reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

.Moj malzon bedzie mnie dzisiaj molestowac,a mi sie nie chce jak zwykle hmmmmm
.
skad ja to znam:sorry::sorry::sorry:
Iwonka moj Kondzio dopiero po skonczeniu roku spi raz dziennie ale to nie zmien lo jego budzenia w nocy,dopiero leki:eek:Teraz spi ok 13-14i tak od 1.5 do 3 ale to tez zadko:sorry:wstaje rano od 6 do 9:cool2:dzis wstal o 7.50 ale wczoraj nas obudzil tel o 9ej:-)fajnie sie spi ale potem wyrobic ciezko.ale noc byla nie bardzo to dlatego:baffled:jak spi to ja tez w tym czasie cos robie,sprzatam albo obiad:-pdlaczego myslisz o odzwyczajaniu od spania w dzien?A V aneska Ci nie spi w dzien?mojej znajomej corka i drugich syn (skonczone 3 lata)spia w dzien po 1-2 godz:tak:

reklama
Ja odzwyczajać od drzemki Amelci nie musiałam, sama się jakoś na jedną przestawiła, zawsze zasypiała koło 10:00, 11:00, a teraz jest lekko zmęczona, przytula się na chwilę odpoczynku od zabawy i buszuje do jakiejś 13:00, śpi dziś np 2 godziny, wstała zjadła obiad i dalej brykała, zasypia wieczorem sama, o 19:30 już jest w łóżeczku, budzi się niestety wcześnie, bo między 6 a 7 rano :sorry:

mamita, współczuję bólu, ja często miewam taki promieniujący na nogę, u mnie to nie korzonki, a odzywa się kręgosłup niestety i trwa kilka dni :-(, teraz jak schudłam już nie miewam bóli, więc pewnie obciążenie wagą u mnie miało ogromne znaczenie :tak:, w każdym razie życzę by ból przeszedł szybciutko :-)

Hej,

Ja dzisiaj ledwo żywa. Zuzia zakatarzona. Spać w nocy nie mogła i była histeria. Wylądowała u nie w łóżku. Wierciła się niesamowicie i budziła co godzinę. Tak więc w sumie może ze 3 godziny dzisiaj spałam. Zaraz kładę się na wyrko.

I jak Dziubek było? U nas rewelacyjnie, nie schodziłam prawie z parkietu. Całą noc wytrzymałam nawet w obcasach. Jedzenie pyszne, mąż trzeźwy, no normalnie bajera :-D:cool:
U mnie weselicho też udane. Wybawiłam się na następnych parę miesięcy. Bo pewnie szybko się gdziekolwiek nie wybierzemy:no: My bawiliśmy się jeszcze w niedzielę na poprawinach. Z Zuzią pojechaliśmy. Ona była w szoku że tak głosno muzyka gra. :tak:

mamita - moja Zuzia śpi w dzien od 40 min do 3 godzin. Te trzy godziny to zazwyczaj jak ma noc słabo przespaną tak jak dzisiaj. Co do bólu to współczuję.Idź do lekarza jak ci się nasili albo nie minie.

spadam spać. Z mężem jestem pokłócona..... szkoda gadać:-:)-:)-(

Dobry wieczór.

Ja tez dopiero od niedawna oduczyłam córcie od dwóch drzemek, bo tak jak i mm, córci nawet koo 10 to już spac chciała. teraz kładę ją koo 12 i spi tak 1-1.5 a wieczorem po zasypia po 20. Rano na ogól wstaje kilka minut po 7.

U mnie cisza wszyscy spią. Mąż sie śmieje że My to juz jak dziadki bo jego tez kręgosłup boli ale 3 tony miału do piwnicy wrzucił. Tak więc jestem przygotowana na zimę ale mam nadzieję że sprawdzi sie to co mówili górale że do 15 listopada ma byc ciepło:tak::tak::tak:
Tez ide się położyć bo boli:-(Dobranoc

witam wieczorkiem!
dziś dzień jak co dzień, rano szybkie sprzatanie potem do pracy i znowu domek, obiad spacerek itd.
mamita moja Ritka jak skończyła 7 miesięcy to zaczęła spać tylko raz i to różnie czasowo od 30 min do 2 godzin, ogólnie nie kocha spania( w przeciwieństwie do mamusi) za to Filip spać uwielbia i zawsze muszę go budzić bo może spać nawet 3 godziny. W nocy Rita budzi się 1 lub 2 razy na cyca:tak: jeszcze coś tam popija!!!:tak:

Wpadam się pochwalić że zapadła decyzja.:tak:
Od maja staramy się o kolejnego dzidziolka. Jestem w szoku bo to mąż zaproponował:szok:. Myślałam że tym razem będzie ciężko się dokczekać na taką decyzję, ale ja zgadzam się na wyszysko :-p:tak:

reklama
Dzień dobry!
Hannah, gratuluję decyzji! Powodzenia!

U mnie dziś słoneczko, chyba będzie ładny dzień, ale Maksio chory i jest w domu w tym tygodniu, a Mikołaj też z jakimś stanem podgorączkowym echhhh! Co zrobić!

Do góry