reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Mamita- czyli jak zwykle jeden wielki burdel na kółkach. współczuję ci tych przejść. Jak bardzo trzeba instrumentalnie traktować ludzkie zycie żeby nie dawać mu szans na lepszy rozwój przez głupie zaniechanie, olewanie pacjenta.. Spychologia - ktoś inny wam powie, ktoś wytłumaczy, może....

reklama
Mamita trzymam kciuki za dobre wyniki :-)

Burdel w sluzbie zdrowia jest niezly.Wczoraj przyszedl list do mojej Ani. Wezwanie, ze Anna ma sie stawic z dzieckiem na szczepienie :-D:-D Matoly kompletne, zaadresowaly wezwanie do 16 miesiecznego dziecka zamiast do rodzica :eek: :szok: Poza tym mogliby zajrzec w karte zdrowia. Po pierwsze Ania juz od 2 tyg ma to szczepienie a po drugie miala trzydniowke w lipcu i nie mogla byc szczepiona po niej przez 6 tyg wedlug zalecen lekarskich.

Witam
Ale dzis pospalismy do 9.40:-)ale pobudka byla o 5 rano godzinna:baffled:
Mamita wspolczuje,przez czyjes olewanie wszystko sie przeciaga:angry::angry:zycze wam by udalo sie szybko wskoczyc wam na ta rehabilitacje:tak:

A u mnie wieczor calkiem udany:tak:wypilam 3 piwka,poszlysmy na miasto ale ja wrocilam tuz po polnocy(prawie jak kopciuszek:-D:-D)i cale szczescie bo bym padla dzis chyba rano:sorry:moze za tydz uda sie bardzo zrelaksowac:tak::tak:

a co tu taka cisza:szok:

witam sie i ja

adas dzis pospal do 6 rano potem wstal i zaczal sie bawic a mam dospala do 8 ale jak maly juz zglodnil to mleczko i pobudka:tak::tak:

ale jak spi to jeczy przez sen placze i kurcze ostatnio nie da mi sie prebierac bardzo placze i kopie:szok::szok::szok: to chyba takie minusy jesli o niego chodzi to co sie zmienilo aha i zaczyna mnie calowac ciagle ostatnio ugryzl mnie w brzuch szyke i ramie:sorry::sorry::sorry: ale mam malego wampirka;-);-)

kwiateczek ja sie wybieram za tydzienn na wyjscie ze znajomymi jestem dobraj mysli;-);-);-):tak::tak:

Witam

Dotkass - Jak byłam mniejsza tez uwielbiam oglądac bajki leżać na podłodze :p

migotka
- Znam ten ból, bo nosiłam ponad 2 lata aparat na zębach :p

madzia - U nas tez tak dziwnie wychodzą zęby. narazie mamy dwie górne jedyneczki i jedną 3. A teraz podejrzewam, że albo wyjdzie córci dolna 2 albo druga górna 3.

mamita - szkoda, że tak długo czekacie na te wyniki, ale wierzę, żę będą one dobre.

Mnie to już chyba nic nie zaskoczy. Dzisiaj jak wracałam z córcią z miasta jakieś 100 metrów przed nami przeszedł sobie jak gdyby nigdy nic wielki jeleń :p

Dzień Dobry- wieczór chyba już w sumie,

U mnie weekend mogę chyba zaliczyć do udanych, wczoraj pospaliśmy cała trójką do 8:30 :szok:, Amelcia zawsze wstaje koło 6-7, więc naprawdę była w ogromnym :szok: jak spojrzałam na zegarek i zobaczyłam, że już tak "późno" ;-):eek:.
Wczoraj cały dzień lało jak z cebra, ale i tak nie zatrzymało to nas w domu, pojechaliśmy kupić sobie nowe telefony (kilka godzin wypadło nam z życiorysu, gdyż bawiliśmy się nowymi zabaweczkami ;-):-p), zmieniliśmy sieć ze względu na przyszłe nowe miejsce zamieszkania, gdyż ERA jest jedyną, która odbiera tam wszędzie i to bez zakłuceń :sorry:, no cóż chciałam wieś to mam ;-):-), później "sprzedaliśmy" Amelcię mojej Mamci i pojechaliśmy do siostry na proszoną kolację, szwagier gotował uwzględniając moję dietę, więc miło z jego strony. Wieczór spędziliśmy miło i smacznie (była nas szóstka, bo jeszcze ich znajomi), po północy byliśmy w domku :tak:
Dziś się wyspałam, bo R wstał rano i zajął się Amelcią, po obiedzie wyszliśmy na spacer do parku, a teraz zasiadłam sobie do kompa i postanowiłam nadrobić dwudniowe zaległości na BB ;-):-)

szopek, dzięki wielkie za namiar na książeczkę, następnym razem będąc w empiku napewno się rozejrzę, bądź poprostu o nie zapytam :tak::-)

mamita, trzymam kciuki za dobre wyniku Zuzi, a co do służby zdrowia i tego co musicie znosić od tylu miesięcy to brak słów naprawdę :no:

mm, to fajnie, czyli jesteś już babcią :-D:-D:-D

panistepelek, jeleń, wow :szok:, mnie by chyba sparaliżowało, nie ze strachu, ale ze zdziwienia :tak:;-):-p

dotkass- można zmówić na stronie empiku i odebrać sobie w sklepie stacjonarnym. Wtedy raz , ze taniej, dwa, ze może nie być na sklepie to z magazynu tajnego przywiozą.

dotkass dobre.:-D
My tu się emocjonujemy która kolejna zaciąży a tu już majówka babcią została. To jest sensacja.:szok::-D Wezma naszą mm do Rozmów w Toku.

Ostatnia edycja:
szopek, dzięki za info, w tym tygodniu i tak będę w empiku, mam zaledwie 15 minut spacerkiem przez park, a i tak obiecałam, że kupię znajomej książkę Dukana :tak: jeżeli nie będzie wtedy zamówię przez necik ;-)

szopek :-D:-D:-D Rozmowy w Toku :-D:-D:-D, nie mogę :-D:-D:-D

Jedna trzecia prasowania za sobą, kolejne ciuszki odłożone do pudła i będą czekały na kolejne dziecko, lub na sprzedaż jeśli okaże się, że płeć drugiego nie będzie pasowała do różów, sukieneczek itp ciuszków :confused2:. Niektóre ciuszki odkładam dla cioci, która zawozi je dla biednych rodzin, dla siebie odkładam tylko te niepowtarzalne :tak:

Uciekam się położyć koło mojego zmęczonego weekendem męża
Buziaki, miłej nocki i do jutra

Witam! U mnie dzisiaj siostra z małą była. Potem pojechałysmy do Mamy a chłopy na mecz.

mm Babcią to chyba czegos nie doczytałam -gratuluję:-):-):-)
Ostatnio mi w szpitalu jedna pielegniarka powiedziała że do bycia Babcia trzeba dorosnąć;-)
Dotkass ja ciuszki najchetniej bym sprzedała bo jest tego duuużo, ale zostawiam dla Siostry. Tez posiegałam dzisiaj kurteczki i na jutro mam sterte prania. Pogoda juz sie psuje u nas dzisiaj zimnisko nie z tej ziemi:no:

reklama
hej i juz jutro do pracy. Dzis miałam super dzionek, zakupy z siostra i mamą ( bez dzieci :tak:) rewelacja, kupiłam sobie troche ciuchów do pracy, jestem zadowolona. T z dzieciakami cały dzień dzielnie sobie dawał radę, jestem z niego dumna:-D. We wtorek jadę do Gdańska załatwić kilka spraw, mam nadzieję że pogoda dopisze bo nie lubie jeździć w deszczu. Miłej nocki dobranoc

Do góry