iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Magali ja nic nie wiem wiec ci nie dopisywalam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nati z tego co ja wiem,to ulge przynosi Tantum Rosa lub cos z kory debu ale nie wiem jak sie to dokladnie nazywa.Ja sobie kupilam Tantum rosa...
czy któras doświadczona mama może potwierdzić fakt że po nacieciu krocza duża ulge przynosi rywanol ,zakupiłam dziś dwie butelki bo tak mi doradzono że to przynosi ulge ... zobaczymy...
no własnie tamtum rosa kore debu zakupiłam też ,a ten rywanol to niby ma pomóc przy obrzeku po szyciu a u nas w szpitalu to rutyna że ciachaja nawet nie daja szans na rozciagniecie
wiesz co do znieczulenia jestem nastawiona że nie a co bedzie okaze sieNie dowiadywałm się coprawda nic na ten temat, ale myslałam, że dają jakieś szanse... a tu tylko "ciach"??
a buu...
Nati zdecydowałaś się juz na znieczulenie, czy nie będziesz brała?
mam jeszcze jedno pytanko... jesteś przed terminem i idziesz już do szpitala? Nie rozmawiałam jeszcze ze swoim lekarzem na ten temat, ale myslałam, że kładą tyklko po terminie