reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Ha-NN-aH, też gdzieś słyszałam/czytałam o tym, że dziecko jak się interesuje tym co inni jedzą powinno się rozszerzać. Nasza ma to samo, jak jemy to tak się patrzy na nasze jedzonko i ślina jej cieknie, jakby miała zaraz się na nie rzucić, strasznie mi jej szkoda, bo patrzy takim błagalnym wzrokiem. Co do jabłuszka nasza też uwielbia, a dziś R pokroił jabłko w cząstki i jadł trzymając Ami na kolanach, a Ona tak wyciągała rączki po to jabłuszko, słodko :tak::-)

Iwonka pogoda dziś była piękna, w sam raz na grilla, zazroszczę, to ostatnie podrygi w tym roku, zjadłabym taką ostatnią "tegoroczną" kiełbaskę, lub karkóweczkę z grilla...mniam :tak::tak::-p

reklama
O a co tu tak pusto???

Witam się niedzielnie,

Już po śniadanku i zaraz gdzieś wybywamy z domku, niby pogoda nie tak piękna jak była przez ostatnie dwa dni, ale nie jest też zła.

Posmutniałam trochę, bo wczoraj popsuł się mój kochany laptopik i siedzę teraz przy stacjonarnym R, którego nie lubię, bo klawiatura mnie denerwuje, uwielbiam płaską jak w laptopach- przyzwyczaiłam się. Najgorsze jest to, że zepsuło się wejście do zasilacza- coś się tam odłamało. Zastanawiam się nad kupnem nowego, bo ja bez kompa jak bez ręki.boszzzzzzzzzz...uzależniłam się :shocked2::shocked2::shocked2:

Miłego dnia dziewczynki!!!

witam wszystkich dzis mój niuniu zjadł pierwsza marcheweczke ale minki zjadł kilka łyzeczek puzniej chciał cherbatki pic po tym mu sie chciało bardzo a puzniej zasnoł a zaniedugo mykamy na spacerek bo u nas znów ładnie słonko swieci i wmiare ciepło jest pozdrawiam i miłego dnia zycze :-)

Słoneczko a my dalej w domku moje dwoje dzieci ;-)kończa chorować i teraz śpią ale jak sie obudza to w ramach powrotu do zdrowia idziemy nad rzeke sie dotlenić
Od wczoraj znów u mojej mamy jak każda ostatnią niedziele odkąd razem nie mieszkamy mamy rewelacyjne stosunki:-)
Moja też sie wyrywa jak coś jemy i wszystko by do buzi chciała wiec też dostaje już dla siebie coś

Niektuży rodza sie idealnymi matkami z idealnymi dziecmi :blink:Szkoda rze ja tak nie mam...

hi hi hi
Ja tesz nie jestem idealnom mamom, echhh

Piękny weekend był, korzystaliśmy z pogody.
Serdecznie dziękujemy Wam za życzenia, po raz kolejny stwierdzam, że czas jest okrutny, za szybko leci.
Buziaczki:-D

I ja się witam. My już po chrzcie, poszło gładko i mogę stwierdzić, że nie taki diabeł straszny :-) Niunia wyglądała ślicznie, była przekochana i przegrzeczniutka. Spałaby całą mszę, gdyby jej ksiądz główki nie polał :-D Potem już nie spała, ale była grzeczna, natomiast przyjęcie przespała prawie całe. Jestem bardzo zadowolona. No i pogoda udała się bardzo. Jak mój tato obrobi zdjęcia, to wkleję cosik. Chyba nawet dzisiaj darujemy sobie kąpiel, bo dzień był pełen wrażeń, a poza tym główkę już miała dziś mytą :-D

a ja mam do was pytanko co do wózków. czy juz używacie spacerówki, bo nasz Juleczek już w ogóle nie chce leżeć w gondoli bo mu sie nudzi i robi mi histerie, o których już wcześniej pisałam. on jeszcze nie siedzi, zresztą wasze pewnie też jeszcze nie. a nie chcę za bardzo przyspieszać tego etapu, niech sam zacznie. siłuje się ale mu nie daję zabardzo. dziś mąż złożył na próbę spacerówkę, ale wygląda jakoś tak malo pewnie i te pasy i jakoś tak luźno, wydaje mi się, że będzie mu w niej chłodno i że wypadnie jak się będzie np wił (podnosił dupkę przy wściekaniu się). ile was używa więc spacerówki?

Wszystkiego naj dla dzisiejszych 5 miesieczniakow!Napewno Majeczka dzis konczy :-)

A ja dzis bylam na zakupach,kupilam troche ubranek dla moich dziewczynek,umowilam sie z babka ze wezmie ode mnie wszytskie te ciuchy po Klaudii i placi gotowke,tyle co chcialam wyciagnac na allegro to mi da,wozek tez na wiosne a moze wczesniej zobacze jak to bedzie odkupuje od nas.To taka handlara co ma komis z dzieciecymi rzeczami.

reklama
Magali a twoja spacerowka sie nie rozklada na plasko? Moja Klaudia juz czesto jest w pozycji polsiedzacej,a to w foteliku sam,a to w chustawce ......i wozku tez .A jak spi to jej rozkladam na plasko(w gondoli mam opcje podnoszenia oparcia) ale dzis zamontowalam spacerowke bo jak bede zaprowadzac Vanesske do przedszkola to po polozeniu Klaudi Vanesske po sadze na brzegu i szybciej dojedziemy......

Do góry