reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
:-D:-D:-D pola :-D:-D:-D jesli chodzi o naszego ptaszka to tak nauczyl go tesc z moim mezem... i tez jest ptaszek a nie siusiak:tak::tak: ale jiedys moj maz sie z nim kapal i Adas pokazuej na jego siusiaka i pyta "co to" a moj maz mowi Ptaszek ptaszek a Adas do niego" a sio asio" heheeh:-D:-D:-D myslelismy ze padniemy :-):-)

Witam.
Migotka- Igusia pewnie złapała jakiegoś wirusa. U nas w mieście takie licho sieje srakę. Nie grypa żołądkowa bo trwa 1-3 dni tylko i leci tylko jedna stroną :-pP. chorował, ja dochodzę do siebie , boje się, ze Miku złapie na podróż.'

Mikutkowi sie mylił ptaszek co lata z ptaszkiem -siusiakiem, wieczrobiliśmy rozdział pojeć. W niektórych sytuacjach, woła kukuryku, bo coś mu P. naopowiadał, ze kogutek wstaje rano :sorry2:
Miku myśli, ze dziewczynki różnią się od chłopców kolczykami. Już mu tłumaczyłam zagadnienie szarzej ale zostało, na kolczykach.

Adas pokazuej na jego siusiaka i pyta "co to" a moj maz mowi Ptaszek ptaszek a Adas do niego" a sio asio" heheeh:-D:-D:-D myslelismy ze padniemy :-):-)

W niektórych sytuacjach, woła kukuryku, bo coś mu P. naopowiadał, ze kogutek wstaje rano :sorry2:
Miku myśli, ze dziewczynki różnią się od chłopców kolczykami. Już mu tłumaczyłam zagadnienie szarzej ale zostało, na kolczykach.

:-D:-D:-D:-D:-D buahahahaha, niemogę...sikam :-D:-D:-D:-D:-D a co do kolczyków, nieźle sobie rozkminił, byle by mu się nie utrzymało ;-)

A moja ekipa niedługo zmyka, więc może się zaraz wyjdę posmażyć, ale najpierw basen muszę nadmuchać, a pompki brak, będę musiała płuca pobudzić do roboty :sorry2:, a ostatnio z dmuchaniem u mnie kiepsko :blink::-p, ale nie widzę innej możliwości siedzenia na słońcu bez basenu- nie dam rady

to chyba dobre rozwiazanie bo bedzie zagladał na uszy i nie musisz sie obawiac ze na srodku ulicy bedzie dziewczyna pod kiecki zagladał sprawdzic czy jest ptaszek czy nie ma :-)

Dotkas podoba mi sie jak basen stoi np pod takim namiotem z dachem bez scian lub z trzema scianami

Nas wczoraj czekał wydatek,.
Mieliśmy taki basenik, ale Hania z siostrzeńcem za bardzo szaleli i rozpruło się dno pod dmuchanym fotelikiem. Jak dla mnie był super bo mogłam sie w nim położyć i opalać i byłam cała zanurzona.
dsc004301.jpg

a ten kupiliśmy wczoraj. Ja chciałam inny ale M się uparł.
dsc00450.jpg

Ostatnia edycja:
keyko, gratulacje...a co do Twojego szefa, to wydaje mi się, że lubi bajki opowiadać, zastanawiam się, czy napewno będzie miał jakąś kasę dla Ciebie, wydaje mi się, że w ten sposób chce odwlec fakt, iż Go pozwiesz, takie mam odczucia, bo niby dlaczego nie mógł od razu powiedzieć Ci, że nie ma pieniędzy i będzie wypłacał Ci w ratach? znam ja takich...wydaje im się, że jak zadzwonią i się usprawiedliwią to im się upiecze, albo odwlecze, ale "co się odwlecze to nie uciecze"- jak to się mówi- oby zakończyła się szybko ta sprawa, po co Ci stres, teraz najmniej Ci potrzebny właśnie on

W sądzie pracy za niewypłacenie wynagrodzenia sprawy sa załatwiane szybko, nie wnosi się opłaty i ma się przydzielonego z urzędu adwokata. Do tego należa mi sie odsetki ustawowe i jeszcze odszkodowanie, bo zwalniałam się z art. 55 par 1- miałam umowę na czas określony.

Keyko
gratulacje!!!!, widzę że masz podobny lub taki sam kierunek studiów co ja skończyłam. Ja byłam na rachunkowości na WSB, do tego zrobiłam studia podyplomowe Zarządzanie zasobami ludzkimi.
Migotka
na listę będą się dopisywać w tempie raz na miesiąc ZOBACZYSZ hehe:-D teraz poleci taśmowo.

Bo za Twoja sugestią i koleżanek z poprzedniej pracy właśnie wybrałam WSB, finanse i rachunkowość na razie jestem na pierwszym roku na popołudniówce, a od następnego na weekendówce.

Szymon wie, że chłopcy mają "ptaszka" a dziewczynki nie mają. Na to moje dziecko mówi "dziewczynka nie ma ptaszka i nie siusia" :-D:-D:-D

A Miśka wie co ma i mówi "pipka":-D, siusiaka pierwszy raz zobaczyła u Kubusia, który przyszedł na jej urodziny i zrobiła takie oczy:szok:, a jak się wieczorem myła, to sobie zaglądała między nogi i mówiła "ma"- znaczy nie ma:-D.

Wróciłam z miasta, w urzędzie szybko poszło, chociaż nalatałam się z jednego końca na drugi. Kupiłam sobie spodnie ciążowe na zimę, bo w h&m były poprzeceniane. Sukienki żadnej nie kupiłam, ale zato w pepco kupiłam fajkną spódnicę za 25 zł:cool2:. Rozgladałam sie też za sukienkami na ślub siosty M- wesele i poprawiny, ale oni chyba zgupieli dając takie ceny, zawału mało co nie dostałam jak zobaczyłam kiecke za 450 zł w bolero a w hexeline za 995:szok:

Hannah pisałaś kiedyś, że Twoja mama pracuje w firmie, która szyje dla safari. Czy oni też mają sprzedaż detaliczną, a jeżeli tak to gdzie. Bo ogólnie lubię sukienki z safari, ale cena, tzn. pewnie marża narzucona w safari mnie powala.

Ostatnia edycja:
Hannah pisałaś kiedyś, że Twoja mama pracuje w firmie, która szyje dla safari. Czy oni też mają sprzedaż detaliczną, a jeżeli tak to gdzie. Bo ogólnie lubię sukienki z safari, ale cena, tzn. pewnie marża narzucona w safari mnie powala.
Tak dobrze zapamiętałaś. Napewno mają sklep w Galerii Dominikańskiej na -1 poziomie. W Arkadach na Powstańców Śl. i gdzieś na Hallera.
Keyko wejdź na wątek ciuszki, allegro....

reklama
Super macie z tymi basenami .. raczej z podwórkami ;-)
Ha NN aH widze ze duzy basen masz ogrodzony siatka .. mądrze. :tak: głeboko tam macie ?

keyko brzuszek kiecka tuniczka słoneczko,,, przestan bo i ja sie nakrecam :-D

Ja nie mowie gdzie siusiak bo on zaraz go ciagnie zaraz, a wogole wie gdzie DU*A, M kiedys go poklepał jak sie z nim wygłupiał i powiedział dawaj DU*E, i teraz mały pokazuje i mówi :baffled:

Do góry