mało tego… Nie potrafię się głośno cieszyć, wręcz się tego boję. Nie wiem kiedy to się zmieni?
Ja też dalej nie dowierzam, myślę, ze zmieni się to dopiero gdy będę czuła ruchy Maluszka [emoji3059] dzisiaj u mnie 16t1d.Jak już brzuszek będzie spory i ktoś będzie cię mocno kopal od środka. Albo po 14 tyg czyli magicznym wejściu w 2 trymestr. Tak czy siak - nie martw się tym. To zupełnie normalne, że nie wierzysz bo ta cała ciąża to dziwna jest nie bój nic :*