reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam
Joanna chyba odgonilas troche czarne chmury:sorry:Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:sponiona jestem ale szczerze:tak:
Iwonka napisze na wz.

Widze ze prad na tapecie.moja mama placi 300 na 3 miesiace i nie wiem za co.cale dnie ich nie bylo w domu:no:teraz zreszta tez:baffled:lodowka pralka,telewizor:no:sa we dwoje.jak dla mnie jest cos nie tak.byli kiedys sprawdzac licznik ale niby jest dobrze.

Kurcze u nas leje:baffled:w depresje mnie wprowadza taka pogoda.do tego jeszcze mam kurs ze znajoma do szpitala na usg.super...odezwali sie po czasie.....jak cos potrzeba.mam dosc czasami.chetnie pojechalabym juz do domu...ale co tam znowu....

Wiki przeprowadzilas sie juz???
Kamilka kiedy twoja polowka wraca???

Zapomnialam napisac,od kilku dni pobolewa mnie brzuch,wysoko,pod piersiami,caly czas mi bulgocze tak dziwnie:no:nie wiem co to:baffled:jeszcze mnie muli,czasem mam mdlosci:no:drazni mnie to juz.z tydzien tak mam chyba.jak tu z tym isc do lekarza:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się w pracy :zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!
Dziękuję:-):tak:

Joanna myslalam ze bede pierwsza z zyczeniami a tu nie:-):-) Wszystkiego NAJ NAJ Z okazji Rocznicy Ślubu:tak::tak::-D chociaz my o sobie nie zapomnimy bo nasi mezowie to widze nie bardzo :-D:-D
Dziękuję :-):tak:Święta prawda niestety :crazy:

Joannaon, moje gratki z okazji rocznicy, prawie okrągła!
Dzięki. Może w przyszłym roku poświętujemy...

Joanna 500zł za wodę?:szok:
Tak. Rozliczenie za 62 m3. Nas w domu jest 6-7 osób więc wody idzie. Piszę 6-7, bo nieraz przyjeżdża siostra na weekend i ona też swoje pranie dorzuca :angry: i się myje ;-). Pocieszające jest jedno, że za taką samą ilość wody (ze ściekami) na Śląsku bym zapłaciła prawie 2x tyle.

Witam
Joanna chyba odgonilas troche czarne chmury:sorry:Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:sponiona jestem ale szczerze:tak:

Zapomnialam napisac,od kilku dni pobolewa mnie brzuch,wysoko,pod piersiami,caly czas mi bulgocze tak dziwnie:no:nie wiem co to:baffled:jeszcze mnie muli,czasem mam mdlosci:no:drazni mnie to juz.z tydzien tak mam chyba.jak tu z tym isc do lekarza:baffled:
Dmucham i dmucham jak mogę ;-).
Dzięki za życzenia.
Byłaś u lekarza?

Ja się chyba też wybiorę w końcu do doktorka. Najpierw miałam zapalenie gardła, potem mi poszło prawie 2 tygodnie emu na uszy - przytkane mam (byłam z nimi u pseudo laryngologa i niby że ja symuluję :angry:) a teraz jeszcze katar mam :baffled:. Nikt mnie nie chce doleczyć jak należy, tylko mi z jednego przechodzi na drugie i dochodzi trzecie :crazy: Za co ja te składki płacę...

Cosmo czyli dzieci 7- i 6-letnie będą pracować na tych samych książkach? Ciekawe, jak to będzie rozwiązane - czy będą klasy mieszane czy osobne dla 6- i -latków :baffled: Też jestem pełna obaw.

Witam sie wieczorkiem.
W końcu w domu. W ten weekend ślub siostry M, już mam dość tego zamieszania, bo wiecznie coś nie gra i wiecznie są kłótnie ze wszystkimi o wszystko.

Ja tak miałam przy refluksie żółciowym i zbyt dużej iliści soku żołądkowego. To z nerwów, kup sobie coś co zawiera omeprazol, można go dostać bez recepty, tylko dawka jest mniejsza niż na receptę.

Dobra, ide położyć Miśkę spać i zajmę się sobą, uporządkuję nóżki, zrobie pazurki i henne. A później może jeszcze poprasuję:sorry2:

Tak. Rozliczenie za 62 m3. Nas w domu jest 6-7 osób więc wody idzie. Piszę 6-7, bo nieraz przyjeżdża siostra na weekend i ona też swoje pranie dorzuca :angry: i się myje ;-). Pocieszające jest jedno, że za taką samą ilość wody (ze ściekami) na Śląsku bym zapłaciła prawie 2x tyle.

Prawda na Śląsku woda droga w uj :wściekła/y:

Cosmo czyli dzieci 7- i 6-letnie będą pracować na tych samych książkach? Ciekawe, jak to będzie rozwiązane - czy będą klasy mieszane czy osobne dla 6- i -latków :baffled: Też jestem pełna obaw.
Tak dzieci będa razem, podejrzewam, że będzie to na takiej zasadzie jak jest dzisiaj z mieszanymi rocznikami, czyli te same książki a dzieci starsze do jednego zadania 5 ćwiczeń a dzieci młodsze 3 ćwiczenia czyli jak dla mnie bezsens

kwiateczek może Ty w ciązy jesteś?

nie,nie jestem:no:uwazamy bo by ze slubu nici byly:sorry:

Ja tak miałam przy refluksie żółciowym i zbyt dużej iliści soku żołądkowego. To z nerwów, kup sobie coś co zawiera omeprazol, można go dostać bez recepty, tylko dawka jest mniejsza niż na receptę.

Kurcze nie mow....boshhh i co ja mam tu kupic.do lekarza sprobuje sie jutro umowic ale watpie ze mi czyms zaradzi.z nerwow takie cos moze bc?? wkurza mnie to bo ciagle mi tak sie przelewa a jak sie poloze szczegolnie na boku to rady nie moge sobie dac:no:druga kwestia jak ja mu to wytlumacze:sorry:moj angileski nie jest taki dobry:sorry:

Kurcze,ide spac.padam.dzis szef byl na kuchni wiec caly syf zostal mi do sprzatania:angry:padam...dobranoc.

hej hej juz mam klucze i jestem spakowana "prawie" wczoraj cały dzien w meblowym bo zamawialismy kuchnie meble itd w nowym M stoi juz lodówka. Ciezko tak jak sie pracuje do 15 ale jeszcze jutro i urlop maly u babci wiec dzis po pracy ostro sie bierzemy za przewozenie. Meble beda w przyszlym tygodniu, no i ma energa przyjechac licznik załozyc... jej ile tego wszystkiego

Kamilka acha hehe wiesz ja tez bym wolala niby tak prac ale bym padła z suszeniem ;-)

mamita nas nie ma do ok 16 w domu, zadko gotuje bo jemy w pracy mały w złobku jedynie popoludniu jakies nalesniki grzanki takie rzeczy, a i juz ok 21 szykujemy sie spać ale jak mamy woln to wszystko powlaczane oczywiscie, ale tez nie milam takich duzych rachunków :tak:

cosmo no tak teraz pytanie czy 6 latek bedzie miał wyzej poprzeczke i bedzie sie pioł do góry czy sie zbuntuje.... no i drugie czy 7 latek nie zacznie cie cofać... a czasami 7 latek jest mniej "wyrosniety" od 6 latka :baffled: to takie nie moje teorie ale wydaje mi sie ze duzo ludzi rodziców bedzie sie "buntowac "\

Witam. Pogoda kompletnie do niczego:sorry2: ciemno,pada,chłodno:baffled:Migotka ma kiepską pogodę.

W szkole gdzie by miała chodzic Vanesska jest oddział 5 latkow,część dzieci 5 letnich odeszła z przedszkola już i poszła tam właśnie:sorry2: ale nie wiem jak to wygląda czy sa oni z tymi 6 i 7 latkami:sorry2:

Jak nasze majowe dzieci podrosną do wieku szkolnego to już chyba nie bedzie takiego zamieszania i będą w podobnym wieku wszyscy:tak:,tylko teraz z tymi naszymi obecnie dziećmi przedszkolnymi jest taki kocioł.

Witam

Ja dzisiaj sie obudzic nie moge:-( fakt pogoda dzsiaj do bani ale zaraz mlodego w plaszczyk i kalosze i idziemy po zakupy bo moze sie uda i maz juz w weekend wroci:tak::tak:
A mialam dzisiaj myc ostatnie okno najwieksze a tu paaada:szok: hehe co sie odwlecze to nie uciecze:-D

Milego Dnia

reklama
Dzień dobry.
W szkole gdzie by miała chodzic Vanesska jest oddział 5 latkow,część dzieci 5 letnich odeszła z przedszkola już i poszła tam właśnie:sorry2: ale nie wiem jak to wygląda czy sa oni z tymi 6 i 7 latkami:sorry2:

Jak nasze majowe dzieci podrosną do wieku szkolnego to już chyba nie będzie takiego zamieszania i będą w podobnym wieku wszyscy:tak:,tylko teraz z tymi naszymi obecnie dziećmi przedszkolnymi jest taki kocioł.
Iwonka to chyba jest oddział przedszkolny albo zerówka. Albo są z 6-latkami albo sami, hmmm.
Najgorszy jest rocznik naszych starszy i 2006. Nasze młodsze pociechy będą już tylko ze swoim rocznikiem.
Cosmo no tak, czyli wielki bezsens :baffled: z tą reformą. A zresztą zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, tzn. króliczki doświadczalne - czytaj nasze pociechy sprawdzą na własnej skórce :sorry2:.

Keyko zrobiłaś się na bóstwo wczoraj?

Kamilka to Cię robota ominęła ;-)

Wiki czyli najważniejszy mebel już na swoim miejscu ;-)

Do góry