reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
A no pisalam ze sie przeprowadzam i jak zaloze internet to sie odezwe ale w miedzy czasie jak pisalam na BB z telefonu komorkowego to w koncu zepsol mi sie on i komputer tez sie spalil.Ale mam nowke od dzis i interent z play-a wiec wszystko gra.:tak::-)
Tak mi WAS brakowalo ze szok.:szok:Tesknilam za Wami :sorry2::tak::-)Mam nadzieje ze wszystko ok u majoweczek i dzieciaczki zdrowe:tak:,zaleglosci raczej nie dam rady nadrobic :no::-p

Zmykam teraz na podworko bo starsza corcia na rowerek mnie ciagnie.

Witaj Iwonka!!!!!! Przedstaw się i napisz coś o sobie :-p:-p:-D:-D:-D Żartowałam :rofl2:
Gdzie byłaś jak Cię nie było???
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwonka no witaj nareszcie:tak::tak::tak:tak tu dziwnie bez Ciebie.My tez sie stesknilismy:tak:Juz myslalam ze ci sie nie chce do nas wracac.gdzies nie doczytalam ze sie przeprowadzasz albo nie pisalas:sorry2:wiemy ze komp padl:baffled:u mnie tez byl problem bo mam sprytnego synka a teraz juz tak nie chodzi:no:Poza tym potrzebujemy Twojej pomocy bo nam si etu troche zapackal watek:confused::rofl2:

Iwonka witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

nam ciebie tez brakowalo...

ja juz po pracy cos mnie krzyz boli ale to chyba na @@@@ no nic przezyje i to...
Adas lepiej dopiero teraz widze a najbardziej mnie cieszy ze lyka slicznie lekarstwa a zaczynam mu podawac od najslodszych a koncze antybiotykiem wiec mam z glowy...

Zmykam na seriale i potem spac w pracy ok choc dluzy mi sie...

No dzis nie mam czasu przejrzec spokojnie bb,bo zaraz malzonek z pracy wraca i mnie wygoni:sorry2: bo tez spragniony kompa :tak::-D ale mu odpuszcze bo telefon mi kupil nowy :-p Dziewczynki moje spia smacznie.Musze przejrzec galerie i zobaczyc jak wygladaja wasze pociechy ,jak urosly itd :tak::-):-):-):-):-)napewno same slodziaki :-D:-D:-D:-D:-D:tak:Musze aktualne fotki w suwaczki wstawic he.

Czy ktoras z majoweczek jeszcze zaciazyla??????

Witam tez nowe majoweczki ktorych nie znam :-)

Ostatnia edycja:
Witam! Mi dzisiaj Zuzka dała takiego czadu że :szok::szok::szok: Zwykle zasypiała sama ok 12 a tu 15 i nic! tylko płacz, w koncu zapakowałam ja pojechałam do siostry tam połozyłam ja do wózka i po 3 minutach zasnęła. Spała aż godzine i na nowo marudziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz wreszcie zasnęła. Jutro jadę na rehabilitacje.

Dzień Dobry,

Chociaż powinnam napisać kiepski, bo kiepsko się zaczął, Amelcia w nocy dostała takiego kataru, że nie mogła oddychać, od 23 była już w naszym łóżku, przed 4:00 się obudziła, i krzyczała, że chce obejrzeć "Przczółkę", więc włączyliśmy, a my drzemaliśmy, po godzinie zasnęła, ale nie na długo , bo na 1,5 h, jestem wykończona dzisiejszą nocą, a R pojechał do pracy niewyspany- masakra :no:, Amela oddycha przez usteczka, nic nie pomaga, daje jej leki, dziś zostajemy w domu, czekam 3 dni, jak się nie poprawi idziemy do lekarza

Wczoraj otrzymaliśmy wstępną wycenę, musimy jeszcze pojechać do niego i dokładnie wyliczyć kosztorys z dokładnością co do metra, dopiero po rozpisanym całkowicie i dokładnie kosztorysie podpiszemy z nim umowę, cena nas w sumie nie przeraziła, bo wyszło tyle ile liczyliśmy, średnia cena W-wy za dobrą ekipę za robociznę i matreiały z górnej półki, więc jak powiedział szef ekipy i my sami, możemy jeszcze pomanewrować z ceną, by było taniej :tak::-), ale jeszcze się nie cieszę dopóki nie zobaczę czarno na białym kosztorysu, w tym tyg koleś ma jeździć po hurtowniach bliżej nas, żeby za dowóz było taniej, w przyszłym ma przygotować kosztorys i jak będzie ok, od października mogą wejść...1,5 miesiąca i będziemy mogli się wprowadzać, czyli jak dobrze pójdzie Święta BN spędzimy już u siebie :-):-):-). Trzymać kciuki- to rozkaz, nie prośba ;-):-D:-D:-D
Fajnie że cena wam odpowiada! Trzymam kciuki żebyście na święta byli na swoim:-):-):-)

Witam
Ja na chwilke i zmykam bo mam dentyste:baffled:
Mamita wszystkiego najlepszego z okazji urodszin:-):-)buziaki od nas:tak:
oki lece papa

Dziękuje Wszystkim za życzenia ale mam dopiero 19 września. tylko Siostra wyskoczyla z prezentem i mój A. zaraz też bo chciał byc pierwszy ale sie nie udało:no::baffled:

A no pisalam ze sie przeprowadzam i jak zaloze internet to sie odezwe ale w miedzy czasie jak pisalam na BB z telefonu komorkowego to w koncu zepsol mi sie on i komputer tez sie spalil.Ale mam nowke od dzis i interent z play-a wiec wszystko gra.:tak::-)
Tak mi WAS brakowalo ze szok.:szok:Tesknilam za Wami :sorry2::tak::-)Mam nadzieje ze wszystko ok u majoweczek i dzieciaczki zdrowe:tak:,zaleglosci raczej nie dam rady nadrobic :no::-p

Zmykam teraz na podworko bo starsza corcia na rowerek mnie ciagnie.

Witam, witam!:-):-):-)

Witam wieczorowo :-)

Dzisiaj miałam godziny tortur. Musiałam wydepilować sobie nogi bo już zarosłam jak dzik. Zuzia marudna bo trójki idą.

Witaj Iwonka. Jak tam dziewczynki... zdrowe??

Dziubek mój mąz też marudzi jak słyszy lumpex. Ale jak zobaczył u bratanka spodenki pumy, koszulke adidasa i bojówki tez firmowe to się zapytał czemu ja mu w lumpie nie wyszukałam:baffled:
U mojego nawet to \ze firmoqwe to nie przejdzie. Teraz jak musimy kasę oszczędzać to może ten argument poskutkuje:tak:

Wiktoria - idź do lekarza jak ci się nie poprawi.

reklama
mamita- wszystkiego najlepszego

461.jpg

iwonka- gdzieś mi umknęło, ze się przeprowadzasz.Na swoje stare mieszkanie się przenieśliście? Uaktualnij naszą wiedzę o sobie i dziewczynkach:tak:.

Do góry