reklama
M
madamagda
Gość
Witamy kolejną majóweczkę, to nas przybywa :-):-):-):-) rośniemy w siłę.
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Dzięki za miłe przyjęcie a jak dziewczynki się czujecie bo ja narazie ok już nie mogę doczekać się maja czuję, że jest mi coraz ciężej przytyłam juz 7kg a wy jak się trzymacie..moja pani doktor mówiła że bedzie duża dzidzia
Również witam nową Majówkę!!!
"już" 7 kg wejdź na wątek o kilogramach, to zobaczysz ile my przytyłysmy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam kolejna majoweczke! Prosze jaka zdolna dziewczyna,3 posty ma napiusane i juz suwaczki dwa zrobione bez pomocy No i chyba do tego najmniej przytyla z nas ale to dobrze.
A ja sie ciagle zastanwiam nad wyjazdem do Czech....ale bysmy jednak jechali 1 kwietnia bo od 30 ma byc juz cieplo i temperatury po 16-17 stopni
Łania jesli moge doradzic to wybralabym Boldera bo w Quinny chyba jest spacerowka kubelkowa...? No i te kwatki jesli dziewczynka to piekny wozio i napewno beda sie wszyscy ogladac za wami!
A ja sie ciagle zastanwiam nad wyjazdem do Czech....ale bysmy jednak jechali 1 kwietnia bo od 30 ma byc juz cieplo i temperatury po 16-17 stopni
Łania jesli moge doradzic to wybralabym Boldera bo w Quinny chyba jest spacerowka kubelkowa...? No i te kwatki jesli dziewczynka to piekny wozio i napewno beda sie wszyscy ogladac za wami!
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Iwonka ma rację. Quinny ładnie wygląda, ale jak zobaczyłam tą małą spacerówkę . Za to Bolder w kwiatki bardzo oryginalnie wygląda
Iwonka, Pola - dziekuje za opinie... jeszcze pojade obejrzec z Mezem jeszcze raz... jak kiedys czas znajdzie, bo ostatnio z tym coraz gorzej.
Co do truskawek to tez jadlam hiszpanskie i byly pycha!
AgAW - no 7 kg.. nic, tylko z moimi 12 na + to pozazdroscic moge!
Ja wlasnie pospalam prawie 2h, jakis slaby dzien dzis mam. Obiadu nie robilam, Maz zaraz powinien z pracy wrocic, to kebeba przywiezie...
Co do truskawek to tez jadlam hiszpanskie i byly pycha!
AgAW - no 7 kg.. nic, tylko z moimi 12 na + to pozazdroscic moge!
Ja wlasnie pospalam prawie 2h, jakis slaby dzien dzis mam. Obiadu nie robilam, Maz zaraz powinien z pracy wrocic, to kebeba przywiezie...
reklama
M
madamagda
Gość
Ależ jestem zła zamówiłam łóżeczko 16 lutego, miało przyjechać za tydzień góra 2 tygodnie i do dzisiaj NIC Zapłaciłam zaliczkę, pan obiecał mi że łóżeczko będzie po 10 marca, jak przyjechaliśmy tam 16 marca, powiedzieli że jeszcze nie ma. Dzwonił do mnie gościu w poniedziałek że na 100 % bedzie w czwartek, czyli dzisiaj, w razie czego miał dzwonić bo o to prosiłam, nie dzwonił więc wysłałam tam męża i NIE MA łóżeczka. I co ja mam zrobić, nic mi nie da zwrot zaliczki bo znowu będzę gdzie indziem musiała czekać. Jak wymusić na nich to łóżeczko, pod jaką groźbą, czy mogę domagać się obniżenia ceny? Tyle się najeździliśmy i nadzwoniliśmy że już szkoda mi gadać. Czuję się jak za komuny, czyży łóżeczko trzeba było zamawiać pół roku wczesniej. Niemożliwe przecież, to jakieś patałachy po prostu.