reklama
ola, do dermatologa idę bo coś nieładnie moje pieprzyki wyglądają :-( i martwię się i nakręcam na czerniaka i takie tam...........
a z mają........też myśłam że suche powietrze, ale nie grzejemy, wietrzę jej długo pokój przed snem, no jeszcze alergia?? do sprawdzenia i pasożyty bo kaszel w nocy czasem lamblie zwiastuje
a z mają........też myśłam że suche powietrze, ale nie grzejemy, wietrzę jej długo pokój przed snem, no jeszcze alergia?? do sprawdzenia i pasożyty bo kaszel w nocy czasem lamblie zwiastuje
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Witam kochane u mnie śnieg stopił się a teraz jest mróz i po zimie ani sladu.Mąż od 6 00 w pracy ale jak on wstaje ja tez sie budze tak jasno na dworze nawt o 5 00!
Kathy, wspólczuję z wyborem wózka ;-) dobrze że mam to za sobą, ja się skłaniam ku Jane
być?[/quote]
Widzisz a ja pomiedzy jane slalom a speedi sx quinny a
ty jaki jane chcesz kupić?Bo teraz jest promocja na te z kolekcji 2007.
Kathy, wspólczuję z wyborem wózka ;-) dobrze że mam to za sobą, ja się skłaniam ku Jane
być?[/quote]
Widzisz a ja pomiedzy jane slalom a speedi sx quinny a
ty jaki jane chcesz kupić?Bo teraz jest promocja na te z kolekcji 2007.
Pola, niby w towarzystwie raźniej, ale wcale mnie nie cieszy, że też cierpisz!! Oby jakimś cudem nam przeszło chociaż przy Maksie mi już nie przeszło do porodu Aż miałam skierowanie na patologię bo nie wyrabiałam z bólu, ale własnie na ten dzień kiedy urodziłam hihi
Wczoraj przyniosła mi ulgę ciepła kąpiel, rzeczywiście ciepło pomaga!
Maja, ja jutro też biegnę do chirurga dermatologa żeby obejrzał mój pieprzyk na brodawce piersi, bo trzeba go wyciąć. Takie głupie miejsce sobie pieprzyk wybrał. A na drugiej piersi tez na brodawce pojawiły mi się 3 malutkie nowe
Zawsze warto zbadać i pokazać zamiast się denerwować, więc trzymam za Ciebie kciuki - i za malutką, żeby to nie było nic poważnego!!
Maja, ja jutro też biegnę do chirurga dermatologa żeby obejrzał mój pieprzyk na brodawce piersi, bo trzeba go wyciąć. Takie głupie miejsce sobie pieprzyk wybrał. A na drugiej piersi tez na brodawce pojawiły mi się 3 malutkie nowe
Zawsze warto zbadać i pokazać zamiast się denerwować, więc trzymam za Ciebie kciuki - i za malutką, żeby to nie było nic poważnego!!
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
kathy, a nie nie........ja już mam swoją upragnioną Emmaljunge
ale patrząc na Twój wybór wybrałabym na Twoim miejscu Jane
Ach widzisz nie doczytałam może-ja chyba się na ten jane zdecyduje zanim skonczy sie wyprzedarz:-)A widziałas może spacerówke slsloma?Tylko chodzi mi o to jak wyglada regulacja oparcia?I już nie pytam wiecej bo to nie ten watek!
Ładna pogoda zaraz udamy sie z małym na spacerek i obiadek trzeba szykować!
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Pola, niby w towarzystwie raźniej, ale wcale mnie nie cieszy, że też cierpisz!! Oby jakimś cudem nam przeszło chociaż przy Maksie mi już nie przeszło do porodu Aż miałam skierowanie na patologię bo nie wyrabiałam z bólu, ale własnie na ten dzień kiedy urodziłam hihi
Też muszę sobie je nagrzać, zanim zacznie mnie bardzo boleć.
Niestety z nerkami jest tak, że większość leków, które pomagają, nie są dozwolone w ciązy i w tym cały problem
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja wlasnie sie umowialm sie do gina na jutro na 11 rano.Po 10 mam do odebrania wyniki badan......ciekawa jestem jaki wyjda no i pozniej do gina.Ma wlaczyc usg 4D i bedziemy pstrykac fotki mojej corci O ile sie wystawi do zdjec.No i tez poprosze zeby mnie zbadal przezpochwowo i zobaczyl jak tam moja szyjka wyglada......i wtedy podejme decyzje czy wyjezdzamy do Czech.