reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiktoria zastosuje się do tego jak zacznę czuć, że coś mnie bierze, etraz to juz za póxno, bo już mnie zmogło. Dziś R mnie obudził i powiedział, że tak strasznie "furgotałam" w nocy, że mam dziś siedzieć w domu i się wygrzewać, a miałam jechac do Mamy :-(, po parę rzeczy (kilka ciuszków na mnie czeka :-)), gdzie ja je pomieszczę?? :-D:-D:-D, ale od nadmiaru głowa nie boli, przynajmniej będę mogła Małą stroic codziennie w coś innego :-). Teraz niestety wychodzę na chwilke na powietrze po zakupy, a potem obiadek upichcę i do wyrka się wygrzać, herbatka z sokiem malinowym i cytrynka i będzie ok, mam nadzieję :tak:

reklama
Olu no wlasnie o tym wczoraj mowilam ale my sie z mezem nie poddamy :-D
bedziemy probowac nastepnym razem dziewuszke jak sie uda bedzie fajnie bo ja sama mam starszego brata co prawda teraz konakt nie jest taki jak bym chciala ale pamietam dziecinstwo, no a jak nie to bede miala dwoch rozrabiakow plus maz bo on jak zacznie sie bawic z siostrzencami jeden 2 latka drugi 13 albo z moja siostrzenica 3 latka skonczy to mozna szalu dostac zapomnia i sam jest jak dziecko hehe :-D:-D czasami mowie do tesciowej ze po co mi drugie jak juz w maju dwojke bede miala :-D

ktoras z dziewczyn mi podpowiedziala ze sok z cebuli jest dobry i sie sprawdzil nosek czysciutki mialam i sie wyleczylam czosnkiem i cebula przez trzy dni ;-)
Dotkas takze zrob sobie soczek z cebuli czosnek w kanapke i w domciu

Madamagda, ale akcja z tą kontrolą! Wielkie dzięki!
No cóż, może lepiej że sama nie jestem na zwolnieniu, bo nawet nie mieszkam pod adresem mojego zameldowania ;-)

No ja też nie mieszkam tam gdzie jestem zameldowana, wynajmujemy mieszkanko, więc...bardzo dużo ludzi teraz nie mieszka tam gdzie jest zameldowanych, tymbardziej dziwi mnie ta kontrola, napewno musiała być "ustawiona", a jeszcze to, że ciężarna i że zazwyczaj wzywaja na komisję, ale nie ciężarne, magdamagda, może oni nie zauważyli, że masz literkę "B"??? :confused:

ktoras z dziewczyn mi podpowiedziala ze sok z cebuli jest dobry i sie sprawdzil nosek czysciutki mialam i sie wyleczylam czosnkiem i cebula przez trzy dni ;-)
Dotkas takze zrob sobie soczek z cebuli czosnek w kanapke i w domciu

Oki, zastosuję się do wskazówek ;-), ale na chwilę musze wyjść, chociaż jakoś ciężko mi się zebrać, ale wyjdę teraz póki jeszcze nie pada, bo coś chyba się zanosi że zacznie :-(

Wiktoria wczoraj czytalam posta Tolki na innym watku.Ona po porostu potrzebuje czasu,zeby dojsc do siebie po takiej niemilej wiadomosci o sercu Patryczka.Mysle i mam wielka nadzieje,ze jednak sie jeszcze u nas pojawi.

Lady obyscie z Gaja szybko ze szpitala wyszly i zeby nie trzeba bylo wod dolewac.

Madamagda niezle zaskoczenie z ta kontrola :baffled::baffled:Ja sie raczej nie spodziewam bo mieszkam 300km od zusu,ktory mi kase bedzie wyplacac.

reklama
Do góry