reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzięki.:zawstydzona/y:

kwiateczek a Kondzio ma stwierdzona alergię czy tylko podejrzewają? nasz lekarz rodzinny stwierdził że Zuzia też jest alergiczką i kazał dawać ketotifen. Powiedział ze na pewno jest uczulona na roztocza albo kurz. Dawałam tylko 2 m-ce bo wszyscy się dziwili na jakiej podstawie tak uważa. Zuzia miała długi czas katarek chyba ze 3 tyg. a on że to na pewno alergia:baffled:
stwierdzona tylko ale po tych syrop zaczal przesypiac noce:tak:wczesniej nie przespal nigdy calej:no::no::no:czyli leki sa trafione,na to wyglada:tak:zobaczymy jak sie skoncza CO BEDZIE:confused:

Oj, bidny ten mój mąż, materac ma gwarancję na 25 lat!!! hahaha :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

WITAM:-) MY WCZORAJ MILO SPAEDZILISMY POPOLUDNIE
przyszly do mnie 2 kolezanki z dziecmi i mezusiami:tak:dzieci kapaly sie w basenie:tak:
Kondzio wlasnie jezdzi chodakiem:baffled:spodobal mu sie.sam wchodzi do niego:-D:-D:-D
lece bo czynsz zapomnialam zaplacic w piatek:baffled:

reklama
Cześć ;-)
U mnie humorek średni. Mielismy wyjechać o 12 do lekarza ale szwagier pożyczył auto i nie wiem o której pojedziemy ale mam nadzieję że zdążymy bo na wizyte czekaliśmy 2 m-ce:baffled:Zuzka zasnęła sobie jeszcze a ja myślę zajrzę na BB:-)
Dziekuje Wszystkim za słowa otuchy -mam nadzieję że jak tata zacznie rehabilitację to będzie chodził:confused:
znowu siedzę i płaczę... bosz co ze mną nie tak... :baffled:
Współczuję Ci ale jestem z Toba -mam nadzieję że wkrótce wszystko się ułoży. Przydałby Ci się jakiś wypad do pubu z koleżankami, albo fryzjer-zawsze mnie to pomagało. Jakaś ucieczka chociaż na chwilę...:blink:

A ja jutro idę do fryzjera, znów przyciemniłam włoski sama, bo nie mogłam wytrzymać, chciałam iśc do fryzjera i zrobić od razu wszystko, ale moja jest na urlopie właśnie do wtorku, więc nie dałabym rady, gdybym nic nie zrobiła, więc jestem znów "ciemna" ;-):-p:-), a fryz zmieniam jutro :tak::-)

My byłyśmy na zakupach - na placu, w spożywczym, w mięsnym, w piekarni i na poczcie. W połowie drogi zaczęła się awantura, bo przecież ile można siedzieć w wózku :dry: Upociłam się jak mysz, ale wszystko załatwiłam.

Czasem czytam inne działy na forum i niekiedy ręce mi opadają. Na wątku o wychowaniu laska twierdzi, że trzeba izolować dzieci zdrowe od niepełnosprawnych, bo to opóźnia rozwój zdrowych dzieci. Dżizas, skąd się tacy ludzie biorą :no: Jak ona wpaja dziecku takie rzeczy, to nic dobrego z tego dziecka nie wyrośnie.

Ostatnia edycja:
cosmo, fotki wkleję napewno, ale na zamkniętym raczej :tak::-)

Migotka, no coś Ty, aż się we mnie zagotował niesmak do ludzkiej niechęci :wściekła/y:, jak tak można, zastanawia mnie, co będzie, gdy ona- matka na stare lata nie będzie w stanie zrobić koło siebie i trzeba będzie podmywać ją i prowadzać pod rękę, bo będzie niepełnosprawna? zapewne wszystkie możemy odpowiedzieć sobie na to pytanie jednakowo :no:

Cześć:-) Byliśmy u neurologa. Zaleca dalszą rehabilitację, bo Zuzia ma częściowy niedowład prawej strony. Do Taty jadę jutro z nim posiedzieć do południa a Zuzka do Cioci na służbę;-) Dzwoniłam do mamy -niestety Tata musi leżeć w pampersie-podczas gdy mama jest w pracy i nikt z Rodziny akurat nie może przy nim siedzieć. Pielęgniarki nie mają czasu podejść i podać podsuwak:szok::wściekła/y:
Muszę rachunki poopłacać, iść do lekarza po skierowanie na posiew moczu znowu:baffled:

mamita na fryzjerów to ja uczulona jestem :-D poważnie byłam setki razy i tylko raz zadowolona
:-D:-D:-D
Ja mam swoją fryzjerkę i nie muszę jej mówić co ma robić -ona zawsze jak zrobi to jestem zadowolona. Też jest teraz na urlopie:baffled:

A ja jutro idę do fryzjera, znów przyciemniłam włoski sama, bo nie mogłam wytrzymać, chciałam iśc do fryzjera i zrobić od razu wszystko, ale moja jest na urlopie właśnie do wtorku, więc nie dałabym rady, gdybym nic nie zrobiła, więc jestem znów "ciemna" ;-):-p:-), a fryz zmieniam jutro :tak::-)
Też chcę sama zrobić jeden kolor dla odmiany-bo ciągle pasemka. Zobaczymy co wyjdzie.:confused::sorry2:Zawsze troszkę taniej będzie;-)
Chciałabym, kiedyś zobaczyć Twoje fryzurki-raz ciemne raz jasne:-D

Migotka aż się wierzyć nie chce -ta baba musi chyba być z wiochy-(bez obrazy dla ludzi mieszkających na wsi, ja sama mieszkam na takowej). Z tego co wiem to np. trudno dostać się dzieciom zdrowym do szkoły integracyjnej a jest wielu chętnych.

reklama
Do góry