reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

A tak w ogóle to NAJLEPSZE ŻYCZENIA I BUZIACZKI DLA DARECZKA I MAKSIKA :-)
dolanczam sie:zawstydzona/y:;-)

Byłam u tego alergologa. Jest dobrze, objawy skazy ustąpiły, więc dieta jest odpowiednia. Dostała jeszcze dodatkowo (oprócz Cebionu multi) Devikap, bo poci się jej główka. Moja smoczyca w ciągu miesiąca przybrała 400 g :szok: A ja się zastanawiałam, co mnie tak plery łupią :-p Teraz już wiem :nerd:
dobre wiesci:tak::tak:

witam sie.Melduje tylko ze jeszcze zyje choc nie wiem jak dlugo wytrzymam:sorry2::sorry2::sorry2:lece bo u can dance leci :-)
dobranoc

reklama
to i ja dołączam się do życzeń dla małych solenizantów Darusia i Maksia :tak::tak::-)
Panna Migotka super że dobre wieści:tak:
Dziubek no wiesz można zajść w ciążę zanim się dostanie miesiączkę :-p
no a tak swoją drogą to ciekawe która pierwsza okaże się szczęśliwą posiadaczką dwóch kreseczek na teście:-D

Wszystkiego najlepszego dla Darusia i Maksia :-)

Ogladalam przed chwila polska wersje jak dobrze wygladac nago. Slaba :confused:Oryginalna z Gokiem jest duuuzo lepsza :tak::tak::tak:

hej dziewczynki,ja znowu z doskoku. Padam na twarz bo dzisiaj 7 dzień w pracy bez przerwy.Jutro ostatnia zmiana i wolne 4 dni, więc postaram się nadrobić i napisac więcej.
Marynia już lepiej i jakoś sie zaczynają pewne sprawy układać.
Całuski dla Maluszków :-):-):-)

Dzień dobry!
A propos ciąży to ja uroczyście oświadczam, że więcej nie chcę, choć mój chłop przeciwnie.

Cfcgirl, biedactwo zamęczysz się!

MM, a mi się telewizor zepsuł i nic nie pooglądałam. Mamy jeden w domu. Dziś mają przyjechać zabrać go do naprawy.

Shanta, 225 osób na jedno miejsce - fiu fiu - to mają z kogo wybierać....

witam
noc u nas była całkiem całkiem, ale ja chyba zaczynam przegrywać ze zmęczeniem. :-( coraz trudniej mi się podnieść :zawstydzona/y:

Ogladalam przed chwila polska wersje jak dobrze wygladac nago. Slaba :confused:Oryginalna z Gokiem jest duuuzo lepsza :tak::tak::tak:
polskiej wersji nie widziałam, ale czasem oglądam oryginalną. pod jej wpływem kupiłam gorset. są dwie zalety noszenia czegoś takiego: a)chowają sie moje oponki, b)nie boli mnie kręgosług. :-)

Dzień dobry!
A propos ciąży to ja uroczyście oświadczam, że więcej nie chcę, choć mój chłop przeciwnie.
mój wczoraj wrócił i oświadczył, że moglibyśmy już pomyśleć o drugim dziecku. planowaliśmy wrócić do rozmowy za 3 lata, a temu raptem się odmieniło :-)

buziaki ode mnie i mojej rozrabiaki do wszystkich solenizantów.

Dzień dobry Majóweczki
Zaczynaqm dzionek od kawusi i BB... jak za starych dobrych czasów :-)
Wszystkiego najlepszego dla Darusia i Maksia :-)
Dużo zdrówka dla Chłopców :tak::tak::tak::tak:

Dzień dobry!

Cfcgirl, biedactwo zamęczysz się!
My chcemy mieć drugie dziecko (tzn, ja na pewno, a mój mąż mówi, że zobaczymy, jak nam się życie ułoży), ale ostatnio jak chciałam oddać koleżance kilka rzeczy po Szymonku, to powiedział, żebym zostawiła :-):-):-)

Wczoraj byliśmy z Szymonkiem kupować butki... rozm. 21 :szok::szok:
Moje dziecko grzecznie przymierzyło 12 par butków. Panie w sklepie były w szoku, bo stawiały na góra 2-3 pary, potem ponoć jest płacz.
Ponieważ jestem szurniętą matką jedynaka to wróciłam wczoraj z 3 parami butków :-D:-D:-D:-D

Wczoraj byliśmy z Szymonkiem kupować butki... rozm. 21 :szok::szok:
Moje dziecko grzecznie przymierzyło 12 par butków. Panie w sklepie były w szoku, bo stawiały na góra 2-3 pary, potem ponoć jest płacz.
Ponieważ jestem szurniętą matką jedynaka to wróciłam wczoraj z 3 parami butków :-D:-D:-D:-D
mnie też to czeka. :tak:
ciekawe jak Zosia zniesie przymierzanie bucików.
twój smyk ma spore kopytka. moja mała także. paputki na 12miesięczne dziecko są za małe. :-)

reklama
no wiecie, jak mnie Nikol wykańcza to się zarzekam, ze zadnej ciązy az pojdzie do przedszkola albo szkoły, bo nie wydolę!
Ale gdy zaszłam w ciążę Nikolkową, to już marzyłam o drugiej :zawstydzona/y:
I teraz tak czekając na @ i mając przed oczami tekst Iwonki :-p, myślę sobie że strasznie bym się ucieszyła :sorry2:
Zrujnowałoby mi to życie i nerwy w obecnej chwili już doszczętnie, ale bym się strasznie ucieszyła :zawstydzona/y:
Czy ja już Wam mówiłam, że normalna to ja nie jestem?? :-D

Tak wogóle to cześć :-)

Do góry