reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Kobietki mam pytanko bo problemy trawienne sie pojawiają tutaj w postaci haftowania apetytu albo jego braku a ja zaczynam sie męczyć troszkę z innej stronki mimo tego że jem owoce i dosyć sporo błonnika ogólnie pije tez nie mało płynów to zaczynam mieć zaparcia i wzdęcia znacie na to jakieś skuteczne sposoby poza suszonymi śliwkami ??:sorry::sorry:

Puchatka jedz jabłka i pij soki jabłkowe :)
jabłka dobre na wszystko ..ale nie przesadzaj ...duże jabłko dziennie wystarczy :)

wy tu piszecie i wymiotach , dołach a ja sie czuje jakbym ...wogóle nie była w ciazy :(
nie latam już do wc co 5 min ...
niemdli mnie już ....
nic mnie nie boli i nic nie szczyka ...
dobrze sypiam ....
nie męcze sie szybko ...

zaczynam sie martwic :(
w poniedziałek mam drugie usg ...mam nadzieje że " maleństwo będzie "...

Cześć dziewczyny!
U mnie nudności i to praktycznie na okrągło :-(
Do tego od wczoraj jakiś katar mi się przyplątał a dziś rano obudziłam się z bolącym gardłem :confused2: I jakoś bym to przeżyła gdyby nie fakt, że mój synuś odrazu podłapał ode mnie tego wirusa :wściekła/y:
No nic, bedziemy się leczyć - on zapisanymi lekami a ja dodmowymi sposobami. Już mnie ciarki przechodzą na sama mysl o mleku z masłem midem i czosnkiem, brrr :sick:

Iwonka - mój Mieszko jak się urodził ważył 3920g a dziś u lekarza 13,5kg! A Twoja córcia ile ważyła?

Trzymajcie się zdrowo Majóweczki!!!

współczuje tym co jak ja przechodza katusze i po cichu powiem że zazdroszczę tym co dolegliwości tych nie mają...
witam nowe Kolezanki ;-)

musze Wam sie pochwalić jutro jedziemy na jazdę testową "naszym" nowym autkiem... ;-) niestety przy nowej ilości ludzi w rodzinie musimy mieć już auto 7osobowe...!

Cześć dziewczyny, współczuję Wam tych niemiłych dolegliwości, mnie to na szczęscie omija dużym łukiem i też się zastanawiam, czy oby na pewno jestem w ciąży :blink:. Oby tak zostało;-). A moje ulubione dzinsy też zrobiły się ciut ciasnawe :-p. Słyszałam, że przy drugiej ciąży wcześciej brzuszek wychodzi, bo przy pierwszej to dopiero pod koniec czwartego miesiąca coś było już widać. Pozdrawiam wszystkie majóweczki.

reklama
black angel, witamy serdecznie wśród mamuniek pięknych majowych, mam nadzieję że pozostały nam czas do maja spędzimy razem:-)
niesia, dołączam również do Ciebie z tym, że ja wiem że jestem w ciąży i Ty na pewno też, no ale żarty żartami ale mi też nic nie jest poza bólami brzucha wczoraj pierwszy raz musiałam wziąść no spę:-( bo już nie szło wytrzymać, ale jak sobie pomyśle co Wy biedne musicie przechodzić to ja już nie narzekam:no:

Do góry