reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kangurka na bank 3dniówka

Madzia ja tez nauczycielka klas 1-3 +przedszkole, ale nie pracowałam w zawodzie jeszcze i chyba się nie zdecyduję a jesli juz to raczej przedszkole, tak myślę :-D

reklama
Dzień Dobry,

Dzisiejsza pogoda od rana kiepska, słońca brak, deszcz kropi co jakiś czas. Ja już po śniadanku, właśnie zasiadłam do mojego kochanego BB i do kawki, która się dołączy? Amelcia ogląda baje, ostatnio jej ulubiona, ja już nią żygam "Film o pszczołach", od rana jest stanie pod regałem, gdzie leżą bajki, pokazywanie palcem i krzyk "tułka, tułka"- czyt. pszczółka :tak:;-):-p...a tak Ami ogląda "tułki" ;-)

sylwia, Zuzka z Luką wspólnie będą się uczyły, zobaczysz :tak:;-):-)

kwiateczek, ja też pranie wieszam tak, że można zakładać od razu na siebie, ale ja jestem zboczona pod kątem tego, że muszę mieć idealnie płaskie, bez żadnych nawet najmniejszych fałdek...choć i tak nie mam, aż tak źle w głowie jak mojej siostry mąż, który prasuje nawet skarpetki i składa je w kostkę :eek:

kangurka, za dogi trzymamy kciuki jak zwykle...a i zdrówka dla Twojego Maluszka :-)

cosmo, no popatrz, nawet nie wpadłabym na to, że Ty nauczycielka ;-):-)

Ostatnia edycja:
Ja też się witam.

Dotkass, no niezłe oglądanie bajki :-D Fajny macie telewizor :tak:

Kangurka, dziewczyny mają rację, 3-dniówka na 100%. Ta choroba może mieć różny przebieg u różnych dzieci.

A ja dziewczyny cierpię. Wczoraj byłam u ortodontki i mam sobie sama zakładać gumkę na zęby, którą ściągam tylko do jedzenia. No mówię Wam, ból niesamowity, jak się tak ściąga i zdejmuje, bo cały czas się rusza te zęby w te i we wte. Jeść też się za bardzo nie da, a mycie to tylko takie mizianie, bo boli strasznie. No ale muszę ściągać, bo nic bym nie zjadła, gdyż ta gumka łączy dolną i górną szczękę :confused2: Nie no, mówię Wam, masakra. I człowiek sam sobie funduje takie rzeczy za ciężkie pieniądze :eek:

Dzień dobry!

Dotkass, aaaale fajne fotki Ami przed telewizorem :tak::tak:

Migotka, biedactwo, współczuję męczarni! Jak długo będziesz się jeszcze tak katować? Ale na pewno efekt jest tego wart!

U nas przedszkolaczek w przedszkolu, młodsze z nianią, mama bierze się do pracy. Maksio już ok w przedszkolu.
Miłego dnia!

Migocia, współczuję bólu, ale pomyśl sobie jakie będziesz miała piękne ząbki :tak:;-):-)...powiem tak jak mówiła mi moja Mama, gdy za dziecka czesała mi włsoy i strasznie "ciągnęła" :" chcesz być piękna musisz cierpieć" ;-):-p:-D, co do telewizora, no fajny 38 cali, jak kupiliśmy wydawał się ogromny, zmieniliśmy z 27 cali, które przewiesiliśmy do sypialni...jak się przeniesiemy to ten duży tv zginie w salonie i chyba będziemy musieli kupić kolejny- większy (gustujemy w SAMSUNG'ach :tak:;-)) :eek::confused2:

hej dziewczyny

moj malyw zlobku a ja od rana mam same przygody ale dopiero 10 ta hehe rano przed wyjsciem Adas zwymiotowal bo zjadl a potem robil fikolki musialam go calego przebrac:-:)-( potem wrocilam do domu pojechalismy z Kuba do rodzicow oddac samochod i znalezlismy parasolke potem pojechalam do urzedu zawiesc liste i z kuba na uczelnie bo chce na unijnym programie robic drugi fakultet i wracajac samochodem mezus skrecil na zakazie a tu bum POLICJA:confused2::confused2::confused2: no i mandacik cale szczescie tylko 20zl ehh ale potem na wariata musielismy wrocic oddac auto...

teraz weszlam do domu zrobilam sniadanie pije kawe i juz umylam szybko glowe wow zakrecony dzien:rofl2::rofl2: a jeszcze musze przygotowac sie do pracy a wczesniej odebrac Adasia:cool2::cool2::cool2:

Witam.
Madzia- ja na praktykach uczyłam plastyki dzieci 5-6 klasa.
najpierw przez rok raz w tygodniu, potem codziennie przez kilka tygodni.
Migotka- myśl o efekcie. przetrwasz i będziesz błyszczeć uśmiechem.:tak:
Dotkass- nieźle.:szok: U nas w życiu oglądanie bajki by nie przeszło. Pomijając fakt,ze nie lubi bajek, to jest w stanie wytrzymać czas pojedynczej reklamy i już musi wstać potańczyć do melodii albo pobiec gdzieś.
kagurka- to pewnie 3 dniówka, jak widać rożnie dzieci ja przechodzą. Miku nie miał wiec nie pomogę.

Mikutkowi wyszedł 16 ząbek szkoda, ze nie idzie za tym chęć żucia obiadu.

Witam
Kamilka to wam sie udalo,20zl to jeszcze do przezycia;-)
Dotkass my jakos gustujemy w LG ale to raczej od ceny zalezalo:rofl2:najpierw kupilismy kino za pol ceny:tak:potm tv 42:-)wczesniej mielismy 32 cale i tez nam sie wydawal wielki ale przeprowadzilismy sie do wiekszego mnieszkania i teaz nie jest taki duzy:sorry:myslelismy zeby powiesic na sciane bo ciagle umazany jest ale Kondzio by chyba kable wyrwal wie darowalismy sobie:sorry::sorry::sorry:ostatnio bardzo pokazuje rozki :baffled:
Mamita jak badanie???

ide zaraz zaplacic czynsz:baffled::baffled::baffled:och...
moze uda nam sie do przedszkola isc choc na chwile:tak:zobaczymy.milego dnia

szopek, ja sama nie wiem czy się z tego cieszyć, chociaż nie powinnam się raczej martwić, gdyż taka fascynacja jest tylko właśnie tym filmem o pszczółkach, no i "przytulakami" na dobranoc, ale one trwają 5 minut...właśnie musiałam po drzemce znów włączyć "tułkę", bo zaczął się płacz, i krzyk pod regałem :sorry::eek:, trochę martwię się, że Amelcia zakocha się w Barrym Bensonie ;-):-D:-D:-D(główny bohater) i będzie chciała jak on latać, bo już mówi jak pszczółki- bzyka, tzn mówi "bzzzzzzzzyyyy", ale skąd Ona to wzięła, w bajce mało jest kwesti "bzykanych" :eek:;-)...w filmie jest taki motyw, że koleś wali gazetą Barrego, Amelcia wtedy strasznie płacze, mam więc opracowane, w którym miejscu muszę przewinąć, by tego nie widziała :sorry:

reklama
Dzięki dziewczyny ;-) Ola, nie mam pojęcia ile jeszcze do końca leczenia, ale tą gumkę, jak się postaram i będę nosiła często, to może wystarczy miesiąc.

Dotkass, Amelcia niezła aparatka z tą bajką :-D

Szopek, moja ma podobnie, nie usiedzi przed telewizorem. A co do zębów, też już szesnasty ma wierzchu, a gryzienia zero (poza chrupkami i paluszkami).

Do góry