_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Dotkass to nie ten bol boli stopa a palec w szczegolnosci jakby cos mi spadlo na noge albo jakos obita czy cos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Iwonka!!!!!! Przedstaw się i napisz coś o sobie Żartowałam
Gdzie byłaś jak Cię nie było???
Fajnie że cena wam odpowiada! Trzymam kciuki żebyście na święta byli na swoim:-):-):-)Dzień Dobry,
Chociaż powinnam napisać kiepski, bo kiepsko się zaczął, Amelcia w nocy dostała takiego kataru, że nie mogła oddychać, od 23 była już w naszym łóżku, przed 4:00 się obudziła, i krzyczała, że chce obejrzeć "Przczółkę", więc włączyliśmy, a my drzemaliśmy, po godzinie zasnęła, ale nie na długo , bo na 1,5 h, jestem wykończona dzisiejszą nocą, a R pojechał do pracy niewyspany- masakra , Amela oddycha przez usteczka, nic nie pomaga, daje jej leki, dziś zostajemy w domu, czekam 3 dni, jak się nie poprawi idziemy do lekarza
Wczoraj otrzymaliśmy wstępną wycenę, musimy jeszcze pojechać do niego i dokładnie wyliczyć kosztorys z dokładnością co do metra, dopiero po rozpisanym całkowicie i dokładnie kosztorysie podpiszemy z nim umowę, cena nas w sumie nie przeraziła, bo wyszło tyle ile liczyliśmy, średnia cena W-wy za dobrą ekipę za robociznę i matreiały z górnej półki, więc jak powiedział szef ekipy i my sami, możemy jeszcze pomanewrować z ceną, by było taniej :-), ale jeszcze się nie cieszę dopóki nie zobaczę czarno na białym kosztorysu, w tym tyg koleś ma jeździć po hurtowniach bliżej nas, żeby za dowóz było taniej, w przyszłym ma przygotować kosztorys i jak będzie ok, od października mogą wejść...1,5 miesiąca i będziemy mogli się wprowadzać, czyli jak dobrze pójdzie Święta BN spędzimy już u siebie :-):-):-). Trzymać kciuki- to rozkaz, nie prośba ;-)
Witam
Ja na chwilke i zmykam bo mam dentyste
Mamita wszystkiego najlepszego z okazji urodszin:-):-)buziaki od nas
oki lece papa
A no pisalam ze sie przeprowadzam i jak zaloze internet to sie odezwe ale w miedzy czasie jak pisalam na BB z telefonu komorkowego to w koncu zepsol mi sie on i komputer tez sie spalil.Ale mam nowke od dzis i interent z play-a wiec wszystko gra.:-)
Tak mi WAS brakowalo ze szok.Tesknilam za Wami :-)Mam nadzieje ze wszystko ok u majoweczek i dzieciaczki zdrowe,zaleglosci raczej nie dam rady nadrobic
Zmykam teraz na podworko bo starsza corcia na rowerek mnie ciagnie.
U mojego nawet to \ze firmoqwe to nie przejdzie. Teraz jak musimy kasę oszczędzać to może ten argument poskutkujeDziubek mój mąz też marudzi jak słyszy lumpex. Ale jak zobaczył u bratanka spodenki pumy, koszulke adidasa i bojówki tez firmowe to się zapytał czemu ja mu w lumpie nie wyszukałam