reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

dzień dobry majóweczki!!!
Ciesze się że dzisiaj już piątek jestem totalnie wymęczona i marzy mi sie jutro porządnie pospać :tak::tak: Nasza łazienka wygląda coraz lepiej i ścianki zyskały kolor oliwkowy cos tam kolorek ładny przyjemnie zielony :-) moja teściowa jakoś nie jest specjalnie przekonana i jak mnie w domku nie było to stwierdziła że to napewno ja wybierałam ale co tam nie dołożyła do tego nawet złotówki nie ma prawa głosu :happy: miłego dnia ciężaróweczki :-):-)

reklama
Witam drogie majóweczki po przerwie :-) W ostatnim czasie miałam słaby dostęp do sieci i aż się w ogóle nie chciało buszować po BB, poza tym warunki też były słabe.

Niestety będę musiała sobie mocno ograniczyć BB, jeżeli chcę się ładnie wyrabiać ze swoją pracą, opieką nad synkiem, domem itd. Wprawdzie mąż zaczął pomagać ale i tak zauważyłam że BB bardzo spowalnia mi pracę.... mimo tego że jest takie super!

Poza tym czuję się dość słabo, tzn. nie mam na nic siły i energii.... wszystko sprawia mi trudność, kurczę w pierwszej ciąży było zupełnie inaczej :confused: No i jeszcze dochodzą różne doły obecnej i przyszłej mamy ;-)

Pozdrawiam wszystkie majóweczki serdecznie, postaram się zaglądać ;-)

cholercia miałam iść na badania ale znowu jestem przeziębiona:-( już powoli się wkurzam bo co tydzień się przeziębiam a moja gina powiedziała ze bez badań mam się nie pokazywać a przecież już chcę zobaczyć jak rośnie moja dzidzia:dry: Chciałam też zapytać o to nieszczęsne żelazo bo zawsze (przed ciążą też) miałam anemię a teraz słabnę i mdleję nawet po 20 min stania:confused: koszmar!! Wy też tak macie kochane mamusie?? Na szczęście pozostałe typowe ciążowe objawy mnie ominęły aż się zastanawiam czasami czy ja faktycznie jestem w ciąży czy tylko mnie wkręcają:-) Kurcze najbardziej się denerwuje tym, że zauważyłam, że TYJE ale jak jem normalnie to mdleję dlatego objadam się ile wlezie. Nie mam pojęcia co mam z tym zrobić prosze kobietki pomożcie. To moja pierwsza ciąża i prawde mówiąc nie mam o tych rzeczach zielonego pojęcia ehhhh

Black angel, chyba najlepiej jednak zrobić badania i pójść do ginki, może Ci coś zaleci.
Ja też się okropnie męczę i słabo się czuję, ręce mi drżą po krótkim spacerku itd. W pierwszej ciaży się tak nie czułam. A jem też dużo, ale na szczęście nie mam ochoty na słodycze, którymi objadałam się przed ciążą, więc mimo tego że jem sporo to nie tyję na razie.

Ola mam nadzieję że mimo ograniczeń czasem zajrzysz żebyśmy wiedziały co też się dzieje u Ciebie :tak::tak: poza tym dobrze mieć na forum doświadczone mamusie które czasem coś dobrego podpowiedzą :-):-)
black angel nie wiem jak to jest z utratami przytomności i anemią bo anemię miałam wiele lat temu i teraz na szczęście wyniki morfologi mam spoko a co do mdlenia czasem mam silne zawroty głowy i muszę sobie usiąść powinnaś zapytać swojego lekarza :tak::tak:

Wigma z okazji urodzinek wszystkiego najlepszego dużo zdrówka spokojnej ciąży a potem szybkiego i łagodnego rozdwojenia:-):-):-)

Ja tez tylko na chwilke bo mam sprzatanie a od wczoraj gotuje bigos mniam mniam na imprezke urodzinowa bo jutro robimy.Moje dziecko jeszcze spi i jestem w szoku,Normalnie co dzien to dluzej a kiedys wstawala o 6 najpozniej.
Wigma sto lat z okazji urodzin!
rosliny09.gif

Puchatka, Iwonka2006 bardzo dziękuję za życzenia właśnie zabieram sie za sprzątanie bo jutro mam gości pozdrawiam gorąco. Pogoda brzydka nic się nie chce robić no cóż jak trzeba to trzeba

reklama
Do góry