reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A oto kilka zdjęć "ulubieńca" Amelci :-)

Załączniki

• Barry Benson (5).jpg
    Barry Benson (5).jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 19
  • Barry Benson (8).jpg
    Barry Benson (8).jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 18
  • Barry Benson (14).jpg
    Barry Benson (14).jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 17
  • Barry Benson (15).jpg
    Barry Benson (15).jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 18
  • Barry Benson (16).jpg
    Barry Benson (16).jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 19
  • Barry Benson.jpg
    Barry Benson.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 16
  • Barry Benson (1).jpg
    Barry Benson (1).jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 54
  • Barry Benson (3).jpg
    Barry Benson (3).jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Dotkass,Amelcia ewidentnie sie zakochala:tak::-D;-D:-D:-D:-D
Kondzio spi a ja sobie obiadek robie.udusilam skrzydelka kurczaka i teraz dusze ziemniaczki:tak::-p duszaco u nas dzis:-D:-D:-D
ciekawa jestem jak badanie u mamity a tu jej nie ma:baffled:

Dotkass- miku też robi bzzzzzz choć tej bajeczki nie zna. Mamy taka książeczkę z odgłosami owadów
b581d2a885a858deb8bcb68e965cc7cd.jpg

i z niej się nauczył.
Miku sie skupi na książeczce na dobranoc ( jak na niego). Słucha, ogląda dokładnie obrazki ale przewraca nieśpiesznie kartkami, zdążyłam się już nauczyć na pamięć więc nie zaburza to logiki opowieści.;-)
U nas też wszystkie hi-fi i/ dvd by nie przetrwało tak nisko. Jak mieliśmy zwykła rtv'kę i Miku dosięgał to z prądu wyłączyliśmy. Teraz schowaliśmy w szafkę. On jest spec elektryk i nie ma przebacz jak gdzieś kabel wisi, pokrętła, miga godzina.
Kiedyś myślałam, ze można dziecko nauczyć nie ruszać, nie psuć, nie wspinać się. Chyba jestem niekumata matka bo nie potrafię:zawstydzona/y:.

Dobra idę ziemniory obrać.

Wiecie,jak bylismy w polsce kupilam Kondziowi takie buciki,szmaciaki na rzepy koloru moro.Rozmiar 24.mialy byc na zime,tak po domu a tu zakladam teraz i sa w sam raz:baffled:xchcialam dac kolezance,jej maly by pochodzil tteraz a tu na naszego dobre:sorry:

Łooo, ale tu puściutko :shocked2: A gdzie podziewa się nasza Iwonka?

Byłyśmy dziś z Igą pierwszy raz w salce zabaw na osiedlu. Zjeżdżalnia do basenu z piłeczkami nie bardzo się jej spodobała, bo nie mogła się wygramolić z tych piłek i wkurzała się przez to. Za to najlepsze było przekładanie talerzyków, nalewanie z dzbanuszka do filiżanki i picie z niej. Podobały się jej też bujane plastikowe zwierzaki i jeździk (swoją drogą ma 1000 razy ładniejszy w domu). Ogólnie fajnie, ale Iga nie należy do dzieci szalejących za zabawkami i większość czasu snuła się. A niektóre zabawki poniszczone już strasznie - do tej pory mam przed oczami makabryczny widok lalki z wyłupionymi oczami :eek: Chyba będzie mi się śniło w nocy :-p

szopek, fajna książeczka, kupiłabym taką Ami, ale nigdzie nie widziałam, Amelcia ma taką z kotkiem :tak:, gdzie kupiłaś tą z pszczółkami???

R jutro nie pracuje, może się wyśpię rano o ile mój mały szkrab nie będzie przychodził i na mnie się wspinał :sorry:

Ami już smacznie śpi od 30 minut, a przynajmniej leży, już nie płacze, zostawiam ją w łóżeczku, chwile pobawi się maskotkami leżąc na plecach, bawi się nimi, jakby ze sobą rozmawiały...i zasypia :-)

Dobrej nocki Kochane, uciekam się relaksować przed TV ;-)

co jest z mamita,niepokoje sie juz!!!:baffled:oby wszystko poszlo dobrze.
dotkas ja tez sie zaraz ide relaksowac.malemu zaraz dam jesc i do spanka a my mamy po pifffku:-p
migotka ogladalam cie na nk i zastanawiam sie kto to dopiero patrze a ty migocia:-D:-D:-D FAJNE FOTKI powinnas miec w nawiasie migotka:sorry:
Iwonka mial naprawiac komp i mialo to trwac miesiac a juz jets dwa:baffled:
oki papa

Pozdrawiam koleżanki nauczycielki, nawet te w "spoczynku"
Ja dzisiaj miałam bardzo miły dzionek skończyłam pracę o 12.30 :tak:i po południu poszłam z dzieciakami do lasu na spacerek, było bosko. Dziś w nocy wraca mężuś T po 4 tyg. nieobecności a w niedzielę korzystając z jego obecności zostawiam mu szkaraby i jadę z siostra i mamą na babskie zakupki do nowego centrum , które u nas otworzyli.

A Ritka ma dopiero 8 ząbków ale juz gryzie na całego. A ząbki ma smiesznie bo dwie jedynki na górze i dwie na dole i cztery czwórki,:szok: zupełnie nie wiem dlaczego rosna nie po kolei ale grunt że rosną.:tak:

reklama
Do góry