reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Tak na stare moje mieszkanie wrocilam.Wiecej szczegolow na odp wateczku ;-) Psychicznie dzieki temu czuje sie lepiej .Dziewczynki moje zdrowe,Klaudia rozrabia,bije Vanesske,wogole nie pozwala sie nikomu do mnie zblizac bo zaraz wszystkich odgania i leje po mordzie.:-D:-D:dry::dry: Nie mam na razie zadnych zdjec na kompie bo nowy itd.Jeszcze na dwa dni nam gosciu go zabierze i po instaluje jakies tam programy ale juz bede z Wami :tak: Tak sie ciesze z tego :-)

reklama
Dzień Dobry,

Amela znów noc z nami, a my w sumie noc z głowy, chociaż i tak lepiej było niż wczoraj. Pogoda u nas pochmurno, rano była mgła dzięki czemu jet rześko i ciepło, zero wiatru, Amela nie ma dziś temeratury, więc pójdziemy na krótki spacer, tym bardziej, że musimy na bazarek po jakieś warzywka na obiadek :tak:

Iwonko, och boszzzzzzzzz...nareszcie, super, że już jesteś z nami, już nie zostawiaj nas na tak długo :no:, wogóle nie zostawiaj :no:, pamiętać o Tobie jak najbardziej pamiętamy, tymbardziej, że wchodząc na zamknięty Twoje zdjęcie i dziewczynek witały nas uśmiechem. Mi też umknęło gdzieś, że się przeprowadzasz, pamiętałam o popsutym kompie i pisaniu z komórki z nami i nagle ciszzzzzzzzzzzzza, taka długa...oj dobrze, że już jesteś!!! :tak::-). A co u nas??? hmmmm, streszczać nie ma co, bo tak żadko pisałyśmy, że :szok:, a każdy temat ważniejszy nadal się ciągnie i co rusz wraca, więc nadrobisz, zupełnie jakbyś przestała oglądać przez kilka miesięcy "Modę na Sukces", po dwóch odcinkach i tak zaczaisz o co chooooooooooo ;-):-D:-D:-D

hej dziewcyzny

ja juz wstalam... musialam bo dziecku leki zaaplikowac no i jesc zrobic sobie bo umieram z glodu... ubieram malego i sobie siedzimy... a kto ze mna kawke wypije??

u nas noc ok adas spal ladnie cala noc .. tylko ja nie moge sie dzisiaj obudzic u nas pochmurnoi jakos tak dziwnie..

Witajcie.

A u nas leje :dry: Ja siorbię kawkę, a mała jeszcze śpi.

Mamita, ode mnie też najlepsze życzenia urodzinowe (wolę zawczasu, żeby nie zapomnieć :-)).

Iwonka, to znaczy, że teraz nie macie ogródka? Dziewczynki się już przyzwyczaiły? Bo przedtem to mogły hasać do woli :tak: I wybacz, że tak Cię od razu do roboty chcę zagonić :-p;-), ale trzeba usunąć jeden temat - jakaś laska nam założyła wątek o konkursie bebiko.

Witam sie i ja:-)
Ja juz po kawusi.
Iwonka no to do pracy:-D:-D:-D
u NAS COS SIE CHMURZY ale chyba idziemy do sklepu.Wczoraj maly przeszedl cale miasto na nogach:-)ale sie zmeczyl.nie chce mi siedziec w wozku,wstaje co mnie przyprawia o zawal,a najgorzej jest na swiatlach bo odrazy wstaje do guziczka:no:wzielam go wiec bez wozka,zalozylam paski(zalozyl bez gadania)i poszlismy.Wieczorkiem juz nie zajzalam bo brat przyjechal z kwiatkami:-)pierwszy raz:sorry:i siie goscilismy do wieczorka.nawet bylo milo,imieniny zeszly calkiem calkiem.Kondzio tylko zbojowal jak nigdy,wstal juz o 6 ran,jak na zlosc:dry:cos w niego diabelek wstapil:baffled:oki lecimy bo moze bedzie padac.milego dzionka

Witam majoweczki :-) I u nas pogoda taka sobie,slonca nie ma...
Migotka ogrodek tez tu mam wiec spoko :-)Nasz budynek jest na kilkanascie rodzin ale taki samotny i ma tu kilka rodzin dzialeczki przy domu,ja takze ja mam .Jest tez wielka łąka ,jak ja to mowie.Oprocz tego niestety 3 pasmowa ruchliwa ulica i za oknem masarnia............ale jest mi tu lepiej i dziewczynki maja swoj duzy pokoj teraz.
To lece do roboty ;-)

Witam i ja. Od rana byłysmy na rehabilitacji potem zakupy i obiad na gwałt. Troszke ogarnęłam mieszkanko Zuzka zaraz kończy drzemke -wczesniej nie miała kiedy drzemać. Od jutra będe pomagać Siostrze w kuchni przy żarełku bo w sobote chrzciny-i jestem chrzestną;-)Więc nie wiem czy jutro dam rade sie odezwac bo jeszcze na 18 msza za Tate. A w sobote imprezka;-);-):tak:

hej witam wieczorkiem,
dzieciaki juz śpią, wiec mam 5 minut dla siebie, dzień minął jak każdy, praca, dom, dzieci itp. Jutro wieczorkiem idę na imprezkę - wieczór panieński kolezanki z pracy, oj mam nadzieję, że będzie fajnie, tylko mój T jest naburmuszony no ale cóż to imprezka tylko dla bab.
Pozdrawiam wszystkich, dobranoc

reklama
Madzia, życzę udanego panieńskiego, wybaw się Kochana, a swoim T się nie przejmuj, w końcu oni chyba częściej balują niż my, a nam też się w końcu coś od życia należy;-):-)

Do góry