reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

witam się po długiej przerwie ale jakoś przy moim skarbeńku czasu troszkę brakuje mimo że spokojna jest:-) ale zaczynam się coraz bardziej organizować i myślę że już niedługo wszystko opanuję:happy:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY I ICH DZIECIACZKI:-)

reklama
Hej.

Rzadko tutaj piszę, ale często zaglądam. Chciałam się pochwalić, ze 28 maja o godz 20 45 przyszedł na swiat mój kochany synek Franciszek Adam. 4080g i 53 cm szczęścia:-).

Pozdrawiam Mamuśki:-).

hej dziewczyny
a moj tez strasznie marudny i tez doszlam juz do tego ze malemu jest za goraco ale caly czas musze sie dochodzic z tesciowa ja mowie ze jemu za goraco a ona go obmtula po szyje nawet z krotkim rekawkiem nie daje mu nic zalozyc masakra ja chce juz mieszkac sama:angry::angry::angry: caly czas sie wtraca i mi mowi co powinnam czego nie wolno co trzeba:wściekła/y:szalu mozna dostac... dzis przy kapieli powiedzialam jej zeby juz przestala a ona do mnie ze zachowuje sie jakbym rozumy pozjadala..rece opadaja... chyba zaczne ja juz izolowac od malego bo pomyli sobie kto jest jego mama:angry::angry:
Kamilko rob jak ty uwarzasz i koniec,krotki rekawek nie jest za chlodnym ubraniem,przeciez mamy lato.Mi mowili zeby dziecko mialo cieple stopki to najwazniejsze:tak:

Widze ze sa zmiany w wizerunku i obsludze BB .......

Magdalena Gratuluje :-)

Magdalena i Łania GRATULACJE!!!!Zobacz załącznik 80601
Łanii naprawdę poszło wzorowo a tak się bała.
U mnie dalej nic, znów w nocy parę mocniejszych skurczy i dziś jakieś sączenie wód się pojawiło albo upławy. Miałam nadzieję, że strasznista burza, która się zjawiła w nocy coś pomoże ale nic... Może się rozkręcę do wieczorka. Miłego dnia.

Łania gratulacje:-Ddobrze ze sie zebralas do tego szpitala o czasie:tak:.No dziewczyny teraz pora na nastepna,mam nadzieje ze i nam pojdzie tak szybko,chociasz u mnie sie nie zapowiada na zaden porod,ale moze sie rozkreci cos wkoncu caly dzien przedemna:blink:Kamilka87,radze ci zawczasu postawic tesciowej warunki.i poprostu powiedziec ze to jest twoje dziecko i ty wiesz co jest dla niego najlepsze,a jak nie wiesz to wkrotce sie tego nauczysz;-)bo jak tak dalej pojdzie to ty wpadniesz w dola,a twoje dziecko zapomni kto jest jego mama:-(,ja naszczescie tesciowej postawilam waronki juz zanim maly jest na swiecie,lepiej zeby sie dostosowala:angry:,powodzenia ci zycze bo wiem ze z tymi babami nie jest latwo:no:ale badz twarda i nie daj sie :happy2:trzymam kciuki:tak::tak::tak:

reklama
Gratuluje wszystkim nowo upieczonym mamusiom:-):-):-)

Troche mnie nie bylo wiec musze hurtowo:zawstydzona/y:

No wlasnie dlaczego tak nie pisze W przciwieństwie do niektorych z was to do mojej dzidzi nikt sie nie wtraca i to jest oczywiscie wspaniale Tylko w czym jest problem z racji tego ze jeszcze mieszkamy u mojej mamy oni oczekuja ze dalej tak jak byłam w ciazy bede im gotowala obiady na wyznaczona pore sprzatala prała itd i to na 7 osób A kazda z nas wie co to znaczy małe dziecko moje dodatkowo jak przesypia ładnie nocki tak w dzień to albo cycoli albo sie nia zajmuj spi malutko No i ciagle awantury nikt nawet nie spyta czy moze choc pół godziny sie nia zajac a wymagaja cudów Oczywiscie wyłaczam tu mojego meza bo on jak wraca wieczorem z pracy to mi pomaga no ale przy tym tez sie tym wszystkim denerwuje W tamtym tygodniu usłyszałam ze mamy sie wyprowadzac tylko chyba sie przestraszyli i teraz jest troche lepiej ale my powaznie rozwazamy ta przeprowdzke bo w takiej atmosferze to sie nie da Na jesien powinien byc gotowy nasz dom a teraz tesciowa nas namawia zebysmy do niej sie przeprowadzili tam przynajmnie jest osobny parter z osobnym wejsciem Tego mieszkania tam tez sie troche boje ale pewnie jak dalej tutaj tak bedzie to nie bedzie wyjscia Fakt faktem mieszkanie tam oznaczałoby szybsze wprowadzenie sie do domu bo praca na miejscu itd

przepraszam ze tak tylko o sobie ale musialam to tak jakos wyrzucić teraz mam nadzieje ze zawsze znajde czas zeby cos napisac

A z ta anemia to ja tez mialam albo i jeszcze mam...a głowa po porodzie przez jakies 2 tygodnie to tak mnie czasem bolala ze szok i te zawroty głowy ... miejmy nadzieje ze po tym lekarstwie przejdzie

Ostatnia edycja:
Do góry