reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Kiedyś był temat, żeby założyć nowy wątek ze złotymi myślami naszych dzieci. Póki co napiszę szybko tutaj, bo zaraz zapomnę.

Iga zagląda mi pod koszulkę i mówi: "mama, nie masz biustonosza, masz same cycki" :szok::-D:-D:-D Ja mówię, że tak się nie mówi, że mówimy piersi albo cycusie. Iga podnosi swoją koszulkę i mówi "ja mam cycusie, ale jak będę starsza, będę miała duże" :-D:-D
Hahaha
dobre dobre.

reklama
Cześć dziewczyny!Oj dawno zaglądałam, a teraz nie mogę nadążyć z zaległościami.Gratuluję wszystkim młodym mamusiom i tym spodziewającym się maleństwa:)

Witajcie dziewczyny

Widze ze cisza chyba nie powpadalyscie w depresje jesienna:confused::confused:
U nas ok ja dzisiaj mam wolne bo jestem na kursie:-D ale cos czulam ze mnie rozklada wiec wyklady z prawnikiem moge pominac:tak:

A tak z innej beczki kupilismy Adasiowi na 2,5 roku papuge:-):-) i szczerze mowiac jest naszym oczkiem w glowie a juz najbardziej mojego meza:-D:-D Adas sie ceszy jak nie wiem i wszystko dla niej zrobi umyje sie ubierze posprzata :szok::szok:

Ok ja zmykam sprzatac zajrze za godzinke wiec moze ktos dolaczy do kawy??

witam ale tu pustki dziewczyny gdzie jestescie ;-)

Kamilka a nie boisz sie, mi sie zawsze wydawało ze papuga to kurz piura i wogole alergie kaszel itd ale to super ze Adas poslucha na mojego nic nie działa narazie

Wiktoria- no wlasnie sie nie boje bo od dziecka mialam papugi i wcale az tak nie brudza sprzata sie na bierzaco to i nie brudzi. Zreszta mamy jedna bo 2 to by tu nas zakrzyczaly:no:. co do kaszlu nic nie ma u nas takze nie jest zle :-) :cool2:

To ja z Kawka zasadam kto dolaczy?

Witam.Ja dopiero teraz z kawusią moge dołączyć.Pogoda tylko do spania sie nadaje ;-)

Ja nie przepadałam nigdy za ptaszkami w domu.Zawsze u nas były koty i rybki ;-)

Ostatnia edycja:
Hej w końcu wszystkim wrócił nastrój na pisanie:tak:
Ja też z kawą ,trzecią od porodu balam sie a nic mu raczej nie jest ,choć w sumie wiecej śmietanki niż kawy
My wczoraj w końcu bylismy na wizycie patronażowej u pediatry i uwaga mój mały żarłok przytyl 1,5 kg w miesiąc Ma 5.200:szok: rosnie w oczach .Poza tym wszystko ok tylko ma wzdecia i problemy z zaparciami choć to tak nie mozna nazwać.Zaczelo sie od kombinacji z tymi mlekami Wiec wrócoiliśmy do punktu wyjscia Choć i tak dalej cyckamy oprócz jednej butli
W końcu chcieliśmy zaszczepić zuzke na pneumokoki i nam sie udalo jest teraz dofinansowanie w gminie dla2008 i tylko 66zł :tak: bede spokojniejsza

Ja mialąm papuge ,żyla z 10 lat i w sumie nie robi wiekszego brudu jak sie dba. Choć tu bym sie chyba nie zdecydowala bo ostatnio moim marzeniem jest spokój i cisza a dwóch krzykaczy wystarczy.Ale Adaś szcześliwy zwierzeta dzialąja cuda. Moja Zuzka bardzo sie otwarla jak wzieliśmy psa i zaczeła mówić wtedy jak najeta

Aha kontunujac Igusiowy temat cyckowy,moja ostatnio namietnie karmi lalki swoimi ,ale jakie teksty wtedy leca . Ze ją gryzie ,jak nie bedzie ładnie doila to pani doktor przyjedzie....

Ostatnia edycja:
Witam.
P. się uparł na świnkę morską. Ja świnek akurat nie znoszę ale jak znam życie to zostanę postawiona przed faktem dokonanym.

reklama
Do góry