reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Z tym płynem to tak że Lovella na tylko płyn do prania a Jelp to płyn do płukania...

Ja z innymi proszkami nie mam problemu, tylko z dzidziusiem... :-(

reklama
Prawdopodobnie i Lady jest w szpitalu,tak ma w opisie na gg cos napisane bo dziewczyny z zamknietego innego watku w ktorym pisze dzis sie dopatrzyly.Mam nadzieje ze wszystko jest ok!

Witam Majóweczki.
Po całym dniu nieobecności nie sposób nadrobić i odpisać wszystkim......

W każdym razie, pozdrawiam serdecznie!!

Minka, Cfcgirl, świetne i (co gorsza) prawdziwe teksty o macierzyństwie.... uśmiałam się!

A ja dziś zrobiłam sobie wolne i po odwiezieniu Maksia do żłobka poszłam z koleżanką do kina na Lejdis. Bałam się, że ze śmiechu dostanę skurczów :-)

Do następnego razu, zapewne jutro!

faktycznie ja juz sie uspokoilam troche bo niby kopnol tak lekko moze spi bo fikal ostatnio i musi wypoczac zaraz sprawdze czy Lady wpisala sie u nas na zamknietym

Aurelia, a Ty maluj, wstawiaj łóżeczko, meble, itd! Kładź tapety dla Mikołajka w pokoju przez nią zajmowanym itp. ;-);-) Domyślam się że dla J sytuacja jest ciężka nie ze względu na pasożyta, lecz na syna..... ale trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze rozwiązało!

Lady, i wszystkie problemowe majówki, trzymajcie się!

Moja ginka nie jest zachwycona szyjką, ale ja się jakoś szczególnie tym nie przejmuję, bo jest w takim samym stopniu "nie-zachwycona" od stycznia, więc nic się nie zmienia na niekorzyść. Szyjka ma obecnie długość 2-2,5cm. Jeszcze wytrzyma!
Maksio codziennie dopytuje czy Mikołajek już wyszedł z brzuszka ;-);-)
A w żłobku buja maluszki w wózeczkach i podaje im zabawki. Mój pomocnik ukochany!

no to bedziesz miala z niego faktycznie pomocnika widac madry chlopaczek z niego:tak: ja nigdy nie myslalam ze bede miala syna zawsze myslalam ze bedzie dziewucha i szok byl dla mnie jak sie okazalo ze chlopak, a wydawalo mi sie ze chlopcy sa trudniejsi w wychowani i szybko uciekaja od mamy :-( ale bede sie starac zeby moj synus mial jak najlepszy kontakt ze mna i z moim M ;-)mam nadzieje ze sie uda.

Maly lekko sie przekrecil ale juz na prawde myslalam zeby isc do tego szpitala, chyba wie ze tatus wrocil ze sluzby i odsypia razem z nim :-D

Prawdopodobnie i Lady jest w szpitalu,tak ma w opisie na gg cos napisane bo dziewczyny z zamknietego innego watku w ktorym pisze dzis sie dopatrzyly.Mam nadzieje ze wszystko jest ok!

Lady leży w szpitalu - ma mało wód płodowych. Sprawdzili, na razie jeszcze wstrzymają się z "dolewką" na szczęście, ale sprawa mało wesoła.

reklama
Do góry