Hej dziewczyny,
Odtygodnia zbieram się żeby zdać wam relację z naszego urlopiku ale mąż w domu siedzi i grafik mam napiety jak gumka w majtkach Raz nawet juz coś naskrobałam ale posta mi wcięło i się wku.... iłam.
A więc w Zakopcu było super. Zuzia zachowała się na szóstkę z plusem. Jazda 400 km to dla niej pestka. Przerwę robiiliśmy tylko jedną na rozprostowabie kośi i jedzenie. Wprawdzie teraz ma aawersję do swojego fotelika samochodowego ale może jje przejdzie:-) Chodziliśmy po dolinkach. Siedziała w nosidełku turystycznym i była nawet zadowolona. Szkoda że tak szybko nam zleciał ten czas:-(
Odtygodnia zbieram się żeby zdać wam relację z naszego urlopiku ale mąż w domu siedzi i grafik mam napiety jak gumka w majtkach Raz nawet juz coś naskrobałam ale posta mi wcięło i się wku.... iłam.
A więc w Zakopcu było super. Zuzia zachowała się na szóstkę z plusem. Jazda 400 km to dla niej pestka. Przerwę robiiliśmy tylko jedną na rozprostowabie kośi i jedzenie. Wprawdzie teraz ma aawersję do swojego fotelika samochodowego ale może jje przejdzie:-) Chodziliśmy po dolinkach. Siedziała w nosidełku turystycznym i była nawet zadowolona. Szkoda że tak szybko nam zleciał ten czas:-(
Ja myślę że raczej się nie powinna przeziębić. Weź właśnie te pieluchy do kąpieli. Raczej nie skorzystacie z tych fajowych zjezdżalni jakie tam są ale bąbelki na pewno jej się spodobająZazdroszczę wyjazdu... jeszcze bym pojechałaDziewczyny, mam pytanie, czy jest sens zabierać małą do Tatralandii? (odpowiednik naszego aqua parku). Może nadopiekuńcza jestem, ale boję się, że złapie jakąś bakterię albo się przeziębi Któraś z Was była może z maluchem?
Ach mój też taki jest... ja próbuję przetrzymać płacze Zuzi a on się jej daje przekabacićZa samodzielnym zasypianiem to ja strasznie jestem i próbowalam to przejść niestety tata jest strasznie czuły jak ona wyje i nie wytrzymuje Na razie jest wózek ale staram sie go przekonać Tyle dobrze że on na wieczór usypia i idzie spać ok20 czasem 20.30
Przedtem doczytywalam że pisałyście o jakiejś ksiązce na ten temat nie znalazlam jakiej ?
na bezczela też się podpinam pod ten wspaniały torcik i życzeniaWszystkiego najlepszego
Anusiasac
z okazji ( kolejnych ) 18 urodzin
Gratuluję postepów. Współczuję kłótni. Faceci tacy są. Dla świętego spokoju idą na łatwiznę.Cześć Wszystkim! Ja jestem przeszczęśliwa. Zuzka zasnęła sama w łóżeczku jakieś 15 min temu-zobaczymy jak długo pośpi:-):-):-)
Najpierw nosiłam ją na ręcach 10min i zasypiała ale A. wpakowała się do pokoju i zaczęła mi wierzgać nogami i się śmiaćPotem położyłam ją do łóżeczka i wyłączyłam tv a A. włączył go po 10 min-no myślałam że go zabiję. No i przyprowadził wózek żeby ja uśpić i się pokłóciliśmy -ale tak na maxa bo juz od wczoraj z nim nie gadam bo pojechał do mechanika o 21 i wrócił nie wiem o której ale po północy go jeszcze nie było