iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Klaudia spi,zasnela po ciezkiej walce dopiero o 14ej,zaraz ja ide obudzic bo kolezanka przyjdzie i idziemy na plac zabaw.
My juz chyba nie bedziemy miec wiecej dzieci,choc odpukac nic nie wiadomo bo sie nie zabezpieczamy
Duzo zdrowka zycze chlopcom!
Nie znam,czeskiego.Ale jak nadal potrzebujesz to wiedziec to moze jutro dam ci odpowiedz jak sie moja sistra odezwie ktora mieszka w Pradze,bo chyba ma wolne a tak to caly dzien zapiernicza w pracy i nie bede jej glowu truc.;-)Iwonka Kochana czy Ty znasz czeski? potrzebuję sprawdzic ile bilet z Bohumin do Brna kosztuje a za cholere nic nie rozumiem
Super wiesci,oby sie sprawdzilyU mam nadzieję że sprawdzi sie to co mówili górale że do 15 listopada ma byc ciepło
Gratuluje decyzji A co byscie chcieli teraz miec? Oczywoscie wiadomo aby bylo dziecko zdrowe ,ale?Wpadam się pochwalić że zapadła decyzja.
Od maja staramy się o kolejnego dzidziolka. Jestem w szoku bo to mąż zaproponował. Myślałam że tym razem będzie ciężko się dokczekać na taką decyzję, ale ja zgadzam się na wyszysko
My juz chyba nie bedziemy miec wiecej dzieci,choc odpukac nic nie wiadomo bo sie nie zabezpieczamy
U mnie dziś słoneczko, chyba będzie ładny dzień, ale Maksio chory i jest w domu w tym tygodniu, a Mikołaj też z jakimś stanem podgorączkowym echhhh! Co zrobić!
Duzo zdrowka zycze chlopcom!