reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Kamilko gratuluje :-)

Migotko zdjecie ocenione :-)

Polko kciuki juz zaciskam :-)

U nas dalej beznadziejna pogoda. Nie pada ale jest bardzo silny wiatr :angry::angry:

reklama
Witam.
Migotka zagłosowałam :tak:
Polko- będę trzymać kciuki.

U nas słońce ale strasznie wieje. Jak Młody wstanie to obiad i spacer na wybory.

Wczoraj cały spacer zaliczyliśmy na rowerku i tak się zastanawiam czy on przetrzyma wakacje:dry: ( rower nie Miku). Cos już trzeszczy, klika, koła zjeżdżone jakbym w podroż dookoła świata w nim wyruszyła.:baffled: Co gorsze jeśli nie wytrzyma, to będę musiała kupic nowy, bo jednak rodzicom moze nie pasować ale dzieciak ma ubaw.

O rosołku napisze na jedzeniowym , ale tu tylko wspomnę, ze u nas się nie da tak jak u Iwonki.

witaj vivien
ale nam brakowalo wiesci od ciebie fajnie ze wrocilas:-):-) powiedz co tam w ciegu roku sie u was dzialo??

a ja dziewczyny witam sie po sobocie wczoraj pobalowalismy oblalismy obrone i dzis tak kiepsko... ale oboz\wiazek spelnilam poszlam na wybory:-);-);-) moj maz siedzi w pracy bo nadzoruje wybory i do 2-3 moze go nie byc... a tak poza tym to teraz przedemna tylko praca no a potem bede startowac na mgr.:tak::tak:

Adas dokucza dzis mial shize spal z nami i w nocy wstal poszedl na fotel i na fotelu usnal dalej:laugh2::laugh2::laugh2::-D rano wstaje i myslalam ze zawalu dostane bo dziecka znalesc nire moglam... :baffled::baffled:

Cześć Dziewczynki,

Ja właśnie siedzę z laptopikiem przy łóżeczku i powoli zasypiamy przy muzyce poważnej. Na urodziny Ami od mojej Mamci dostała mini wieżę a do niej super zestaw płyt dla dzieviaczków z muzyką poważną, płyt jest trzy; USYPIANKI, ZABAWIANKI I NAUCZANKI. Muszę przyznać, że rewelacja! :-)

Vivien witaj!!!

Polka powodzonka, tylko żeby nie przyszło Ci do głowy dziękować :tak:;-). Kciukasy napewno będą mocno ściśnięte jutro :tak::-)

Migotka ja ostatnio gotuję Ami zupy kremy, zajada się nimi niesamowicie :tak:. Gotuję rosół, w drugim garnku podgrzewam masełko i wrzucam pokrojone drobno ziemniaczki, potem zalewam rosołkiem, następnie wrzucam mrożone warzywa, raz sam groszek, czasem marchew, brokuły, kalafior, wedle uznania, czasem mieszam wszystko,dorzucam jeszcze mięsko np z kurczaka na którym robiłam rosół potem miksuję blenderem, na samym końcu zaciągam, albo śmietanką 18% albo jogurtem naturalnym. Mam zupę dla całej trójki, my też się nią zajadamy, więc jeżeli Idze nie podejdzie nic straconeho, bo Wy możecie zjeść :tak:

Adas dokucza dzis mial shize spal z nami i w nocy wstal poszedl na fotel i na fotelu usnal dalej:laugh2::laugh2::laugh2::-D rano wstaje i myslalam ze zawalu dostane bo dziecka znalesc nire moglam... :baffled::baffled:

No to mieliście ciekawie...ja to chyba zawału bym dostała, ale Ami to taki przytulak się zrobiła, że jak z nami śpi to musi nas czuć ręką, nogą, albo cała się uwala na naszych plecach :eek:, więc pewnie by nigdzie sobie nie poszła. Kamilka może Adaś na lunatyka ma zapędy?? ;-):-D:-D:-D

reklama
Kamilka usmialam sie troche :-D:-D ale pewnie jak by mi sie zdarzylo to bym padla:baffled:

Vivien witaj:-)my sie nie znamy ale nic straconego;-)widze ze Ty mama na calego:-):-)

moj synio zaczal dzis podrygiwac:-)jak narazie jakby kij polknal:-D:-DALE DOBRY POCZATEK:-)

Do góry