reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
karola2007- gratuluje malej fasoleczki!!!
pisze do Ciebie jednak by zapytac cię jak sie czujesz z Tym ze ledwo podchowalas synusia a juz bedzie drugie maleństwo.....
pytam poniewaz ja jestem w podobnej sytuacji tzn mam rocznego synka ale caly czas rozwazam czy nie zajsc teraz w kolejną ciąze....bardzo tego pragną ale sie boje czy dam rade z 2 tak malych dzieci....'

,mam nadzieje ze nie pogniewasz sie na mnie za te pytania

pozdrawiam cieplo

WITAJ CZARODZIEJKO:-)JA CZUJE SIE DOBRZE JAK NA RAZIE MIEWAM CZASEM BOLE BRZUCHA ALE PO ZA TYM JEST OK:tak:A CO DO FASOLKI TO CIESZE SIE ZE JEST :tak:CO PRAWDA NIE PRZYPUSZCZALAM ZE TAK SZYBKO ZAJDE :happy2:PLANOWALISMY DRUGA DZIDZIE I PRZYZNAM ZE NIE ZABESPIECZALISMY SIE :blink:BRALAM TABLETKI TYLKO PRZEZ MIESIAC PO PORODZIE POZNIEJ JE ODSTAWILAM BO CZESTO ZAPOMINALAM O NICH:zawstydzona/y:I TAK OTO MOJA FASOLECZKA KOCHANA SIE POJAWILA:-)CO DO OBAW TO JE MAM ALE JAKOS SOBIE Z NIMI RADZE CZESTO MYSLE JAK TO BEDZIE ALE TRUDNO TO STWIERDZIC DOPOKI DZIDZIA SIE NIE POJAWI:blink:ALE BEDZIE DOBRZE:tak: NA STYCZNIOWKACH SA DWIE MAMUSIE KTORE MAJA DZIDZIE W KROTKIM ODSTEPIE CZASU I DAJA SOBIE RADE TO I JA TEZ SOBIE PORADZE;-)JAK TERAZ WYCHOWAM DWOJECZKE TO POZNIEJ BEDE MIALA CZAS DLA SIEBIE I DO PRACY POJDE :-pBEDZIE DOBRZE :tak:NIE ZASTANAWIAJ SIE NAD DRUGA FASOLKA TYLKO DZIALAJ:-D:-D:-D:-pPOZDRAWIAM

super blizniaki ja mam siostre blizniaczk,mam sliczna córeczke Juleczke ma 10 miesięcy i 16 dni jest kochaniutka pozdrowionka dla wszystkich majóweczek zapraszam do odwiedzin do mnie

KAROLA2007- MASZ CALKOWITA RACJĘ CO DO ODCHOWANIA DZIECI...WIESZ PRAWDA TAKA ZE DRUGIE DZIECKO PO CZESCU BEDZIE WYCHOWYWAL TWOJ STARSZY SYNEK :)

MAM WIELE SZACUNKU I PODZIWU DLA KOBIET KTORE DECYDUJA SIE NA DRUGIE MALUSZKI WLASNIE W TAK KROTKIM ODSTEPIE...JA MAM OBAWY MOZE NIE TYPU : ZE SOPBIE NIE PORADZE TYLKO BOJE SIE CHORÓB...NASZ SYNEK OD 2 MIESIĄCA ZYCIA DO 7 BEZ PRZERWY CHOROWAL...BYL TEZ OCZYWISCIE SZPITAL KROTY BARDZO ŹLE WSPOMINAM...I CHYBA TAK BAPRAWDE TEGO SIE BOJĘ....
MIALAM TAKZE PROBLEM Z LAKTACJA...I W EFEKCIE TEZ WYLĄDOWALAM W SZPITALU...CHYBA PODWIADOMIE BOJE SIE TEGO...CHOC WIEM ZE NIE MUSI BYC TAK JAK PRZY PIERWSZYM DZIECKU...

BYZ CZASEM WARTO ZDAC SIĘ NA ZAMYSŁ BOŻY...BYĆ MOZE WARTO ZAWSZE SIE NA NIEGO ZDAWAĆ.

DZIEKUJĘ ZA ODPOWIEDZ...BEDE DO MAJA O WAS MYŚLALA...:tak:

mam jeszcze pytanko jak wstawic takie fajne odliczanko jak ty masz na swojej stronce pozdrowionka trzymamy kciuki za was
baby_scribble.jpg
JULECZKA MA DZIS 10 MIESIECY I 17 DNI

XIZA26 MUSISZ NACISNAC NA KTORYS Z NASZYCH SUWACZKOW WTEDY WYSKOCZY CI STRONKA Z SUWACZKAMI TAM SOBIE USTAWIASZ JAKI CHCESZ POTEM KOPIUJESZ KOD I OPRZYKLEJASZ W USTAWIENIA W EDYTUJ PODPIS I JUZ;-)WIEM ZE NIE ZA DOBRZE CI WYTLUMACZYLAM ALE ZROBILAM TO JAK POTRAFIE:-p:zawstydzona/y:A TAK WOGOLE TO PUSTO TU DZIS :confused:GDZIE WY SIE PODZIEWACIE :blink:JA SOBIE TERAZ SIEDZE I ODPOCZYWAM POSPRZATALAM CHALPKE A TERAZ GOTUJE ZIEMNIACZKI Z SOSIKIEM PIECZARKOWYM :-)MNIAM:happy:

reklama
Witam kochane kobietki!! Jak samopoczucie?? Oj dawno Mnie tu nie bylo... ale fatalnie sie czuje i nie mam sily siedziec przy komputerze :-( Mam nadzieje ze juz niebawem moje samopoczucie sie poprawi. A wam juz przeszly mdlosci itp?? Mnie meczy calymi dniami i nocami :-( A wogule dzis zmusilam sie zeby zrobic sobie budyn ...bo mialam taka straszna ochote... zjadlam polowe i zalwazylam ze juz po terminie waznosci :no: byle mi tylko nie zaszkodzilo . buziaki dla wszystkich

Do góry