reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cześć dziewczyny

Ja tylko na chwilkę bo cały dzień praktycznie przeleżałam bo podbrzusze mnie boli jak się ruszam i czuję takie kłucie w kroczu straszne:baffled: mam nadzieję że do jutra mi przejdzie a jak nie to będę musiała się wybrać do mojej gin w piątek a nie we wtorek:confused: ale małej chyba nic nie jest bo się rusza ale mimo wszystko wolę poleżeć trochę żeby przypadkiem sie nic nie stało Idę się chyba lepiej dalej położyć a jutrzejsze mycie okien poczeka jeszcze trochę

Pozdrawiam i dobranoc

reklama
szopek jeju co to znaczy dolewka ?
Tylko zeby bylo wszystko w pozadku
MAJOWECZKI MUSIMY SIE TRZYMAC KOCHANE

Amnioinfuzjadolewanie sztucznego płynu owodniowego w czasie ciąży w przypadku odpłynięcia płynu owodniowego lub jego braku z przyczyn chorobowych.Po zastosowaniu znieczulenia miejscowego, igłę nu­mer 20 wprowadza się w wolną od pętli pępowiny kie­szonkę płynu owodniowego.

... wiec trzymajmy kciuki, żeby nie trzeba było dolewać.
:-(

Ja niedawno wrocilam ze szkoly rodzenia - faktycznie warto chodzic.:-)

Mam nadzieje, ze Lady szybko wyjdzie ze szpitala...

Wiktoria - co do ruchow dziecka, to jesli ich nie wyczuwasz przez dluzszy czas, to na izbie przyjec w szpitalu przyjmuja i podlaczaja z reguly pod ktg. Przyjac musza.

O matko, Lady, trzymaj się kochana!!

Wiktoria, ja byłam święcie przekonana za pierwszym razem że będzie córcia, a tu Maksio się pokazał na usg. Teraz to już czułam, że będzie chłopak. W każdym razie mam zamiar jak ognia unikac wychowywania synka na takiego faceta, który sam nic nie umie zrobić i ma mamę/żonę od obsługi. Musi być samodzielny, mądry i dobry, pomocny dla innych. No takie są przynajmniej założenia hihihi

Madzia, jakie mycie okien??? Chyba mycie przy pomocy faceta masz na myśli?

Oczywiście że przy pomocy faceta nawet sam wpadł na ten pomysł:-) aż się zdziwiłam w ogóle to nic mi ostatnio nie pozwala robić najlepiej jakbym tylko leżała :happy2:

Olu nie to mialam na mysli mialam na mysli taki kntakt emocjonalny lub wiez miedzy matka a dzieckiem chodzi mi o szczerosc taka takie pogaduchy bo wydaje mi sie ze przy corci jest to bardziej mozliwe bo chlopak to a tam mama ... a dziewczynki rozmawiaja bardziej otwarcie mam na mysli juz starsze dziecko :)
co do samodzielnosci oczywiscie ze powinnien byc samodzielny i odpowiedzialny a najwazniejsze zdrowy i rozsadny ;-)

reklama
Do góry