reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Super macie z tymi basenami .. raczej z podwórkami ;-)
Ha NN aH widze ze duzy basen masz ogrodzony siatka .. mądrze. :tak: głeboko tam macie ?
Wiktoria
ogrodziliśmy w tamtym roku, ale planujemy zrobić coś bardziej porządnego, bo mąż z kolegą jak dzieciaki się bawią piłką do ręcznej i w ta licha siateczka już długo nie wytrzyma.
Może jakiś płotek jakimi ogrodzone są place zabaw, zwłaszcza że szykuje się drugie dziecko i trzeba to zrobić na conajmniej 5 lat.
Woda mi sięga po piersi, a Hania coraz odwazniej się tam pcha jak otwieramy bramkę.

reklama
My po godzinnym pluskaniu się w baseniku Amelci, udało mi się go nadmuchać, ale aż w głowie mi się kręciło, Ami mnie polewała, a teraz padła i smacznie śpi.
Co do dużych basenów, też chcieliśmy zrobić duży, ale trochę mniej wkopany jak ma Ha-NN-aH, tzn, tak żeby więcej wystawał ponad ziemię, a co do ogrodzenia u Was to z tego co pamiętam to Hania szybko rozpracowuje zamknięcia, więc musicie pomyśleć o czymś naprawdę solidnie zamykanym :tak:

Dziewczyny, życze udanego weekendu. My zaraz jedziemy do Jawora, dzisiaj powiem moim rodzicom, bo nie lubię mówić takich rzeczy przez telefon. Obawiam się reakcji mamy, bo jej to nigdy nie dogodzisz i nie przewidzisz:sorry2::baffled::dry:

Witam.
Ja tak z ukrycia, coby mnie ta zaraźliwa grypa ciążowa nie dopadła ;-);-);-)

Siedzę i się drapię po nogach. Cholerne komary.

Hannah super basenik i basen. U nas niestety nie ma miejsca na coś większego a i na ten dla dzieci basen trzeba będzie wygospodarować plac, bo tam, gdzie rozkładaliśmy basen zawsze teraz stoi huśtawka. Coś się wymyśli.

Natalka wczoraj pierwszy raz jechała autobusem. Bardziej ją interesowało rozlane mleko na siedzeniu obok niż sama jazda.

Próbujemy sił bez pieluchy ale na razie z marnym skutkiem. Kiedyś się w końcu oduczy lać w pampki ;-)

Dotkass u mas jak robili elewację to robili to jak burza, raz-dwa i po krzyku, czego Tobie też życzę:tak:

Dzień Dobry...i gorący

jo-anna-on...nie dziękuję, by nie zapeszyć, ale wygląda na to, że szybko skończą :tak:

Dziś chyba większy upał niż w poprzednie dni...na piętrze u mnie sauna, spać się nie da, budzę się cała mokra...jak skończą elewację muszę u nas w sypialni i u Ami założyć siatki, żeby nas komary nie zjadły, a przy zamkniętych oknach spać to katastrofa :no:

Rozglądałam się za większymi basenami, na stelażu, ceny są bardzo przystępne, więc muszę zamówić, bądź dziś namówić R, żeby kupił wracając z pracy- nie wytrzymam bez

Miłego Dnia

reklama
Witajcie dziewczyny

u nas troche chlodniej wiaterek jest przyjemny wiec da sie wytrzymac...:tak::tak:
Adas moj wariuje od rana dzisiaj wstal o 4 i koniec spania wiec wlaczylam mu bajke i poszlam spac:dry::dry: dalej walczymy z sikaniem mam nadzieje ze sie uda

co do nowego watku jest super Hannah udalo Ci sie:tak::tak:

natusia- gdzie ty bylas jak cie nie bylo?? poopowiadaj troche o sobie i malym starszyym:tak::tak:

Do góry