reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Świnka chyba lepsza niż kura w pokoju ;-):-D wiec powinnaś być wdzieczna:cool2:

Tak jak pisałaś z kurą ekonomiczniej bo jajka będą . Z takiej świnki to nawet szynki nie będzie ;-)

Koguta mamy bardzo wartkiego i muzykalnego bo po nakręceniu boczku w werbelek stuka i nóżkami przebiera. Miku mu zwichnął jedno skrzydło ale daję radę. Moze więc i kurę by posiadł skoro taki chojrak. Tylko to taki egzemplarz mejd in czajna, nawet plasticzek nie bardzo spasowany. Lewe półkogucie nie pasi idealnie do prawego półkogucia.
Jakbym kupiła brązową kurę + ten chiński kogutek to może by były jajka niespodzianki. Nasz Kniaź Borubar to by nawet wolał taką opcję.

Z cyklu a Miku powiedział:
Wujek oglada program wspominkowy o piłkarzach, Miku asystuje.
Wujek: a to jest Zbigniew Boniek. Znasz?
Miku: Boniek? Znaaaaam, Boniek robi kle, kle.

Ostatnia edycja:
reklama
miałam iść spać ale jeszcze muszę coś napisać bo normalnie padam ze śmiechu oj tego mi było trzeba po tygodniowej wizycie teściowej:dry:
Szopek no Miku ma talent po mamusi pisz kobieto pisz jak najczęściej zachwyca mnie Twoja lekkość języka :tak:
Sylwia no to masz małego mężczyznę na skwał no u nas jest 1 kg miesięcznie i teraz blisko 7kg więc ma mamusia co nosić :sorry2: moja Majka też karmi lalki i marudzi że jej nie wychodzi i nic nie leci :-D

co do pogaduch majowych cudków
ja: oj Misiu rośniesz rośniesz
Majka: i już jutro(każda przestrzeń czasowa to ostatnio jutro) dostaniesz soiki łychą i ulośniesz wielki jak mamusia :confused2:

Witam.
Staram się rozkręcić główny bo ostatni wpis 13.

Puchatko- dziękuję bardzo za komplement.

Ale rozkeciłam, nie. Po prostu w wir forumowy wpadłam ;-)

Nic, przekliknę się do pracy, póki Miku robi stłuczki na torze i chwila spokoju.

Ja też się dołączam ;-)
U nas leje dyszcz, a ja jeszcze muszę iść po Igulca do żłobka brrrr.
Dziś trochę się zmartwiłam, bo w kupie znalałam trochę krwi (igowej kupie, żeby nie było że mojej:sorry2:). Nie wiem czy już mam panikować, czy jeszcze zaczekać i poobserwować kupy. Ostatnio jakieś cukierki i wafle z orzechami jadła, może to od tego :baffled:

Ja też się lelduję że żyję.
Leczymy się z kataru bo smarkotamy strasznie. Ja już lepiej ale Hania stęka.
W tym tygodniu zaliczyliśmy nawet szpital i poleżałam sobie w ramach przypomnienia na poródówce. Na KTG żeby nie było strasznie hehe.
Miałam przez całą noc skurcze co 4-5 minut, ale dopiero po południu następnego dnia pojechałam żeby sprawdzić jak tam stan na dole i co z malutką.
Dostaliśmy zakaz zbliżeń przez jeszcze 1,5 tygodnia. Ech jak ja to wytrzymam ;/

cześć

melduj.ę że żyjemy
ale żeby nie było za wesoło to Majka ma biegunke pędraków już od tygodnia na pocieszenie lekarz powiedział, że może trwać miesiac a Michał znowu zapalenie gardła i ZNOWU antybiotyk dostał. Paranoja, odkąd zmienili nam pediatrę każda wizyta kończy się antybiotykiem :angry: niew kupiłam, recepta ważna tydzień, jak mu nic lepiej nie będzie wtedy wykupię, oczywiście daję mu syropy. Poprosiłam o wymaz z gardła a on że nie widzi potrzeby, bo dzieci chorują na gardło zazwyczaj.. to mu mówię, że ok ale moje dzieci w ciagu roku jak są zdrowe miesiąc max 2 to wszystko... wkurzyłam sie sama zrobię im te wymazy ale jak będzie cos nie tak to nie daruje grubasowi

Nie wiem co mi ostatnio ale ciągle bym spała. Wypijam 4-5kaw dziennie (nie znoszę kawy) i wcale jakos lepiej nie jest. Michał pobudki robi przed 6

Puchatka współczuję wizyty teściowej, dobrze, że to przeżyłaś.

szopek a Ty kiedy odwiedzisz rodzinkę w Sosnowcu?

lecę na zamknięty

Witajcie

Witam i ja... u nas wszystko ok maz pracuje od srody ja w sumie tez ciagle ale dzies polozylo mnie na lopatki mam katar do lez:)
i gardlo mnie drapie mam nadzieje ze gorzej nie bedzie:)

hannah- dbaj o siebie juz niedlugo oby wszystko bylo ok..

cosmo- no to niezly lekarz u mnie bylo podobnie wkoncu zaczelam prywatnie robic badania a teraz mamy problem z bolami wzrostowymi maly w nocy sie budzi i tak wrzeszczy i ciagle kaze sobie nogi masowac bo go nozki bola:( ale po dzisiejszej wizycie mamy mu dawac melise i amolem nogi smarowac jak za tydz sie nie poprawi to mamy powtorzyc Krew

reklama
Witam.
Kobiety się poznajdywały- jak miło:-).
kamilka- biedny ten twój Adaś. Moze to nie bóle wzrostowe? Jak miałam gronkowca i paciorkowca w gardle to zachorowałam na zapalenie stawów. Ból niesamowity.
Mam nadzieje, ze jednak nie to . Trzymam kciuki, żeby szybko mu przeszło i nic się nie palętało przy nim już.

hannah-leci szybko. Poród przed terminem? To byś się chyba zdziwiła.

Migotka- jak tam Igowa kupa?

Cosmo- wybieram się dopiero w przyszłe wakacje.

Do góry