reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No nic Dzidziuś musi się urodzić w tym tyg. i postanowiłam nad tym popracować, a mój Ł. stwierdził, że chyba nie będzie w stanie, tak dużo i często:-)
:-D:-D:-D

Jagódka jest sliczna... i taka pyzata :-)

Byłam dzisiaj na poczcie, bo zaginęła mi paczka z allegro :wściekła/y:oprócz tego popłaciłam rachunki :wściekła/y::wściekła/y:
ale na poprawę humorku, tak jak Iwonka, kupiłam sobie kwaituszki na taras i śliczne doniczki do kuchni :-)
Nachodziłam się i mam znowu skurczyki... zaraz idę posadzić kwiatki, to może coś się ruszy :-)

Nie ma dzisiaj ani Dotkass, ani Kamilki... rodzą???

reklama
Przed chwilką rozmawiałam z Aurelią. Powiedziała, że jak znajdzie chwilke, to nam wkleji zdjecia małego Mikołajka :-)

Powiem Wam, że jak mam jakieś dołki, to ogladam sobie "majowe dzieciaczki" i od razu mi się humor poprawia

witam mamusie :-)
ja dziś znów w stresie jutro jade do szpitala i mam nadzieje że już tam zostane chociaz nie czuje żeby mnie coś brało :-(ale może ... dzis bylam zrobic sobie pediciure i masaż stóp -super sprawa wiec jestem gotowa jeszcze wieczorkiem depilacja i moge rodzić :tak:;-)
czy któras doświadczona mama może potwierdzić fakt że po nacieciu krocza duża ulge przynosi rywanol ,zakupiłam dziś dwie butelki bo tak mi doradzono że to przynosi ulge ... zobaczymy...:baffled:

Dziewczyny mam wiadomosc od Zwolinki.
"Hej.My wczoraj wrocilismy do domu,mialam komplikacje po znieczuleniu i mialam transfuzje krwi do kregoslupa.Nadal boli mnie kregoslup i glowa.A co u was"

"No ogolnie porod super tylko teraz boli i musze lezec.Niestety nie wiadomo ile to potrwa.Ale najwazniejsze ze malutka jest zdrowa i bardzo grzeczna"

Nati z tego co ja wiem,to ulge przynosi Tantum Rosa lub cos z kory debu ale nie wiem jak sie to dokladnie nazywa.Ja sobie kupilam Tantum rosa...

zjadlam obiad (zupa warzywna-super gesta) i pierozki z soczewica (zrobione wczoraj z koleznka, bo ja wysiadlam fizycznie przy wyrabianiu ciasta :tak:
ide teraz na spacer, poki slonko swieci. posiedze w parku z ksiazka. bede wdzieczna za odpowiedz o tej mojej morfologii, czy ktorejs sie to zdazylo?

no własnie tamtum rosa :tak:kore debu zakupiłam też ,a ten rywanol to niby ma pomóc przy obrzeku po szyciu a u nas w szpitalu to rutyna że ciachaja nawet nie daja szans na rozciagniecie :tak:

reklama
[dziewczyny, mam male zmartwienie. poszlam odebrac wynik moczu a babka mi daje wynik morfologii (ktora odebralam tydzien temu i byla ok) a tam napisane SKRZEP-morfologia do powtorki. to mozliwe ze pomylka, skoro raz juz dostalam wynik, czy oni po kilku dniach zobaczyli, ze cos sie z ta moja krwia stalo i dali drugi wynik?[/quote]
Nie wiem niestety o co biega z tą morfologią, ale myslę że oni po zbadaniu krwi jakoś nie trzymają długo tych próbek i ich nie obserwują. Moze mają bałagan, pomysleli, że to jakaś nowa próbka i jak ją chcieli zbadać to wyszło że już krewka zakrzepła i stąd ten wynik. A przy odbiorze wyniku nic nikt nie mówił?

Do góry