reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No więc dziś znowu bunt - rano śniadanka niet, na obiadek niecały słoiczek spagetti, zobaczymy potem, ale boję się, że mi się odwodni, bo mało pije :zawstydzona/y:

reklama
Panistepelek źródłem wapnia nie jest tylko mleko ale też warzywa strączkowe , mak, sezam , figi suszone ( dobre jako słodka przekąska ) a także woda mineralna z magnezem , tylko nie wiem ile takie maluchy mogą jej pić :zawstydzona/y:Myśle ze jedna szklanka takiej wody np do picia lub przygotowania posiłku ,nie zaszkodzi ....

Migotka nie ma upałów więc nie musi pić bardzo dużo . Nie wydaję mi się zeby dziecko które jest spragnione odmawiało picia :no:

Mini - Czekam własnie jak będe miała swoją fasolkę szparagową, mam nadzieję, że córci zasmakuje.
A wode czasem pije.

kamilka - Gratuluję obrony. jesteśmy z Ciebie Dumne :D

No więc dziś znowu bunt - rano śniadanka niet, na obiadek niecały słoiczek spagetti, zobaczymy potem, ale boję się, że mi się odwodni, bo mało pije :zawstydzona/y:

Kochanie, a próbowałaś gotować jej sama? może nie chce jeść już słoiczkowych potraw...mojej siostry starszy synek tak miał jak był mały, słoiczkowymi daniami pluł, a zrobionymi przez nią się zajadał...teraz ma cztery lata i niestety już się nie zajada, chyba, że u sąsiadów, lub w gościach, ale być może taki wiek :eek:

hej dziewczyny
melduje ze jestem po obronie i ZDALAM ocena na dyplomie 4

Wielkie GRATULACJE!!!

Dotkass, kilka razy próbowałam dać ugotowany przeze mnie obiadek, to pluła dalej niż widziała. Ziemniaków to się panicznie boi, brokuł fe, a mięsa nawet nie tknęła. Fakt, kucharką najlepszą nie jestem, więc może dlatego :baffled:

reklama
Witam
Migotka ocenione;-)
Kamilka GRATULACJE:tak::tak:i
Wszystkiego naj...dla Adasi na 13 miesiac:-)
Ja to sie troche boje tego 13 mies,oby przeszedl spokojnie:sorry:

ja dzis jestem ledwo zywa.przyszlam o 2.30 a Kondzio o 7ej sie obudzil:baffled:ale fajnie bylo:tak:ide zaraz spac:sorry:Kondzio spi,przestawil sie,spi raz dziennie:-)
dzis tez mi nie jadl.normalnie masakra.zjadl dopiero o 4ej od rana:szok:a kupy 3 do 12byly.cosik jest chyba zeby:sorry:
milego wieczoru papa

Do góry