reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Aurelia japitole ..współczuje ...ja podobnie przechodziłam pierwszą ciaze ...ale z okropnymi bólami wyzynajacych sie dwuch ósemek ...niestety żaden konował chirurg niechciał mi ich wycxiać bez przeswietlenia ...a przecież przeswietlenia niemozna zrobic kobiecie w ciaży ...nawet miałam zezwolenie ordynatora...ale dupa ..i tak przyjechała po mnie karetka jak zendlałam z bólu i dopiero wzieli sie za mnie bo mąż mąż postraszył ich telewizja ....

reklama
Aurelia z całego serduszka współczuje i moje dolegliwości przy Twoich męczarniach to pikuś życzę lepszego samopoczucia i koniecznie wypytaj o wszystko ginka na najblizszej wizycie:tak::tak:

No a ja chciałam się pochwalić że właśnie dzwoniłam do laboratorium i moje badanka na toksoplazmoze cytomegalie i rózyczke w drugiej klasie wyszły ujemne co znaczy tyle że chorowałam na to wszystko i mam przeciwciała ale teraz jestem zdrowa :-):-) normalnie cieszę się jak małe dziecko:tak::tak:

Wiecie co dziewczyny, aż się włos na głowie jeży jak to się czyta, rzadko można dziś spotkać lekarza z prawdziwego zdarzenia państwowo. Na dodatek strajkują i proszą o poparcie całej społeczności , ja mam pytanie ZA CO???:shocked2: serdecznie Was wszystkie pozdrawiam oby sensacji było koniec!!!

Polka niestety coraz trudniej trafić na dobrego lekarza i jedno co przeraża w tym co pisała Aurelia to totalne znieczulenie na los dwóch osób a przecież właśnie kobieta ciężarna powinna być pod specjalna ochroną właśnie za takie akcje jestem przeciwna podwyżkom dla wszystkich bo wtedy dostaną je dobrzy i źli lekarze ale jestem za tym żeby naprawdę dobrzy lekarze zarabiali więcej:tak::tak:

Aurelia - współczuję szczerze, oby taki atak nie powtórzył sie więcej - tego Ci życzę.
Polka - zgadzam się z Tobą, ludzie często naprawde w ostateczności zwracają się o pomoc na pogotwiu, jak Aurelia, z nadzieją, że lekarz - fachowiec - w końcu coś zaradzi, pomoże, zaopkiekuje się , a tu co? W tej całej beznadzieii pacjent zostaje sam bo lekarz czy pielęgniarka ze szpitala czy pogotowia jest słabo opłacany/a i to w jej/jego mniemaniu upoważnia do tego aby pacjent wtedy kiedy jest najbardziej potrzebujący odczuł to na swojej skórze. Może wtedy poprze protest?! Akurat!

Witajcie w piekny sloneczny dzionek:cool2:Ja juz sie nie zapinam w swoje jeansy:no:Dobrze ze kiedys moja mama mi przywiozla za duze rozmairay na mnie bo teraz sa juz na styk:szok:
Agusiaa dobrze ze wszytko ok!A synka masz rzeczywiscie dorodnego:tak:Moja teraz wazy 12 kilo:tak:przy wzroscie 86.A ile wazyl przy urodzeniu:confused::-)
Gloria Witaj:-) jak ci dobrze ze u was lato choc ja upalow nie cierpie i szczescie ze ta ciaze nie bede przechodzic latem bo to jest meczarnia szczegolnie pod koniec.....

Dlatego sobie tak zaplanowalam teraz te dziecko zeby wlasnie urodzic wiosna,tylko jeden problem chyba bedzie z okryciem na zime na nasze brzuszki:tak:;-)

Aurelia wsploczuje:-(mam nadzieje ze juz cie nie dopadna takie bole.:tak:
Puchatka taka renowacja a przyniesc moze super skutki,kilka nowych dodatkow i lazienka jak nowa:tak::-)
Lady tez przezylas koszmar:shocked2::no:

Dziewczyny, dziś po ataku migreny zostało wspomnienie, czuję się świetnie, jestem tylko bardzo słaba:sorry:. O siebie się nie martwię, ale o maleństwo. Pani połozna na izbie przyjęć powinna wiedzieć, co może mi podać na taaaki ból glowy, przecież ja tam wyłam...A ona nic. I co? Musiałam się ratować na własną rękę:szok: .Ciekawa jestem co na to powie mój ginekolog....aż się boję.:szok:
Tylko z drugiej strony, to miałam się przekręcić?
Chciałam rodzić w tym szpitalu, gdzie byłam na izbie przyjęć( Kamińskiego we Wrocku) , ale teraz to mi się odechciało:wściekła/y:.
Lady tez nie zazdroszczę sytuacjii z zębami, to musiała byc masakra:confused:!!!I proszę do czego to trzeba się posunąć, żeby się człowiekiem zajęli, jak należy!
Pozdrowionka:-)

HEJKA:-) JA SIE OSTATNIO ZLE CZULAM ALE WSZYSTKO WROCILO DO NORMY:tak:BYLISMY U GINKI WIDZIALAM FASOLECZKE JEST TAKA TYCI TYCI ALE JEST SERDUSZKO ROWNIEZ SLYSZALAM :tak:OCZYWISCIE MOJ MEZUS ROWNIEZ BYL NO I SYNEK:-)MALY TAK BYL WPATRZONY W EKRAN JAK BY WIEDZIAL ZE TAM KTOSIK JEST:-DCIESZE SIE ZE WSZYSTKO OK NO I U WAS ROWNIEZ :-)

Witajcie majóweczki!!!
A co tu taka cisza ??:szok::szok::szok: gdzie się wszystkie podziewacie już wyłazić z norek tyle nas już na liście a tutaj cisza jak makiem zasiał zatem odzywać się majóweczki odzywać :tak::tak::tak: życzę wszystkim miłego i spokojnego dnia i oby bez mdłości a ja dzisiaj znowu zasypiam na stojąco siedząco wszystko jedno w jakiej pozycji po prostu oczy same mi sie zamykają:oo:

reklama
czesc ;-)

ja ostatnio przeżywam katusze... hafty na odległośc rano i wieczorem a cały dzień mdłości... potworne
we wtorek ide do gina z badaniami no i może w koncu kartę mi założy :tak:

Do góry