reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

:-D:szok:ale przysnęłam sobie właśnie wstałam taka pogoda ,że lepiej nie wychodzić wieje i leje non stop!A ja po dzicko musze jechac i jescze wróćić jak tak jutro bedzie to zostanie w domku po co ryzykowac przeziębieniem lub przewianiem a u was lepiej?:nerd:Ja juz sie do słonko i ciepła przyzwyczaiłam a tu masz ci los................
Dobrze ,że autobusy jeżdza bo bym nie doszła wystarczy ,że rano zmarzłam i dlatego do teraz wygrzewałam sie pod koldrą:-D:-D:-DA tu jescze obiadek trzeba zrobić a dzis nic mi się nie chce .
Dostałam wczoraj karete ruchów płodu i tylko na tym sie skupiam a wy ?Zapisujecie???;-)

reklama
Wczoraj po swoich porządkach wylądowałam na izbie przyjęć w szpitalu. Okazało się że szyjka znowu się skróciła do 1,5cm i mam teraz tylko leżeć....niestety prawdopodobnie do końca:zawstydzona/y: poza tym dostało mi się od męża i od lekarki za to sprzątanie... powiedziała mi również że kiepsko widzi moje donoszenie ciąży do końca:zawstydzona/y: ja tylko chce aby Mała poczekała jeszcze 3 tyg do 36 tyg i wtedy mogę już urodzić. a na razieto strasznie boli mnie brzuszek i leże u rodziców:zawstydzona/y:

Kathy, ja nic nie zapisuję ;-) Poprzednio też nie zapisywałam, taka mało systematyczna jestem ;-);-) Mam po prostu obserwować czy dobrze czuję dzidzię i polegać na własnym wyczuciu. Na razie rusza się sporo, więc nie ma problemu.

MM, a byłaś już na Starynkiewicza w szkole rodzenia? Mam zamiar niebawem zadzwonić do tej mojej przyjaciółki i wtedy dowiem się o położną itd. Nie chcę do niej za często dzwonić bo ma 3 dzieci w domu.... więc wyobrażam sobie co tam sie musi dziać!

Aleksandra, mały wiercipięta z Kubusia!

Wczoraj po swoich porządkach wylądowałam na izbie przyjęć w szpitalu. Okazało się że szyjka znowu się skróciła do 1,5cm i mam teraz tylko leżeć....niestety prawdopodobnie do końca:zawstydzona/y: poza tym dostało mi się od męża i od lekarki za to sprzątanie... powiedziała mi również że kiepsko widzi moje donoszenie ciąży do końca:zawstydzona/y: ja tylko chce aby Mała poczekała jeszcze 3 tyg do 36 tyg i wtedy mogę już urodzić. a na razieto strasznie boli mnie brzuszek i leże u rodziców:zawstydzona/y:

No widzisz ?było wczoraj trąbione o tych porzadkach a wy dalej swoje naprawde mozna przez wysiłek narobic sobie kłopotów od tego mamy mężów i mamy aby nam pomogły!!!Twój przykład jako dowód!:angry::no:Trzymaj sie i nic juz nie sprzataj!

Zwolinka!!! No wiesz....co tam porządki, niech inni sprzątają albo będzie nie posprzątane na Święta, to naprawdę nie jest ważne! Dbaj o siebie kochana, jeszcze za wczesnie.......

Zwolinka
leż leż i jeszcze raz leż, 3 tygodnie jeszcze i będzie mógł dzidziuś urodzić się "legalnie"

Jak sobie patrzę jaki mój dzidziutek już duży i pulchny jest (w symulacji komputerowej oczywiście) to az nie mogę uwierzyc że już takie duże jest.

31 Weeks Pregnant - 3D Pregnancy Calendar

jak macie zainstalowaną javę to możecie podglądnąć.

Kathy u nas też wieje strasznie, niedawno wróciłam z zakupów, coś na obiadek poszłam kupić i niedługo zacznę pichcić, dziś gulasz...mniam, mniam...a i kupiłam Palemkę na Niedzielę :-)

Ola widzę, że jednak zdecydowałaś się rodzić na Starynkiewicza? :confused:

reklama
A ja tu tez zaczynam pozadki robic po mału meza nie ma to mi sie nudzi ale po tym co pszeczytałam chyba zwolnie tempo .zwolinka otpoczywaj ile sie da a ile ci zostało do 36 tygodnia

Do góry